reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No udało się. Po rozmowie z lekarzem dostałam tydzień zwolnienia. Szefowa stwierdziła że słabo wyglądam, no i że musi kogoś poszukać na zastępstwo. No ale ja już raz powiedziałam że dzieci są najważniejsze.

reklama
Styna- cieszę się że się udało :* , lipnie że tak ciężko dają tak te zwolnienia , ja rozumiem że ciąża to nie choroba ale kurcze bez przesady i te pacany też powinny to zrozumieć - tak myślę :confused:
Kamcia- super że się udało , czekam na fotki :))
Bubbles- fajnie że wszystko dobrze u Was :*

ok zmykam na mój horror :)

Witajcie

jolek27
oj ja bym z chęcią więcej pospała, ostatnio nie wyrabiam, no cóż jest w domu taki mały potworek ;-) Narobiłaś mi smaka na naleśniki z jakbłkiem, mniam :-)

Alex zdrówka dla Oliego a Ty się trzymaj.

Futrzaczek gratuluję rozgadanego Smyka :-)

Vi gratulacje, super że się udało :-)

styna26 współczuję Nadii wypadku. Niezła z niej aparatka, tyle łakoci zebrała :-D To wspaniale, że udało się ze zwolnieniem. Nabieraj sił.

madzik dużo zdrówka Julkowi!

Byliśmy dziś na spacerku, wczoraj i dziś bez wózka. Próbowałam go zmęczyć by pospał w dzień. Ledwo już powłóczył nóżkami, a jak doszliśmy do klatki, to było nie na wejście do domku :-D Mega śpiący po zupce myślałam, że padnie. Już prawie zasnął, ale się otrząsnął i zaczął wariować. Ja za to odlatywałam. Na wieczór za to włączyło się marudzenie i co tu z nim zrobić :no:

Zima u nas na całego. Po dwóch godzinach sypania śniegu wszędzie było biało bialusieńko. Byliśmy po obiadku na małym śniegowym szaleństwie z psem tak się Igi rozbawił że do domu nie chciał wracać.

Futrzaczku miło że wpadłaś:)

Alex zdrówka dla Olinka i trzymam kciuki żeby Ciebie nie dopadło &&&&&&&&&&&&

Madzik zdrówka dla Julka a jak Ty się czujesz???

Styna super że udało się zwolnienie załatwić:) Buziak dla małej rekonwalescentki w rozwalone usteczka.

Bubbles super,że jesteś.Jeszcze raz zdrówka dla Was.

Ypra Krzyś widać już nie chce spać w dzień, oddał ten nawyk dla mamusi:)

Matusia
jak tam Wasze zdrówko??

Ide poczytać książkę skoro chłopaki spać poszli. Ściągnęłam sobie Greya w audiobooku ale taka dziwna wersja że zastanawiałam się nad czym Wy się tak jaracie, kompletnie mnie to nie ruszyło, takie to bez składu i ładu.Do tego Socha czytała jakby gdzieś się spieszyła:/ Siostra podesłała mi wersję do czytania i widzę że bardzo dużo w tym audiobooku nie było..Przede wszystkim początku i końca. Zobaczymy czy na mnie książka zrobi wrażenie jak na co niektórych (moja siostra już pięć razy przeczytała i już nawet 3 część zamówiła!).

Jolek ja przeczytałam pierwszą i drugą część kupię trzecią z ciekawości ale nie jest to jakaś rewelacja, chcę zobaczyć czy będą z tego dzieci.

witam ponownie :-) gosci miałam więc nie wpadałam wcześniej ;-)
futrzac\zku dopiero doczytuje , my bylismy na sylwka w domu .. więc normalnie.. szampan , piwko , drineczek ... muzyczka film i spac :-p
za rok będzie lepiej :-D
współczuję zapalenia płuc u chłopców :-(
persefona a Ty to nie masz żadnej fotki z imprezy?? :-p pokaz się i nie sdciemniaj :-D sukienka super !
maja przestałas cycować ... i jak tam się czujecie obie bez tego cyca?? :-) u was snieg u mnie wiosna... cipło jak diabli , dzisiaj w bluzach samych wszyscy chodzili cału dzień
styna to może jakiś bunt :-p ale słodka kruszyneczka :-) mały cudzik
milla miło że do nas wróciłaś :-) jak tam u Ciebie?
lepi fajniusio że ywjazd mieliście udany
Alex zdrówka dla młodziaka

tak z grubsza nadrobiłam... wybaczcie jeśli nie do kazdego się odniosłam...
ale mam znów natłok na głowie .. jestem szczęśliwa a z 2 strony zdołowana... takie dziwne emocje mną targają ... ehhhh

Hej kochane:-)

Joluś pracy sporo miałam i tylko tak na szybko napisałam, jakoś się ostatnio w robocie ogarnąć nie mogę. W domu też jakoś tak chwili wolnej brakuje, czytam po nocach jak Marti śpi. Ja audiobooków nie lubię, książka to jest to. Ale akurat Grey na nikim większego wrażenia nie zrobił, ale fajnie się czyta bo język jest prosty. A już druga część nuda kompletna, ja raczej nie sięgnę po trzecią, no chyba, ze ze zwykłej ciekawości tak jak pisze Styna czy będą z tego dzieci. Ale na bank nie teraz, bo zaczytuję się ostatnio w innej tematyce:-).
Brakowało nam Ciebie przez te dni więc cieszę się, że jesteś:-)
Styna niezłą masz aparatkę:-D
Bubbles współczuję Wam choróbsk i antybiotyków tych, zdrówka dla chłopców Twoich.
Maja mam nadzieję, że lot minął Wam spokojnie, daj znać jak już będziecie u mamci.
Alex zdrówka dla Olinka i oby Ciebie choróbsko ominęło
Madzik zdrówka dla Julka, macie się z tymi chorobami, napisz nam koniecznie co i jak.
Lepi Marti ma już wszystkie ząbki od 1-4, ale matka zapomniała suwaczka uaktualnić.

U nas wszystko ok, z wyjątkiem męża, który aktualnie jest umierający <czyt.ma lekkie przeziębienie> :-D, więc same rozumiecie.

Ostatnia edycja:
U nas nocka była ciężka, Oli wczoraj cały czas od rana gorączkowała i coraz bardziej kaszlał, w nocy temp. miał ponad 39, obudził się o 22 i nie mógl biedaczek zasnąć do 1.00. Potem obudził sie po 5 i tez spać juz nie chciał. Niestety cały czas temp. ma powyżej 38. Tak mi Go strasznie szkoda. Teraz zasnął ze zmęczenia. Jak będzie jutro rano tak samo to do roboty tez nie pójdę.

Hejka:) No i zima nam ucieka. topi się wszystko:/ Jak ja nie cierpię tego.Nocka do niczego bo Igor budził się co godzinę z płaczem. Dosłownie co godzinę. Już nie wiem czy to faktycznie te piątki mu wychodzą czy coś innego się dzieje. Nie chce wszystkiego na zęby zwalać:/

Styna jak to książka na nikim wrażenia nie zrobiła, moja siostra jest zauroczona. Już nawet gdzieś wyśledziła że film mają kręcić:/ A i zadowolona że seksik się poprawił po przeczytaniu :confused: Ja przeczytałam połowę książki i jakoś nic mnie nie ruszyło. Chyba już się nie nadaję do tych spraw :zawstydzona/y: Może M dam poczytać to jego ruszy ;-)

Alex
może za małą dawkę leku dajecie dlatego temperatura nie spada. U mnie ostatnio taka sytuacja była i pani doktor mnie oświeciła.

Basiekk cieszę się że Ty się cieszysz :* Pracuj pracuj kobitko:)

reklama
Do góry