reklama
Joluś: Tak, nie, tak
Aż mnie ciekawi co się pozmieniało, co się stało
Hope
podwójna mama :-)
Ja się tylko melduję :-)
To ciasto Basiek mi wygląda na mocno wytrawne, brrr ;-) W mojej cukierni sama słodycz, kremy i puchate wypieki ;-)
Jaipur ale masz zębate dziecko Fajnie, że macie już tyle za sobą. Jednocześnie przeraża mnie ile jeszcze przed nami
Jolek jak to mówią nie taki diabeł straszny (mamusia).
Marzena? A co to za nick? Nie kojarzę
To ciasto Basiek mi wygląda na mocno wytrawne, brrr ;-) W mojej cukierni sama słodycz, kremy i puchate wypieki ;-)
Jaipur ale masz zębate dziecko Fajnie, że macie już tyle za sobą. Jednocześnie przeraża mnie ile jeszcze przed nami
Jolek jak to mówią nie taki diabeł straszny (mamusia).
Marzena? A co to za nick? Nie kojarzę
marzena9
Fanka BB :)
Jolek...coś się skończyło. Coś zawsze się kończy. To ta zmiana
Hope Tyyyy małpo Ty! Mieszkasz już w tym Wrocławiu? Kiedy wpadniesz do mnie?
Alex... Praca straszna zanim się ją zacznie a potem nagle okazuje się, że jest fajnie. I tym bardziej miło wraca się do domu. Będzie dobrze!
Hope Tyyyy małpo Ty! Mieszkasz już w tym Wrocławiu? Kiedy wpadniesz do mnie?
Alex... Praca straszna zanim się ją zacznie a potem nagle okazuje się, że jest fajnie. I tym bardziej miło wraca się do domu. Będzie dobrze!
Alex2712
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny wiem, że muszę jakoś dać radę innego wyjścia nie mam, ale smutno mi bardzo, ze nie będę przy moim synku cały czas, tak długo na Niego czekałam i po prostu chciałabym stale przy nim być i czuwać.
Ja dzisiaj trochę odespałam bo Oliwierka zaprowadziłam rano do babci
Pogoda do bani jakoś tako szarawo.....
Buziaczki
Ja dzisiaj trochę odespałam bo Oliwierka zaprowadziłam rano do babci
Pogoda do bani jakoś tako szarawo.....
Buziaczki
reklama
Alex w sumie to szkoda, że jesteś w takiej sytuacji ,że "musisz" a nie chcesz. Chyba większość dziewczyn jednak chciała, może była jakaś obawa, ale chciały. Jak wszystko są plusy i minusy, ale i tak byliscie razem dość długo.
no pogoda do kitu, dlatego kawka już wypita, ciacho zjedzone, niedługo pora na gołąbka
Junior z ojcem na spacerze, generalnie dzisiaj dzień z tatusiem nie było go tydzień prawie to odrabia.A ja sobie zawsze coś znajdę.(oczywiście nie żadne tam sprzątanie)
no pogoda do kitu, dlatego kawka już wypita, ciacho zjedzone, niedługo pora na gołąbka
Junior z ojcem na spacerze, generalnie dzisiaj dzień z tatusiem nie było go tydzień prawie to odrabia.A ja sobie zawsze coś znajdę.(oczywiście nie żadne tam sprzątanie)