reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć laski.
My niestety po lekarzu gorączka nie chciała się dać zbić więc poszliśmy i znowu wirusówka.

Jaipur Futrzaczku
śnieg, słońce u nas deszczysko czasami ze śniegiem a też miałam dziś okna myć:/ Trudno jak nie umyję przed świętami, chlastać się z tego powodu nie będę.

Jaipur nie jem hamburgerów więc nie dla mnie ten filmik.

Kamcia Styna się przeprowadza w styczniu.

Styna super prezenty, a wózek normalnie jak dla dziecka:)

Ja na prezent dla 10ciolatka kupiłam kosmetyki z motywem spidermana ;-)a dla 12 tolatka książki.

Kamcia Jolek ma rację ja przeprowadzam się 25 ale stycznia nie grudnia. 25 grudnia agencje nie czynne i nawet nie miałby mi kto dać kluczy.

Ok prezent dla małża kupiony maszynka elektryczna do golenia ma mokro i sucho. No i lala jest więc git. Został tylko szwagier ale to małżowi zostawiam.

Jestem i ja.
Musze wam cos powiedziec, ale nie krzyczcie na mnie ze dopiero teraz: mam prace od tygodnia (przez to mnie mniej), taka wymarzona ale nie chcialam mowic zeby nie zapeszac.
Pracuje w ksiegowosci i do tego musze czasem rozne rzeczy tulmaczyc z polskiego na niemiecki i na odwrot bo maja tez oddzial w polsce. Tak sie ciesze ze szok. Umowe dostalam od 7 stycznia a za teraz wyplaca mi kasa jako za nadgodziny (mam tylko nadzieje ze mnie nie zrobia w balona - umowa juz podpisana - i mi w czwartek nie powiedza ze mam wiecej nie przychodzic. Pracujemy teraz do czwartku a pozniej od 7 stycznia bo firma na czas swiat zamknieta.

Trzymajcie kciuki zeby mnie nie zwolnili bo stwierdza ze pracy dla mnie nie maja (teraz jest duzo bo wiadomo koniec roku...).

Wczoraj jak Oski juz spal ubralismy choinke, ale byl zdziwiony rano jak ja zobaczyl :-D chodzil i ogladal ja na okolo. A jak wrocil z M od opiekunki to od razu pokazywal tacie zeby swieczki wlaczyl :-D.
Kupilismy zywa dosc kujaca wiec moze jej nie zrzuci sobie na glowe.

Styna gratuluje chatki.

Wiecej nie pamietam :zawstydzona/y:

Karolka no to gratuluję i zaciskam kciuki żeby tym razem obyło się bez niespodzianek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Młody dalej gorączkuje. Jestem już zmęczona i on widzę też:(

Karolka gratuluję pracy, i odwiedzaj nas częściej.
Jole zdrówka i siły, dacie radę do świąt ani śladu nie będzie po chorobie.

U nas razem z Nadią ubieraliśmy choinkę wczoraj tzn. my ubieraliśmy a Nadia rozbierała i bombki do pudełek chowała. Dzisiaj rano jeszcze kilka zdjęła a później już uznała że tak jest już ok i olała ją wogóle nie podchodzi.

styna wybacz myślałam że w grudniu bo napisałas że nie ma sensu porzadków swiatecznych robić :-p więc tak jakoś mnie naszło ...
no to może będzie tak że obie w tym samym czasie będziemy się przeprowadzać ;-)
karolka no to gratulacje :-) i oby było ok :-)

a ja dzisiaj spędziłam miły dzionek , wyskoczyliśmy do znajomych na kawkę , pół dnia siedzieliśmy prawie :-p
poza tym .. z rana tak samo odwiedził nas kumpel.. na poranną kawe o 9 wpadł :-p
no i jakoś tak dzionek minął...
Viki ostatni tydzięń do przedszkoal chodzi... później to już przerwa świąteczna do stycznia...
i jeszcze jutro musimy kartki powysyłac ! bo nie mieliśmy kiedy sie zabrac za to :/ mam nadzieję że do poniedziałku dojdą :-p
a czy w poniedziałek wigilijny poczta jeszcze chodzi??

Hej!
Jolek, zdrówka dla Igusia! Oby szybko przeszło paskudztwo &&&&
Styna, super, że wszystko się udało tak fajnie poukładać. Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z nowego domku. A jak tam auto? Przydała się kamera?
Karolka, super nowiny!:) gratuluję i trzymam kciuki, żebyś była zawsze taka zadowolona jak teraz &&&

reklama
Do góry