reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Uwolniłam dzisiaj motylki -endorfinki :))) i mimo że wieje tak że aż chata się trzęsie , humor mam superancki!!! :)))

a tak nic nowego :* wczoraj jedynie dużo śmiechu było wieczorem bo Szymcio przymierzał stroje na bal karnawałowy bo od sąsiadki pożyczyłam i ma do wyboru pająka i diabełka , zgadnijcie co wybrał ? hehe :-p;-) Filiś za Nim latał jak szalony :))

Poziomki
- cieszę się że u Was wszystko dobrze :) czekamy na Ciebie :)

Buziaczki :*

ps. Kochane ma któraś platformę N ? bo aktualnie jesteśmy w cyfrze ale chcemy zmienić bo wkurza Nas...

reklama
Laski polećcie mi jakiś dobry szampon dla dzieci ułatwiający rozczesywanie. Bo nie lubimy czesania po kąpieli.

Basiu - sama zastanawiam się nad jakimś szamponem, ale nieszczypiącym w oczy, bo cały czas używam żelu do kąpieli i mycia główki z Nivea. Moja nie ma loków, ale rano miewa niezły tapir na głowie, a włoski sianowate. Póki co po umyciu, na wilgotne włosy nakładam jej troszkę mojego jedwabiu z biosilka i jest duuuzo lepiej. Pamietam, kilka lat temu, jak moja bratanica była mała, to miała specjalny preparat do psikania włosów przed rozczesywaniem.

Futrzaczku ja mam N i jestem zadowolona na kanalach N premium czesto fajne filmy leca. Po za tym mam multiroom wiec mozemy sobie ogladac w dwoch pokojach no i co jest wazne to w przeciwienstwie do polsatu czy cyfry nie trzeba biegac z kartami tylko podpinasz kabel i dziala.

Witajcie babeczki moje :*
przepraszam za nieobecnosc po powrocie, ale niezly sajgon tu mialam...

Mielismy maly remont w kuchni, pare kosmetycznych i technicznych zmian, malz wyjechal jeszcze zanim sie zaczal na dobre, wiec jak wrocilysmy z Polcia w sobote wieczorem myslalam, ze sie rozplacze! taki syf.... cale mieszkanie zapylone, no i wiadomo rozpierdz......l na calego ... kuchnia owszem piekna, podobala mi sie, ale ciezko bylo sie tym cieszyc z poczatku.. Nowy sprzet juz kupilismy ponad m-c temu, ale stal i czekal na zamontowanie.. <m.in. 'bezkurkowa' nowa kuchenka - Polcia nie ma czym krecic :-D> Tak wiec 3 dni, a raczej 3 doby harowki i juz od wczoraj mozemy normalnie mieszkac :)) Zakwasy mam takie, ze nawet chyba treningi Chodakowskiej nie daja takich efektow ;-)
..ale uwierzcie jeszcze 2 dni temu nie bylo mi do smiechu... :/
np. jak po przyjezdzie o 2 w nocy jeszcze mylam i pralam odkurzacz <byl tak zapchany po odkurzeniu najwiekszych wiorow przez tescia, wiec chcialam zeby wysechl i byl czynny na nastepny dzien> a ten gno..j..ek spalil sie i zdechl po odkurzeniu polowy malego pokoju!!! wrrrrrrr

Mam nadzieje, ze wszyscy juz wyzdrowieli i maja sie dobrze :tak:? Marti, Krzysiu, Nadinka zdrowi??? dziewczynki?

Futrzaku - ja tez mam N enke i polecam :)

Maja super że jesteś i doszłaś już do ładu z bałaganem. Ech teść powinien po uszach dostać bo nie odkurza się takiego dużego syfu z remontu. Ja tak chciałam kiedyś to myślałam że M mnie zje zanim jeszcze zaczęłam.

Styna bieganie z jakimi kartami? bo ja nie biegam.

Jaipur, Jolek tak chodzi o decyzję wydana przeze mnie w pracy, moim zdaniem to ja mam racje i będę sie tego trzymać i odpierać każdy zarzut. Heheh ale wredna jestem co!!

Poziomki miło cie widzieć!!
Maja nam tez ostatnio odkurzacz zdechł i musieliśmy kupic nowy!

Maja super, że już wszystko ogarnięte:-) Krzyś już prawie zdrowy. Nam się też niedawno odkurzacz zepsuł, babcia pożyczyła swój, taki sam model jak nasz i już u nas został ;-) Podobają mi się modele bezworkowe, ale jeszcze nie robiłam porządnego rozeznania.

Jolek ja mowie o multiroomie jak masz dwa dekodery i w cyfrze trzeba podejsc z karta z drugiego dekodera do dekodera matki i na kilka sekund przylozyc karte i to co 6 godzin a w polsacie trzeba zamienic karty w dekoderach zalaczyc i odmienic spowrotem tez chyba co 6 godzin inaczej nie dziala na drugim telewizorze.
Maja u nas pfu pfu zdrowko dopisuje. Wspolczuje syfu ale efekt musi byc super pochwal sie jak taka kuchenka dziala. U nas teraz jest plyta i kurki sa u gory z gazu wiec sie ciesze bo Nadia nie moze nimi krecic a piekarnik ma wylacznik pradu wysoko wiec nawet jak przekreci to nic nie zrobi.

Zapomnialam pochwalic Nadie ostatnio taka grzeczna sie zrobila ze jej nie poznaje. Ma swoje wybuchy ale duzo rzadziej. Do tego przezywa pierwsza milosc do myszki Micky. Od wczoraj biega z maskotka Mickyego dzisuaj na spacer na drzemke do sklepu no i do spania Micky musi byc. Do wanny tez chciala go zabrac ale wyjasnilismy ze myszy nie lubia wody. Ladnie je, ze spaniem roznie ale da sie przezyc. Dzisiaj kupilismy jej rolete i zamontowalismy odrazu to juz latarnia nie bedzie jej tak przeszkadzac bo swieci prosto w jej okno. No a co do mnie to od tygodnia zgaga mi sie zaczyna coraz mocniej i czesciej rennie biore zapas zsiadlego mleka jest wiec jakos musze wytrzymac.

Ps. Mamy komplet trojek a teraz piatki ida.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laseczki, witam się piątkowo:-)

U nas ok, póki co zdrówko dopisuje, oby jak najdłużej:blink:. Ja dzisiaj zadowolona bo dodatkowa kaska nam wpadła, zwrot podatku, wyobraźcie sobie w ciągu tygodnia od wysłania rozliczenia <przez internet> mam kasiorkę, + trzynastka+ lewa kasa męża i możemy jutro jechać po kafelki do łazienek <jupi>:blink:.

Lepi- nasza Marti to identycznie jak Zosia Twoja średniaczek wypisz wymaluj. Ale czytam sobie w wolnych chwilach "Język dwulatka" Warto :tak:.
Styna - widzisz cieszę się, ze Nadinka grzeczna. Super.
Maja wow to niezłą rewolucję miałaś w domu. Współczuję Ci widoku, a jeszcze Twój charakter jest taki jak i mój, że czysty dom= dobry humor, to jestem sobie w stanie wyobrazić co czułaś. Pochwal się kochana kuchenką. To taka indukcja na prąd tak?? Mi się taka marzy do nowego domu, ale znajomi, którzy mają twierdzą, że rachunki za prąd znacznie wzrosły i stracham się. Póki co mam zwykłą na gaz, co prawda tez kurki u góry i Młoda nie kręci. I gaz tanio wychodzi.

Ypra cieszę się, ze Krzyś już lepiej:blink:

Do góry