reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bry :-)

Przeczytałam ale się nie ustosunkuję (przynajmniej nie tu:-p)

No to pa, miłego dnia jutro od rana i słońca i ciepła i miłości i spokoju :-)

reklama
karolka znam to ,zwykłe przemęczenie, nowy rytm i nowe obowiązki, jak się wdrożysz będzie ci łatwiej.Szkoda, że M.Ci nie chce pomóc, w końcu czas z dzieckiem jest bezcenny, a nie jakieś tam spanie:-p

u nas to samo, tzn dzisiaj pogoda jakas taka d**wa:-p ale zrobię gołąbki, jutro wraca tato i będą goście, więc jeszcze jakieś ciasto machnę.

Hej kochane
Ja w robocie:no:. Wezwali mnie bo kontrola z ZUS-u się zapowiedziała ble:wściekła/y:. Dobrze, że dzisiaj pogoda okrutne to teściowa nie zrywa malin i mogła zostać z Marti. A pogoda u lubelskim jest fatalna, leje i pizga:dry::dry:. Akurat na mój urlop:baffled:. Ale podobno od czwartku ciepełko come back. Oby!
Kontroli się nie boje bo mam wszystko git w papirusach :-).
Ale od jutra już wolne, choć mąż się rano śmiał, ze jutro pewnie też przyjdę do pracy bo ja pracoholik jestem:rofl2:.

Jaipur jakie ciasto działasz?? Ja też na jutro coś upiekę po pracy, Mam ochotę na coś takiego: http://kuchennewzlotyiupadki.blox.pl/2010/07/Sernikobrownie-z-wisniami.html

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

Dziękujemy za życzenia rocznicowe , dostałam od męża piękniusi złoty pierścionek :-) , byliśmy na mieście ze znajomymi było bardzo miło .

a tak to po staremu , dni lecą jak szalone , teraz w środę chcemy pojechać nad jeziorko jakieś bo jeszcze w tym roku nigdzie nie byliśmy... dzieciaczki zdrowe My też więc spoko to najważniejsze.

Basiekk- mam nadzieję że na urlopik się pogoda poprawi ! wykorzystaj go w pełni!
Karolka- spoko kotek ważne że wpadasz do Nas na chwilkę :* podziwiam Cię że dajesz radę ze wszystkim :tak:
Joluś- i jak wizyta mamci ?

Witam.
W temacie wczorajszej gorączki napiszę na lekarskim. Tutaj melduję, że nie mam na nic siły i padam na pysk.
Jaipur, Basiek, jak juz upieczecie te ciasta to poproszę kawałek mi podesłać:)

Witam. Przez te moje koleżanki z pracy boli mnie gardło. Nie kumam że im zawsze gorąco okna pootwierane całą noc wiało i do tego te wentylatory powłączane. Idę sprzątać bo jakieś krasnale w nocy bałaganu w kuchni narobiły.:dry: Jak je znajdę to nakopię:tak:

Witam. Ja już po gościnie. Mama miała do siostry jechać wczoraj ale przetrzymałam ją do dzisiaj. Ogólnie wizyta przebiegła bardzo spokojnie i widziałam że wnuczek oczarował babcię swoją grzecznością i słodkim uśmiechem:)

Styna bijesz mniejszych od siebie :shocked2::laugh2:

Idę poczytać co naskrobałyście przez te kilka dni :)

Matusia
my tu tęsknimy za Tobą i Twoimi dzieciaczkami:)

Alex i jak tam, byliście w zoo??

Jaipur a czego szukaliście na ogródku,że pół przekopaliście,skarby macie ukryte??:-D

Madzik fajnie,że urlop w miarę udany, szkoda tylko że dzieciaki dały w kość i te nieszczęsne zęby Julka.Wykluły się w końcu. U nas akcja dolne 3ki,oby jak najszybciej wyszły.

Basiekk
urlop Ci się poprzestawiał???
Doczytałam.Dajesz się wykorzystywać w tej robocie. Uciekaj do domu bo jak Jaipur pogode zabierze to pewnie wszystkim :-p

Karolka
powoli powoli i jakoś sobie poukładasz wszystko i czas zorganizujesz. Zaraz jesień to i mniej czasu na dworze będziesz spędzać. A gdzie Oski jak Ty w szkole??

reklama
Do góry