reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się z piękną pogodą i uciekam do pracy.
Wybaczcie, że tak krótko, ale sporo muszę dzisiaj zrobić. Udanego dnia kochane moje :-)
Majeczko cieszę się, że masz rodzinkę przy sobie, udanych grzybków Ci życzę:) I nie daj się chorobie:)

reklama
Witajcie babki,
Maju - super mieć bliskich przy sobie, mi na codzień bardzo tego brakuje... Udanego wypadu na grzybki, uwaga na kleszcze!

U nas wszystko na "NIE" i to bardzo zdecydowane "nie" i koniec! a "tak" nie może się nauczyć...

Hejka :-)

hi hi widzę że asertywne dzieciaczki macie :-D :-p

Maja- nie nie ja nie chcę być niedźwiadkiem , nie potrzebuję na zimę zapasów :-D 4 dzień za mną ! :-) miłego grzybobrania :tak:

Piękna dziś pogoda , oby taka jak najdłuższa to w sobotę skoczymy do mojej siostry na wieś pod lasek hmm super ! :-)

Joluś ,Kamcia - ??? gdzie jesteście ???

o resztę nawet już nie pytam bo żal.... :-(

Witam ja właśnie poprasowałam no ale kolejna tura się suszy więc nawet nie ma co się cieszyć nie wspomnę że w koszu jeszcze dwa wsady są. I skąd się to bierze, oczywiście Nadii ciuchów najwięcej. Do nas w środę przylatują moi rodzice już się nie mogę doczekać sprzątam jak na jakąś inspekcje:szok::confused2:
Lepi u nas też TAK się jakoś nie może nauczyć mówi po angielsku ale bardzo nie lubi nadurzywać tego słowa. Za to za każdym razem jak coś dostanie albo chce abyśmy coś od niej wzieli to ładnie mówi dziękuję(po angielsku).

Witajcie,
Maja zdrówka życzę! Z chęcią bym poszła na grzybki. Małż lepiej dziękuję. Dziś mają szwy mu zdjąć. Dużo odpoczywa. Po dzisiejszym spacerze ledwo żywy.
Lepi, styna mój też nie mówi tak, a nie to jego ulubione słowo :laugh2:

Zaraz muszę męża obudzić, bo się spóźni do chirurga.

Hej kobitki. Przepraszam za nieobecność ale nie miałam jakoś czasu przysiąść do kompa. Młody maruda i tylko na rączkach. Wczoraj popołudniu pojawiła się znowu temperatura,ale znikła po godzinie bez żadnych lekarstw. Do tego mnie dopadła masakryczna biegunka:( Teraz podejrzewam że to jakiś wirus u Igora temperatura a u mnie rozwolnienie. Dziś już jest ok. Pogoda zrobiła się piękna więc dziś byliśmy dwa razy na dworku:) Z u mowy z Netią jednak nici. Wczoraj pół dnia wisiałam na telefonie z jakimś tam kolesiem. Dotarł mój mail do nich i bardzo przejęty zadzwonił. Okazało się,że mają jakąś blokadę i z TV lipa. A umowa została anulowana ze względu na zły adres.
Luknęłam teraz na Was jednym okiem i nie odniosę się do wszystkich postów.

Karolq rozumiem że masz na myśli listopad..jak najbardziej chętna na spotkanko:)

Jaipur mój młody dziś w Tv też dojrzał bajkę o pociągach (chyba stacyjkowo) był wniebowzięty. Rozsiadł się na kanapie i dziecia nie było:)

Ypra zdrówka dla Krzysia:)

Maja zdrówka i korzystaj z bliskości rodziców :) Siostra też przyjechała??

Lepi, Futrzaczku, Basiekk
o Was też pamiętam:):*

Poziomka Ty już pewnie zagramanicą. Qrka miałam wczoraj dzwonić do Ciebie na ostatnie pogaduchy w kraju i ooooo tak mi dzień pyknął że nie zadzwoniłam

Ja ostatnio stwierdziłam do M że się zaczynam dogadywać z moim synkiem bo bardzo ładnie odpowiada mi "tak" "nie" jeśli się o coś pytam.

Ostatnia edycja:
Hejka!
Cześć kobitki ja ostatnio w pracy mam spoko, nie ma za dużo pracy, ale może lepiej nie będę pisać bo jesczcze wykrakam i wtedy będę miała...
Oliwierkowi wychodzą na raz 4 ząbki, 3 czwóreczki i jedna trójka, ale chyba kolejne dwa się szykuja do wyjścia.
Madzik co u Was, jak Juleczka zdrówko?
Poziomki odezwij sie do Nas w wolnej chwili, i napisz parę słów jak tam się zaklimatywowaliście?
Ypra zdrówka dla Krzysia.
Jolek dobrze, że u Was już wszytko ok.
Jaipur jak Juniorek już lepiej ze spaniem?
Pozdrawiam:)

Hejka :-)

witam się kawusią , już po treningu - zrelaksowana , Filiś śpi , jak wstanie obgarniemy chałupkę , potem zakupy ,spacer. :-)

Joluś- dobrze że już jesteś :* i oby wirus już poszedł sobie od Was :* a z netią to kurcze porażka !

Buziaki :*

I ja się witam:-)
Ucieszona z racji piątku i pięknej pogody. Już prawie 12,30 więc jeszcze 3 godzinki i do domku, super:-D.
Straszne pustki tutaj :-(

reklama
hejjj to my:-D
tzn mama w robocie, a syn domu pilnuje:-D
Jaka boska pogoda, piąteczek do tego, normalnie żyć się chce.
nie chwaliłam się ale w środę niania miała urodziny, sprezentowałam jej flaszkę:-D perfum, zrobiliśmy kaczkę i było pysznie!
jolek zdrówka życzę, my też sobie gadamy " tak,nie,aha, doble,fajnie, tam i pokazanie ręką, mniam, picie itd" normalnie już prawie całe historie można opowiadać:-D
Futrzaczku a jak walczysz z zakwasami? fit mamo:-)
Alex wyjdą zębole i będzie spokój.Spanko wczoraj było o 20, mama powiedziała- kolego, nie będzie grasowania do 22, tak nie przystoi. I gość zapakowany został do łóżeczka, 10minut marudzenia i zasnął.

martwi mnie tylko, ze już zrezygnował z sikania w nocnik:dry: jeszcze nidawno trzymał rano, a teraz zanim się rano odezwie to już pieluszka ciepła...Ale ponoć to przejdzie i znów zacznie sam sisi wołać.(tak usłyszałam od innych mam)

aaaa dzisiaj bibka ze Stachem:tak: będzie się działo

Do góry