Witajcie. U nas duże wiatry i deszcz
aż odechciewa się wszystkiego w taką pogodę. Gabi i Remik nie mogą się dogadac ostatnio. Kłócą się i płaczą na zmianę. Wczoraj myślałam,że oszaleję z nimi. Na wieczór jeszcze się wodą polali :/ A żeby bylo ciekawiej to jeszcze @ dostałam :////
Dzisiaj mamy imprezkę rodzinną. Kuzyni z mojej strony zorganizowali spotkanie kuzynowstwa,bo mamy dużą rodzinę. To taka kolacja + zabawa taneczna
zobaczymy jak to wyjdzie
Styna przykro mi z powodutwojej koleżanki
A co do zwolnienia tempa – pamiętaj,że musisz zwolnić dla maluszka.
Jolek współczuję pobudek. Aleu nas czasem też się zdarzają. Albo młody płacze przez sen. Dziś wołał „AM”przez sen
Aco do autka sterowanego – myślałam,że to będzie najmniej trafiony prezent, aokazał się najbardziej trafiony
Steruje sobie jak chce, wciska z zapałem przyciski i wytyka przy tym język –fascynacja
Basiek biedne te pieski wsylwestra – fakt :/ Mój teść wpadł na pomysł i włącza im w sylwestra głośnoradio. Działa ;-)
Kamcia no niestety taka zemnie gapa,że nawet fotki przed wyjściem nie zrobiłam sobie
Sukienka bardzopodobna do tej poniżej. Tyle,że nie na szyę,a normalne grubsze ramiączka. No i zwykłe cekiny pod piersiami.
Milla fajnie,że o naspamiętasz. I gratulacje dla Olki,dzielna panna
lepi właśnie wysłałam lepieja. Dzięki za linka :*
Futrzaczku zapalenie płuc
<szok>! Zdrówka dla was. U nas też wiatrzysko :/ Głowa pęka…