reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Joluś- u Nas możemy mieć albo cyfrę ,polsat albo nkę , polsat odpada bo teście mają na dole i nie są zadowoleni , więc zostaje N tylko muszę się nad pakietem zastanowić bo nie wiem czy brać już VOD ? Majunia Styna opłaca się ???
Alex- jak jesteś pewna to broń swego a jakże :*
Ypra- My mamy model workowo -bezworkowy ale powiem Ci że worek zdecydowanie lepiej ciągnie ;-):tak:
Basiekk- to rzeczywiście ekspresem kaskę dostaliście :szok: cieszę się , że uda się kupić kafelki :-)

a co do kuchenek i kurków ... młodego położyłam do spania ,odpaliłam Chodakowską i tak czuję że coś szybko ciacho mi w piekarniku dochodzi bo wstawiłam zanim gada położyłam , ja lecę patrzę a szkudnik mi temp. na 250st dał :baffled:, ale spoko ciacho uratowane ... ale kurki zdecydowanie powinny być na płycie u góry... trudno nie przemyślałam tego a przecież też kupowaliśmy tu nową kuchenkę...

reklama
Hejka. Wpadam się tylko przywitać. Miałam z rana kumpelę na kawce a teraz się zbierzemy na spacer bo pogoda w miarę:) Miłego dnia

Hej
ale mam dolka jakiegos od wczoraj.. buuu... :(

Dziewczynki poprzednia kuchenke tez mielismy elektryczna, gdyz nie mamy gazu wcale, pelna elektryka, rachunki zajebisteeee..
Teraz mam nowa plyte - panel dotykowy u gory - jest na plycie, kuchenka tez na dotyk, ale piekarnika jeszcze nie uzywalam! hhehe
Basia, Styna - to nie indukcja, o takie : Samsung CTR164NC01 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
Samsung BQ2D7G144 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD

Ypra
ten odkurzacz byl bezworkowy, sprawdzil sie, mial filtr hepa wiec byl 'czysty' jak na odkurzacz. teraz mam rainbowa od tesciow pozyczonego, na wode, oni maja dwa, wiec nie bylo problemu. moze tez im juz nie oddamy :-);-)

Jolus dobrze, ze choc tesciu tu zagladal..i dogladal.. bo tesciowa to ani palcem nie ruszy, dama kuzzzwa... mogla chociaz cos do jedzenia podac jak wrocilysmy! zebym nie musiala sie tym glowic, bo widziala jaki sajgon tutaj byl :dry:

Ciesze sie, ze dzieciaczki juz zdrowe, no i grzeczne!!! :-) ...my nie jestemy grzeczne od wczoraj.... :no:

Ja też się tylko szybko witam,bo popołudniu mam niespodziewanych gości:-),więc muszę coś tu przygotować i trochę ogarnąć:-)
miłego dnia :tak:

Hejjjj:-D
Futrzaczku my mamy N i tez nie mamy problemow:tak:

Zapomnialam ze w ciazy sie nie spi:wściekła/y::wściekła/y::dry: siedze do rana,moj rekord to 5.00:baffled: po czym normalnie wstaje 8.00-9.00 Masakra jakas!! I pomyslec ze najgorsze przedemna...

Dzieci moje nauczyly sie same zakladac pieluchomajtki:-D i maja chec co chwila sie przewijac:dry:

Witam się piątkowo,
życzę miłego weekendu Wszystkim :-)
poziomki zazdroszczę, mój w zależności od humoru, ale najczęściej to zwiewa, mówiąc nie, nie, nie :-D

Ale ty cisza!!
Ja mam mega zakwasy w nogach bo wczoraj trochę poćwiczyłam na sony play station move w fitness. Cholera stwierdzam, że mam bardzo słaba kondycje, prawie zerową, chyba czas się wziąć w garść bo ostatnio przytyło mi sie znacznie i trzeba zrzucić niepotrzebny balast w nogach i dupci przed latem.

Hej dziewczynki!
Witam się poweekendowo. Wypad sobotni z małżem udany:) Potańczyliśmy sobie, pogadaliśmy ze znajomymi, nawet zajęłam raz trzecie miejsce w konkursie;)
Poziomki, ja tu czekam na wieści od Ciebie co do płci, bo już mnie kciuki od zaciskania powoli zaczynają boleć;)
Alex, Ty masz balast? Jakoś nie zauważyłam:) Daj spokój, szczuplas jesteś:)
Maja, lepszego humorku życzę kochana.
Futrzaczku, dobrze, że masz taki dobry węch i tak szybko wyczułaś, że młody zamierza chatę z dymem puścić;) A tak poważnie, to ja też się zawsze staram pamiętać o sprawdzeniu kurków. Julek niby wie, że nie wolno i zasadniczo nie kręci, ale czasem nie może się oprzeć;)
Basiek, pochwal się kafelkami:)
Styna, gratuluję ząbków!

reklama
Hej laseczki!
Laski spokojnie z tymi wpisami przez weekend bo nie nadążam czytam:-D.
Weekendy zbyt szybko lecą, zdecydowanie.
Kafelek koniec końców nie kupiliśmy:dry:, jakoś tak nie znalazłam nic ciekawego. A jeszcze Marti była z nami i wszystko ją interesowało więc się skupić nie mogłam. Jeszcze jutro jedziemy, zobaczymy z jakim rezultatem.

Madzik fajnie, że imprezka udana, czasem warto tak się oderwać. Ja jutro po pracy mam integrację :blink:. Początkowo miałam nie jechać, choć małż obiecał wrócić wcześniej z pracy i zająć się małą, ale to byłby cały dzień bez widzenia Marti i martwiłabym się i tęskniła. Ale postanowiłam, że wezmę jutro urlop i spędzę czas z małą a potem wróci mąż, na 16-stą podwiozą mnie na integrację i do wieczora jakoś wytrzymają.

Zmykam popracować , udanego dnia :)

Do góry