reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hej laski

Jeszcze dzisiaj i jutro i finito na ten tydzień:blink:.
W domu robię wniosek do US o odliczenie vat budowlanego i mam już dość, siedzenia w f-rach i szukania co się wlicza a co nie, ale fajnie troszkę kasiorki wpadnie. A już kończę, mam faktury z całej naszej budowy więc sporawo.
A dla pocieszenia praca na naszej budowie wre, mam już sufity podwieszane, a jutro przyjeżdżają hydraulicy zakładać grzejniki i piec. Mąż kafelki kładzie w łazienkach i kuchni. W ogóle muszę go pochwalić bo tak fajnie wszystko urządza i mimo tego, że jest chory pracuje ostro. Tylko wieczorami mi zrzędzi , że jest umierający. Ale nic tam wybaczam mu, nawet zmywam naczynia za niego:rofl2:.

Stynka oszczędzaj się kochana:-). Daj znać jak wrażenia po przeczytaniu III części Greya. Choć rewelacji się nie spodziewam.

Futrzaczku fajnie z tym weselem:blink:, u nas w tym roku jedno się zapowiada we wrześniu:blink:.
Alex i jak tam Oliwierek , w jednym czasie z Madzikiem Wam chłopcy pochorowali. Powiedzcie spotkałyście się już na bibkę z chłopcami Waszymi?
Madzik a dla Ciebie mam propozycję:rofl2: tak sobie pomyślałam, że skoro i tak siedzisz z Julkiem w domu to zrobisz specjal for Basiek jakieś ciacho i wyślesz priorytetem :-):-D. Oj zjadłabym coś pysznego. :-D

edit Styna poczytałam o Oliwce i poryczałam się, na pewno postaram się jakoś jej pomóc. Bidulka mała, zdrówka dla niej.

Ostatnia edycja:
Witajcie.Wpadam tylko powiedzieć,że żyję choć marnie :-( Dopadła mnie dziwna grypa.Z objawów mam tylko uczucie zimna,gorączkę,mdłości i bóle mięśni.Najgorsze jest to że w weekend muszę być na zajęciach,bo mam egzaminy....
Z nowości u nas-Remik ma jedną tròjkę a druga w drodze.Wczorajszej nocy byl wiec alarm od 2.00 do 4.00 :-\
A Gabi uczy się chodzić w moich szpilkach,bo w sobotę mają występy choinkowe i dziewczynki mają być gwiazdami telewizyjnymi :p
Szkoda mi tego dzieciaczka stynko :-(
Kamcia no niestety nie mam zdjęć bo ostatnio nie lubię się oglądać więc ich nie robię :p
Milego dnia

Ja tylko się dzis przywitam,
jestem zawalona pilną robotą, więc nie będę na razie zaglądać:-(
a popołudniu ma do mnie przyjechać siostra z przyjaciółką, więc babskie popołudnie się zapowiada :-)
Dobregoo dnia Wszystkim!

Hejka!
Jolek i jak tam laptek działa?
Styna nie przemęczaj sie czasem kobietko przy tej przeprowadzce. Dobrze, ze masz zwolnienie od lekarza troche sobie odetchniesz!
Lepi udanej babskiej bibki!
Basiek niestety nie miałyśmy z Madzikiem jeszcze bibki ale musimy o tym pomyśleć.

Oli czuje sie juz lepiej, dzisiaj temp. w nocy była w okolicach 38, a tera ma już tylko stan podgorączkowy. Za to mnie chyba coś bierze, bo gardło mnie trochę drapie i czuje takie ogólne osłabienie.

Ja witam tylko szybciorem mam gorszy dzień. Nie mogłam sie z łóżka zwlec tak ciśnienie mam niskie. Pochwalę się tylko że Nadia ma nową górną 3.
Zdrówka wszystkim

Witam sie a moze dzien dobry :))
cos spania nie mam .... nie moje lozko :p

A wiec jestesmy na miejscu :)) lot byl calkiem spoko, Polusia super, generalnie bezproblemowo, dzieciaczkow bylo sporo, za nami blond Igorek < Jolus :) > siedzial ciut straszy :p z siostra wiec bylo wesolo. Polka tak dobrze sie czula i bawila w pewnym momencie, ze jak mnie zlapala za wlosy to uuuuuuuuuuuuuuu.......
Dzisiaj spedzila prawie caly dzien z babcia i ani razu o MAME nie zapytala ;O ;)

Troszke poczytalam, ale nie wszystko:zawstydzona/y:dalam rade.. zycze duuuzo zdrowka Olusiowi i Julisiowi bo widze, ze chlopcy znow chorzy.. :/ Zdrowiejcie!
Usmialam sie z naszej Nadii aparatki kochanej znowu :-D Styna - cierpliwosci i duuuzo snu, fajnie, ze zwolnienie masz ;)
Bubbles ja chce muffinki!!!!! chodza za mna caly dzien, a moze nawet tydzien.. a tu w nocy mnie czestujesz.. i jak ja zasne teraz to juz nie wiem...;-) fajnie, ze jestes :***
Lepi ciesze sie, ze masz tak fajowe towarzystwo :)))
Basienko :* ;)

...chyba pora spac ...

Ostatnia edycja:
reklama
:szok::szok::szok::szok::szok: I co ja dziś pierwsza :szok::szok::szok::szok::szok:
Witam się przed przerwą. Czekam na moich gości, mają być około 14tej:) Pogoda kiepska to i droga kiepska. Miały przyjechać wczoraj późnym wieczorem ale jakiś wypadek był niedaleko nich i już się nie ruszyły.
U nas dalej nieprzespane noce nie wiem co jest.Widzę,że nawet w dzień Igi ma problemy z zaśnięciem i śpi niecałą godzinę.

Basiekk super,że robota w domku wre. Twój mąż dumny będzie że sam tyle rzeczy w nim zrobił. Masz rację trzeba go chwalić.
Moja siostra jest od wczoraj szczęśliwą posiadaczką trzeciej części Greya,ach te podekscytowanie w jej głosie:) Już gdzieś streszczenie czytała i mówiła że dzieci z tego będą :-D

A propo dzieci to wczoraj siostra mojego szwagra urodziła córeczkę, zrobiła sobie prezent na urodziny :happy2: Może jak będę u siostry za tydzień to uda nam się odwiedzić malutką:)

Lepi i jak tam damskie popołudnie minęło?:)

Styna lapek jak na razie działa więc proszę mi tu nie krakać. Zastanawim się nad wzięciem netbooka z internetem w T- mobile bo i tak mój lapek już mieli od jakiegoś czasu strasznie:/

Maja super że cało dotarłyście na miejsce:) Ja w samolocie z Igim?? Nic nie pamiętam :-D
Korzystaj kochana że ma kto Ci się Polą zacząć i wypoczywaj:)

Alex super,że z Olinkiem już lepiej. No tak jak wszyscy to wszyscy, teraz i Ciebie choróbsko dopadło:( Tak tak komp jak na razie działa.

Persefona gratuluję Remikowi kolejnego ząbka.Trzymam kciuki za egzamin i życzę zdrówka:)

Styna Nadii też gratuluję ząbka, może się teraz trochę uspokoi :)

Ostatnia edycja:
Do góry