reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam byczę się na zwolnieniu. Nadia u opiekunki a ja kombinuje co by tu zrobić.
Jolek fakt seksik się pojawił kilka scen nakręca trochę, ale ja się spodziewałam że będzie bardziej pikantna skoro takie oburzenie wywołała a naprawdę idzie znaleźć ostrzejszy erotyk. No a film kręcą kiedyś w jakimś wywiadzie słyszałam producentką jest pani Lopez.
Alex zdrówka. Ile ty mu dajesz syropku na gorączkę. Ja Nadii muszę dawać 7.5ml a jak ostatnio była chora tak bardzo to musiałam jej dawać na raz po 7,5ml paracetamolu i nurofenu bo inaczej nie zbijało jej gorączki.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Melduję się z domu. Coś bym zjadła, ale nie wiem co:)
Przeczytałam co u Was, ale nie odniosę się, wybaczcie. Młody śpi, ja chyba zaraz też się położę chociaż na chwilę kości rozprostować.

Ale tu puchy :nerd:

Styna moja siorka dojrzała już gdzieś e-booka tezeciej części Greya. A co Ty zamierzasz robić...Ty masz wypoczywać na zwolnieniu:)

Madzik
zdrówka dla Was kochani :*

U nas snieg zniknął całkowicie.Przemuliliśmy z Igim dzionek w chacie...Zalałam dziś laptopa kawą i jak na razie nie działa tylko laptopowa myszka,ale mam bezprzewodówkę podłączoną więc nie jest źle. Mam nadzieję,że nic więcej nie siądzie bo nie mam kasy na nowego lapciocha.

Hejcia :)

Joluś- uuu to lipka kochana , ma nadzieję że wszystko inne będzie działać :* ,a śnieg jaki śnieg ? kurcze u Nas wczoraj popadało i wieczorem już po śniegu było ... :confused2: ja nie wiem ale naprawdę wyjątkowo łaskawa ta zima w tym roku
Kamcia- fajnie że się udało :)))
Madzik ,Alex- zdrówka kochane dla dzieciaczków :*
Styna- odpoczywać ? :-D:-p he he , a jak tam przygotowania do przeprowadzki ?
Basiekk- zdrówka dla męża , bynajmniej wiesz jak to jest z drugim dzieckiem w domciu :-D;-)

u Nas dziś rano lekarz , potem zakupy a potem już w domciu.
z fajnych rzeczy dostaliśmy dziś zaproszenie na Ślub w lipcu do znajomych, w sumie się nie spodziewałam ale bardzo się cieszę :)) ojj ale sobie kiece trzasnę już do tego czasu mmmm :)) ha ha :)) mam nadzieję :-p
ogólnie ten rok to ROK IMPREZ u Nas!!! ufff chyba czas pomyśleć nad napadem stulecia :-)

Jolek wyłącz laptopa i połóż na grzejniku może się wysuszy a jak jest załączony to ryzyko zwarcia wzrasta.
Futrzaczku przygotowania jakoś nam nie idą, nie wiem od czego zacząć:-( No ale w końcu muszę coś zacząć pakować. Hmmm chyba zaczną od kupienia kartonów na ebay.

Styna zalałam go w południe więc jak nie było zwarcia to chyba już nie będzie co??
Futrzaczek ma rację nie przemęczaj się:)

Futrzaczku jak coś to się podzielisz po tym napadzie co??? :-D

reklama
Do góry