reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Dziewczyny trzymajcie kciuki trafilam do szitala zachwile bede przeworzona do Oxfordu poniewaz mam skorcze i zrobili mi jakis test ktory wyszedl pozytywnie i boja sie ze w najblizszym czasie urodze. Nie mam nic dla malego poprasowanego boje sie jak diabli ale mowia ze maly jest duzy wiec lekarz uwaza ze jest bezpieczny.

reklama
Styna miałas jeszcze potzrymać!:szok: Te testy pokazują prawdopodobienstwo porodu w najbliższym czasie. Trzymam kciuki żeby wszystko sie szcześliwie skończyło.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jak będziesz mogła daj znać:**

Wpadam tylko na sekundkę :)

widziałam się z Agusią i chłopakami :))))

Stynka- skarbie mocno kciuki zaciśnięte! ależ emocje kurcze!!!! :* czekamy na Was :*

OOo kurcze! az ciary mam! Styna trzymaj, ba, trzymajcie się!!!
może młody jeszcze poczeka ? dawaj znac!

Futrzaczku
Ty tez, Ty tez??!!! jejku, ale fajnie! i jak było, co robiliście? byliście we Wro??
Filis już zdrow?nie gorączkuje?

Persefona a jak u Ciebie? masz bole jeszcze? wiadomo czy to kamienie?? a usg miałas już? hehehe ile pytan, buziaki :*

Jolus
hop hop ?? jak tam, masz gości? zupa z kalarepy lipa... niewypal :/

Basienko - mielismy wcześniej kuchenke Amici, sto lat tu chyba stala, bez awarii większych, a w zmywarke warto zainwestowac - Bosch to bardzo dobra firma :tak:

U nas dzisiaj była druga czesc urodzin, bo w czwartek nie wszyscy mogli się 'stawic' ;-)
Torcik mialysmy truskawkowy, leciutki i pyszny, do tego babeczki budyniowe oraz karmelowe ;-) nic wielkiego ..
Apropo rowerkowania - to ja tez planuje ( i planuje .. planuje.... :-D) przywieźć sobie mój rowerek tu do siebie <stoi u tesciow> i ruszac w trase jak tylko będzie okazja ! bo na razie to mam -1kg od powrotu do pl... Baska motywuj!!! kto jeszcze zaczal pedałowanie?!

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki.
Jestem już w domu. Bóle ustały, usg wykazało, że woreczek się uspokoił, więc mnie wypuścili. Mam przejść na dietę niskotłuszczową -dostałam zalecenia żywieniowe, poza tym nie dźwigać i nie denerwować się. Wszyscy życzyli mi spokojnego dotrwania do końca ciąży. Oby tak było. Ja będę się starać, żeby nie dopuścić do kolejnego pobytu w szpitalu. Schudłam przez ten szpital no i teraz ta dieta...Więc raczej dużo kilogramów nie nabiorę w ciąży.:sorry2: W poniedziałek mam zadzwonić po wypis i zwolnienie.Mam nadzieję, że moja gin mi potem przedłuży.
Poza tym po urodzeniu idę się zapisać na laparoskopię. Chcę mieć to z głowy.
Dzięki za kciuki i słowa wsparcia. Buziale :********
styna trzymam kciuki!!!!!!! &&&&&&&&

Hejka. Kobitki ja tylko na chwilę. Chciałam przeprosić że mnie nie ma ale ta pogoda do tego goście. Ech ja sama nie nadaję się na gości, w piątek nie wyrabiałam na zakrętach takie te moje urodziny były. Czeka mnie dziś pakowanie i wieczorem jedziemy z Igim do siostry, nie wiem czy to dobry pomysł ale słowo się rzekło. Mogę stwierdzić obserwując moją siostrzenicę że mój Igi to ZŁOTE dziecko:)
Nie czytałam, zaciekawiło mnie o co chodzi ze Styną, kochana a mówiłam że u mnie od prania i prasowania się zaczęło!!! Nic się nie słuchasz! Trzymam kciuki za Ciebie. Dziewczyny jak będą jakieś wieści o Stynie to proszę o smska bo nie wiem czy przez najbliższy tydzień uda mi się wejść na BB.

Persefona super że już w domu i że bez operacji się obeszło. Buziak

Futrzaczku suuuper:)

Witam dzieki za kciuki. O 1:30 mialam ostatni skurcz i narazie cisza. Jak dobrze pojdzie i juz zadne sie nie przypaletaja to jutro do domu ale z zaleceniem oszczednego trybu zycia. Dzisiaj jeszcze tylko jeden zaszczyk ze sterydow w d... i bedzie OK. Mam wysokie szansy na urodzenie w ciagu najblizszych dwoch tygodni wiec musze uszykowac torbe kupic pampki bo kompletnie zapomnialam o tym szczegole. Zamowic wanienke i P jutro przywiezie lozeczko a ja tylko we wtorek rozbiore pokrowiec z fotelika i wrzuce do pralki niech sie wypierze. Od wczoraj 20 z minutami nie widzialam Nadii i juz sie doczekac nie moge az przyjada.
Persefona ty tez uwazaj na siebie jeszcze ci troche zostalo do konca wiec powodzenia :)

Persefona dieta czyny cuda:tak: musisz zaobserwować po czym źle się czujesz bo oprócz typowych pokarmów szkodliwych dla chorych na każdego działa co innego. Na pewno dotrwasz szczesliwie do końca ciąży:-)
Operacje mozna zrobić najwcześniej 3 mce po porodzie ale to pewnie wiesz:tak: Może umówimy się razem:-D
Styna ciesze się że się trzymasz w "całości" i zdążysz sobie wszystko przygotować. Pewnie jak już będziesz gotowa to dziecie dojdzie do wniosku że jeszcze poczeka:-D
Mi brakuje jeszcze pampków,pieluch tetrowych i kosmetyków..

reklama
Poziomki ja to jakos wogole sie nie szykowalam za bardzo caly czas mowilam mam czas a ty sie okazuje ze wcale go tak duzo nie ma. Na chlopski rozum juz po polowie maja. Ty lepiej tez sie spakuj na wszelki wupadek aby nie bylo pozniej niespodzianek oczywiscie wierze ze dotrwasz do terminu.

Do góry