reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja już przy śniadaniu:)
Basiek
, jak Ciebie czytam to mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: My w piątek po pracy mamy imprezkę z powodu ileśtam-lecia skarbowości. I idę oczywiście;-) I nawet mi do głowy nie przyszło, że to cały dzień bez widzenia Julka:zawstydzona/y:
Powodzenia na kafelkowych łowach dziś.

reklama
Hej kochane , tylko się przywitam i uciekam , nadrobię wieczorkiem :)) ale już widzę jednym okiem że nie mam co :p weekend = pustki na forum :)))

a ja teraz poćwiczyłam , posprzątałam i gadzik się obudził więc uciekam :*

Witam witam. Jaka cisza tu przez weekend:) Ja nie zaglądałam bo standardowo porządki w sobotę wczoraj spacerowaliśmy a potem z Igim drzemkę sobie ucięłam po obiadku a w między czasie M kompa okupował.

Styna ja tam nie wiem jak jest z multiroomem bo mam tylko jeden telewizor i na ten temat się nie wypowiem.
Gratuluję kolejnych ząbków. My wciąż czekamy na piątki. Dziś mi się nawet śniło że górne nam wyszły więc obstawiam że trochę sobie poczekamy na nie poczekamy :/

Jaipurka
jak tam początki w nowej pracy??

Basiek
wow no to kasiorki Wam wpadło. Super,że tak szybko kasiorę dostałaś.
Szkoda że nie udało się kupić kafelek,ale może jeszcze coś ciekawego znajdziecie. Udanej Imprezki jutro:)

Futrzaczku a to Ci kucharz z Filipka:) widać nie mógł się doczekać ciasta i chciał przyśpieszyć pieczenie. Moja siorka ma piekarnik w którym pokrętła się chowa i dzieć nic nie spsoci:)

Maja nie stresuj się teściową bo nie ma sensu, przecież tego się można było spodziewać.Nie raz przecież Wam pokazała że nie ma co na nią liczyć (np. jak chore byłyście) !

Poziomka to Ty jak zombi musisz wyglądać:) He he to pieluchy musisz wysoko chować:) My już odchodzimy od pieluch, zakładamy tylko do spania:) a i po drzemce często Igi wstaje z suchą pieluchą:)

Alex fajnie że się trochę poruszałaś:) Skoro słaba kondycha to do dzieła z ćwiczonkami:)

Madzik super,że wypad się udał:) A w jakim konkursie i co wygrałaś??

Futrzaczku
i Ty już po ćwiczeniach...ja dopiero posprzątałam i usiadłam do kawki,zaraz też się biorę za ćwiczonka.

Stwierdzam że ostatnio za późno wstajemy z Igorem. Jeszcze do niedawna pobudkę mieliśmy o 8smej lub chwilę po a teraz wstajemy między 9:30a 10tą i jakoś się z niczym wyrobić nie mogę:zawstydzona/y:

Mam pytanko do dziewczyn z US. Jak byłam cały poprzedni rok na urlopie wychowawczym i dostawałam kasę z Urzędu Miasta to kto mi wystawia PIT 11?

Witam mam neta. Przyszedł fachowiec szukał szukał i okazało się po 1,5 godziny że w skrzynce telefonicznej na końcu ulicy były źle kable podpięte. No a ci że to nasza wina się upierali a wyszło że ich.
Jolek ja tam nie wiem ale logiczne by było że urząd miasta.

Zmykam po Nadię i do sklepu już mi został ostatni a potrzebuję pilnie nospe forte bo chyba mi sie kolka nerkowa zaczyna.

Styna super że masz neta. Też mi się wydaje że UM ale wole się upewnić dlatego zadałam pytanko.
Kolka nerkowa -to samo co Cię złapało z Nadią w sylwestra??

Jolek tak to samo albo dzidziuś kopie mnie po nerce albo poprostu się zaczyna ja miałam problemy nerkami wiec to nic dziwnego u mnie. Najgorzej że tej nospy nie mam.

Hej
pustki niemilosierne tutaj..

Styna
wspolczuje bolu... oby szybko Ci przeszlo, ja tez sie teraz obawiam, ze mnie zlapie jak beda sama z mala, wtedy to byla jakas masakra, nie moglam sie ruszyc. Gratki zabkowe! nam brakuje ciagle 3 i 5.

Jolek
my tez nie wstajemy za wczesnie, jak Polcia nie spi popoludniu, to idzie spac przed 21 zazwyczaj i wstaje kolo 9 rano, ja wtedy jeszcze poleze te pol godzinki i sie zwlekam.. zwlekam bo chodze pozno spac i slabo spie, jak ja marze tak pospac ciagiem do 11 np aaaaaa!!!
Jak przyjechalysmy to Polka znowu walila swoje zimowe 3 godzinne drzemki, a teraz ostatnie 3 dni znowu bez.. caly dzien aktiv!
Ale dzisiaj to byl hit - zasnela w foteliku ! jadla i ogladala baje, ja odkurzalam, patrze a mala spi! skonczylam odkurzac a ta dalej chrapie w dziwnej pozycji :-D pierwszy raz jej sie zdarzylo :-D tylko widelca w rece brakowalo hehehhehe
.. i tak ze 40minut, a bylo juz po 17tej.. mam nadzieje, ze zasnie normalnie ..

Basiekk - oj ciezko sie z robakami naszymi chodzi po sklepach a budowlanych to juz w ogole :tak: my jak jezdzilismy za tymi paroma kafelkami i sprzetem ostatnio, to tez ciezko bylo mi sie skupic ;-)
a i przypomnialo mi sie apropo kuchenki, Jolek mowi, ze jej siostra ma z chowanymi kurkami ... no wlasnie taka udalo sie Polci zalatwic juz w sklepie, zepsula na amen :-D

Futrzaku a jakie ciasto pieklas?? ja sie przymierzam do marchewkowego, znalazlam gdzies linka w kompie, prosty przepis sie wydaje i fajny. ale to jak juz uzyje mojego nowego piekarnika w koncu :zawstydzona/y:;-)

Madziku
dziekuje, ale nastroj mam mega depresyjny... :/
dobrej zabawy :*

Ostatnia edycja:
Maja przepis na marchewkowe dawałam na przepisach kiedyś. Sprawdzone marchewkowe bo moja sisterka piecze, ja je uwielbiam.
Zepsuła i co musieliście płacić za naprawę???
Zrobiłaś zdjęcie jak Polcia spała?? mój młody dziś spał 10minut, przełożyłam do łóżeczka i po spaniu:( Nigdy go to nie ruszała,a dziś :/

Styna współczuję bólu. A nie może Ci ktoś tych tabletek z PL przesłać???

Ech a ja głupia matka dziś narozrabiałam...Bawiliśmy się popołudniu w ganianego chowanego i w końcu tak się młodemu schowałam,że mnie znaleźć nie mógł,ja go widziałam a on mnie nie. Tak się biedny rozpłakał że jak wyszłam to nie mógł się odkleić ode mnie przez ponad godzinę:(

Jestem :*

Joluś- tak ja zawsze z rana ćwiczonka bo potem to już nie mam kiedy :tak: fajnie że miło weekendzik minął , o widzisz kotek trzeba było się odezwać do Igusia , ja jak widzę że nie dają rady to się odzywam i od razu zostaję namierzona :-D :* buziaczek dla niego :*
Maja- kochana bo wcześniej wyleciało mi z głowy , współczuję armagedonu w kuchni ale teraz już pewnie luz blues i radość , super że są zmiany i nowy sprzęcik :))) a ciasto zwykłe proste, kiedyś znalezione w necie, coś "alababka" ale bardzo smaczne i naprawdę jak się ma ochotę szybko na coś słodkiego to robię to , a marchewkowe dobrze że przypomniałaś trzeba trzasnąć :tak:
Styna- :* współczuję bólu
Basiekk- :* kochana mama :* ale mam nadzieję że i pobawisz się fajnie :))
Madzik- :* Ty też kochana mama i nawet nie myśl inaczej bo nu nu nu , super że się świetnie bawiliście i super że idziesz znowu na imprezkę , trzeba korzystać z życia i brać pełnymi garściami , bilans i tak zawsze wychodzi na zero :))))

a My weeknedzik i na zakupach byliśmy , i na lodach z Grycana , i na placu zabaw z dziećmi , więc super ładnie :))

reklama
Jolek ​mogą ja mogę nawet zamówić w aptece online ale zanim przyjdą to już będzie po bólu, no ale teraz jakby lepiej więc może się nie rozkręci na wszelki wypadek piję bardzo dużo.

Do góry