Witam mam internet. W wielkim skrócie to ze staranek nici owulki nie było no i teraz nie wiem co dalej jak liczyć kolejne dni będzie@ czy nie będzie na forach zdania podzielone. W sumie wszędzie pisze może być ale nie musi no i bądź tu mądry. Jajniki mnie ciągną od kilku dni masakrycznie no ale po za obserwacją nic więcej zrobić nie mogę. Pojawił mi się jakiś dziwny śluz w olbrzymich ilościach tylko nie wiem co on oznacza a tu nie ma ginekologa aby było do kogo iść się spytać. Nadia ma kaszel i już też nie wiem co robić syrop nie działa. Na szczęście te 4 na dole już prawie na wierzchu to może to trochę pomoże.
Madzik zdrówka dla małego
Alex w-40 ma właściwości natłuszczające w pierwszym momencie ale później jeszcze bardziej wysusza, pewnie ten koleś wam właśnie tym smaruje i to jest efekt. Polecam zwykły smar działa dobrze i na bardzo długo. Mój ojciec mi raz do roku smaruje (dlatego że zaczynało mi przednie piszczeć) i w zupełności wystarcza.
Madzik zdrówka dla małego
Alex w-40 ma właściwości natłuszczające w pierwszym momencie ale później jeszcze bardziej wysusza, pewnie ten koleś wam właśnie tym smaruje i to jest efekt. Polecam zwykły smar działa dobrze i na bardzo długo. Mój ojciec mi raz do roku smaruje (dlatego że zaczynało mi przednie piszczeć) i w zupełności wystarcza.