reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

basiek - my mamy wspólne śniadanie, bo jeść w papierach przy kompie, to chyba niezbyt komfortowe, ale w tym czasie jeśli ktoś dzwoni, czy przyjdzie, to biegniemy go obsłużyć. Czasem kilka razy siada się do tego samego śniadania...

reklama
Hej dziewczynki:)

Lepi
dzięki:* Niestety ludzie to świnie są, zostaje Wam tylko powtarzać w duchu żeby skur$%&^&^ pypeć na języku za donosicielstwo wyskoczył!!

Basiekk współczuję tego śniegu, u nas całe szczęście za dużo go nie ma a z drugiej strony mi i tak kiblujemy w domu.
Przypomniałaś mi tym zaglądaniem przez interesantów do komputera o akcjach u mnie w pracy. Niektórzy klienci lubili się przez ladę wychylać i w kasę nam zaglądać,mój kierownik od razu wypalał tekstem "JA PANU/PANI W PORTFEL NIE ZAGLĄDAM WIĘC PROSZĘ NIE ZAGLĄDAĆ MI DO KASY!!!"Jak pierwszy raz to usłyszałam to mi kopara opadła:-D

Madzik poczytałam co niektóre wpisy na tym forum do re mi i jak na razie jakiś konkursowych wpisów tam nie widzę!

Styna no tak pora się zacząć wdrażać spowrotem w małe ciuszki:) Fajnie że spotkanko udane:)

Ypra widać tego Ci było trzeba, odpoczynku:) Cieszę się ,że trochę Ci lepiej ale współczuję leżenia w szpitalu :/

Mój synio zestaw śpiocha sobie przyniósł wiec pora na leżakowanie
:happy:

Witam dziewczyny pomocy czy któraś kiedyś podawała dziecku rutinoscorbin ?? W ulotce nic nie pisze czy można a Nadia się z lekkim katarem obudziła dokładnie nie jestem pewna czy coś się zaczyna czy to od 5 które idą. Myślałam aby prewencyjnie zastosować ale szukam i szukam i nie mogę znaleźć informacji na ten temat.
Lepi bo ludzie to świnie, moja siostra pracuje w urzędzie pracy przyłażą z pretensjami do nich że one pracują a oni bez pracy (tak w przenośni bo tak naprawde to nie wiadomo o co mają problem). No a okazuje się że jak im zaoferują pracę to jeszcze większe pretensje mają bo do pracy muszą iść. Poprostu ja to bym tam stała i co drugiego na kopanie rowów wysyłała. Najbardziej mówi rozwala ją jak przyłażą tacy po podstawówce góra gimnazjum i pierwszy ich warunek minimum 3 tys. na rękę inaczej z domu nie będą wychodzić.
Ypra ​może nie obrażony ale w szoku pewnie tak skoro poszłaś sama z wielkim brzuszkiem a wrócisz laska z bobaskiem.
Jolek już lubię tego kierownika:)

Ostatnia edycja:
Styna upsss ja nie podawałam. Nie masz żadnej witaminy C w kropelkach??
Kierownik fajny ale nie raz też potrafił do łez doprowadzić bo strasznie humorzasty i problemy z domu przelewał na pracę nie dość że na pracowników to i na klientów:/

Pochwalę się bo przed chwilą dostałam :)

Zobacz załącznik 545136Zobacz załącznik 545137Zobacz załącznik 545138

Zapomniałam napisać że mój synek kończy dziś 23 miesiące no i równe 100 tygodni :-)

Ostatnia edycja:
Jolek, boska ta czapa!!!!!

Basiek, Lepi, u nas śniadanie w papierach i przy kompie. Jak ktoś wchodzi do pokoju to natychmiast odkładamy. A imieniny... hmm... każdy daje swój talerz, dostaje ciasto i idzie do swojego biurka w papierach jeść. I tyle w temacie. Same widzicie. A i tak nie raz wysłu****emy, ze kawka, że ciastko, że śniadanie... Szkoda słów.

Styna, ja bym z rutinoscorbinem uważała. Ja w takich sytuacjach daję Bioaron C albo Pyrosal. Oba są dopiero od 3 r.ż., ale wyłącznie z naturalnych składników. Podaję połowę dawki dla trzylatków, czyli 5 ml bioaronu i 2 x 5 ml pyrosalu.

Jolus ale fajna czapencja!!! skad macie? :pP

Dziewczynki co do plackow to ze smietana po prostu! mozna zjesc z mieskiem, ja mialam gulasz z szynki Polusiowy - wiec sobie polalam :p Basienko jadlas pewnie taki placek po wegiersku, z warzywami i miesem - moj m takie robi mmmm ;)) , Lepi z cukrem u nas tez sie jadalo. jasne. ogolnie to rozne sa manewry z tymi plackami heheh ;-)
W DE np jedza tylko z jablkowym musem!!!! bleee.....

Pola od niedawna spi dopiero, tak sie nakrecila jak byla babcia z ciocia, ze ciezko na drzemke bylo jej pojsc, dziwnie tak, hmmm, jutro idzie rano do klubiku a ja do fryzjera :D bo mam siwe! odrosty juz :-D

Dzięki laski dałam jej witaminki co normalnie pije i zobaczymy co będzie dalej. Mam jeszcze jedno pytanie czy któraś wymieniała kółka w wózku, jak tak to macie namiary na firmę która się zajmuje sprzedażą kółek. Kupiłam już jakiś czas temu wózek dokładnie taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: ARIA TWIN 2013 lekka spacerówka dla dwójki dzieci stan idealny jedynie chciałabym kółka wymienić ale nie mogę nigdzie znaleźć nic na ten temat.

Styna trzymam kciuki żeby się żadne choróbsko u Nadii nie rozwinęło. Z kółkami nie pomogę bo nie wymieniałam.

Maja
kosmetyczka, fryzjer ...szalejesz kobito! :) Czapę mam od dziewczyny z bb tu masz jej stronkę na allegro :) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Byliśmy trochę się przejść z Iguniem. Trzeba powoli zacząć wracać do normalności.

Laski co do placków to ja ostatnio robiłam takie ziemniaczane ale z dodatkiem marchewki, pora i kiełbaski.Pyszne były :)

reklama
Hej kochane
Jestem zupełnie odcięta od świata!!!
Nie dojechałam dzisiaj do pracy. Wszędzie zawiane i zasypane, drogowcy nie wyrabiają. Pada śnieg i wieje silny wiatr, wręcz zamieć śnieżna. Wyobraźcie sobie , że śniegu mam ponad połowę wysokości domu:szok: !!!
Jedynie Martynka szczęśliwa bo ma dzisiaj oboje rodziców.

Do góry