reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się poniedziałkowo,
futrzaczku - wymysliłas jakiś prezent dla tego 12-latka?? Zależy czym sie interesuje, co lubi, no i ile kasy możecie przeznaczyć. Fajne są lego technik, np:
LEGO TECHNIC 8068 - wawa dostarcze osob. (2870151312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

LEGO TECHNIC 9393 Traktor (2875354723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo coś do czytania, jeśli lubi np. komiksy.
A dla męża coś znalazłaś??

matusia - u nas ma byc żywa choinka, ale chyba musze kupić jakieś plastikowe bombki, albo inne nietłukące się ozdoby...bo nie chciałabym wyciągać resztek z bombek ze stópek Zochny.

alex - fajnie, że się trochę wybawiliście:)

basiek - jestem za. ja dopiero niedawno skończyłam czytać tą sagę Foxworthów ;) ogólnie wciągnęłła mnie, tylko 2 część jakoś mi nie pasowała, jakby w innym stylu napisana.

Nic mi się dziś nie chce, pogoda za oknem przymulasta, tak jak samopoczucie...

Witanko:-)

Fakt pogoda przmulasta, ale za tydzień Wigilia:-)

Jolek mam nadzieję, że to nic poważnego , zdrówka dla Słoneczka Igusia.
Dla wszystkich choruszków również zdrówka.

Hej piękne,
Jaka przymulasta, o so chodzi?:-D nową porcję śniegu mamy:-p
głowa mi peka, ale to norma co miesiąc, więc nie od pogody.
ale ten tydzień szybko zleci:-)

Witam i ja. U nad sliczne sloneczko i cieplo jest. Zaraz sie ubieram i lecimy zaplacic kaucje za nowa chatke. Umowilam sie z agencja ze wprowadzimy sie 25 a 28 musimy zdac stara chate co oznacza ze mamy caly wekend na przenoszenie sie.
Ja w tym roku odpuszczam sobie swiateczne porzadki. Bo skoro i tak sie stad wynosimy to bez sensu dwa razy sprzatac. Zreszta sily mi brak wiec tylko tak z wierzku posprzatam. Ogolnie jakas bez sil jestem ale juz zaraz 12 tydz. Wiec moze to sie zmieni. Dobra lece sie ubierac.

Hejka :-)

u Nas piekna pogoda , słoneczko świeci cieplusio jest :-) chatka przewietrzona na wszystkie fronty :-)

Lepidoptera- kotek ale to nie ja szukałam prezentu dla 12 latka :no: a dla męża nic nie kupuje bo zdecydowaliśmy się na wspólny prezent konsole do gier :-p;-)
Styna- fajne prezenty i super że z tą chatką już pewne , a porządkami to pewnie , nie przejmuj się :-)

Dzięki tak pięknej pogodzie okna przejrzały na świat( bo tak pewnie by do wiosny czekały :-D ) tylko jeszcze u Nas w pokoju trzeba machnąć , poprałam sobie pościel , koce . Ot takie tam. :-) ale za to fitnesu mi dziś nie trzeba :-);-)

reklama
hej :-) witam z południa :-p
kurde zimno dzisiaj u nas :/ normalnie wieje i leje .... szkoda że śniegu nie ma :-(
do tego ciągle się jakoś źle czuję :/
styna troszkę ciulowo że musicie się przenieść dzień po wigilli.... ja sobie tego nie wyobrazam żebym miała spedzić święta na walizkach :-(
rozumiem że sytuacja zmusiła .. ale chyba w takim wypadku bym się albo szybciej przeniosła i darowała sobie np tydzięń mieszkania w starej chacie , albo poczekała do nowego już roku ....
Futrzaczku to już porządki chyba masz skończone co?

My to tak pół na pół... musimy okna od zewnątrz pomyć ale nie ma kto , bo ja ciągle jeszcze troszkę niedoleczona , ucho mnie pobolewa... no i tak czekaja te okna , D nie chcę fatygować bo ten zas ma problem z rękoma i jak tylko moczy je w wodzie i wychodzi na zimne powietrze to mu pęka skóra :/ smaruje kremami róznymi ale to nic nie daje :/

dla przypomnienia dam link dotyczący świąt , prezentów i tp... ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec.../gwiazdka-potrawy-prezenty-rok-po-roku-46280/

Do góry