reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Wiesz muszę kupić inny syrop bo widzę,że nurofen wogóle nie zbija mu temperatury, bo poprzednio też nie zbijał, dopiero po czopku było lepiej.
Futrzaczku ciągnęłam znowu trochę dukana.Chce zgubić do świąt żeby móc po świątecznym jedzonku trochę nabrać a nie mieć jeszcze dodatkowego balastu. Po nowym roku już się wezmę zdrowo za odchudzanie.

Edit:

Styna a jak Nadia się czuje?? Pochwal się prezentami :)

Ostatnia edycja:
reklama
Joluś- to naprawdę spróbuj ibum , dukan może i jest dobry ale nie doprowadzony do końca efekt jojo jest zagwarantowane ... ja od nowego roku zamierzam udać się do dietetyka , tak będzie najrozsądniej.
Styna- My też mamy swoją ukochaną pizzerię :tak: raz w miesiącu musi być :-D ale karty stałego klienta nie mają a szkoda :-p

Jolek, mój Mati to tylko czopki znosił, a Majce tylko raz zbijałam. Biedny Igi, znowu coś Mu się przyplątało, a może zęby?
Styna, ale super, że już masz prezenty, bo ja zero.
Futrzaczku, ale fajnie masz z tymi ćwiczonkami. Jak bym chciała, zeby u nas jakaś siłka była, bieżnie, rowerki itp.
Alex, super że impra udana, wyszalałaś?

Maja dziś pierwszy raz w życiu chyba nie spała w dzień, a teraz odplynęła szybko. Aż chrapie. Była siostra ta najmłodsza i od 15 do 20 piekłyśmy pierniki. Pojutrze dokończymy je składać w choinki i zdobić, bo jutro sobie ostatnie nadgodziny zrobię.

Matusia nam wcześniejszy syrop pomagał tylko nie pamiętam co to było przejrzałam neta i wydaje mi się,że Ibufen D. Puszczę niedługo M do apteki.

Futrzaczku
ja też myślę o dietetyku i chyba też na tym się skończy. Pociągnęłam teraz dukanem bo szybko kiloski lecą:)

Ostatnia edycja:
Joluś- lecą ale potem wracają niestety wiem to z autopsji... :zawstydzona/y::-( ja na bank wybiorę się do dietetyka tym bardziej żę kiedyś już byłam i pomogło bardzo , ale potem stwierdziliśmy że czas na rodzeństwo dla Szymka :-)

Super, ja tez się wybiorę. Muszę tylko pogrzebać w necie i wyszukać kogoś kompetentnego. A Ty nie możesz wrócić do tej dietki od dietetyka teraz?

Joluś- niby mogę , już miałam kilka podejść ... ale wiesz ona na początku robi Ci dokładny pomiar , pyta co lubisz itp,itd , mi się trochę to wszystko pozmieniało więc wolałabym od nowa :tak:

reklama
Do góry