reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się,

pogoda marna, zimno i co jakiś czas leje. Mały się przeziębił :-( Obiecują, że ma się poprawić, a jak nie to może wrócimy wcześniej.
Jolek super, że wizyta się udała.

I Mały się obudził...

reklama
Styna ale z Ciebie zołza :p

Ypra zdrówka dal Krzysia i buziaki. Żebyś tylko Ty się nie przeziębiła!

No proszę ja powróciłam i się pusto na forum zrobiło!!!!!!!!!!!!!!

jolek czyli jednak fajnie było.A Igorek każdego oczaruje swoją grzecznościa, no mówiłam Ci ,że bardzo grzeczny chłopak.Nie to co..;-)
p.s Jest cały gar gołąbków, zjadam właśnie szóstego i zaczynam żałować:eek: ale co tam twarda będę, zjem.Lepiej zjeść..:rofl2:

Ostatnia edycja:
Doberek kochane moje.

Ktoś mnie jeszcze pamięta? ;)

Idę poczytać co tam u Was :)

Pół roku mnie nie było... Ten czas jest niemiłosierny.

Jolek super, że gościna się udała:) Do zoo nie pojechaliśmy ale bylismy w centrum i tez bylo fajnie.
Marzena witaj ja ostatnio tez myślałam o Tobie co tam u Ciebie słychać. Opowiadaj....

Ale jestem zła bo M. nie dostał wolnego od 20-go tylko od 27-go. A pogoda ma właśnie być teraz wrrrrrr. no nic trudno widocznie los tak chciał. W takim razie może zostaniemy dłużej bo na pewno ceny na koniec wakacji będą tańsze za nocleg.
Oli ostatnio w nocy źle sypia albo będą mu zęby szły albo po prostu odreagowuje brak cyca w dzień i nadrabia w nocy.

Myślałam że zwidy mam jak zobaczyłam kto się na forum pojawił

Ciocia Marzena ty tak na stałe czy okazjonalnie???
Witaj moja kochana...chciałabym napisać,że brakuje mi Ciebie, ale nie wiem czy zasłużyłaś :-p

Jaipur ja nie wiem kto jest taki niegrzeczny, chyba go jeszcze nie zdążyłam poznać!
Dawaj gołąbka

Alex a Ty od kiedy w końcu do pracy?? Igor też przez zęby gorzej śpi :(

reklama
Jaipur wakacje... A cholera wie. Planujemy teraz po dwudziestym sierpnia urlop gdzieś. Na dziś Chorwacja. Ale to nie jest pewne. W marcu byliśmy w Egipcie na tydzień, z dziećmi i dwoma kolegami. Fajnie było. Wróciliśmy z upału a tu zaczął śnieg padać :-(

Joluś... nie wiem. Nie wiem czy na stałe czy okazjonalnie. Chciałabym na stałe ;) Zobaczymy czy się znów zakorzenię.

Alex co u mnie? Boziu... Wiele i nic. Dzieci dwoje jak przed kilkoma miesiącami. Więcej nie ;) Mąż ten sam. Kryzys był. Może poszedł a może nie. Zobaczymy.

Pracuję. Ciągle na pół etatu w systemie pół miesiąca na 8 godzin a pół wolne. Pasuje mi ten układ chociaż ostatnio z pewnych względów siedzenie w domu samej bardzo mi doskwiera psychicznie. Od tego miesiąca zostawiła nas niania (wiedzieliśmy, że szuka pracy i byliśmy przygotowani psychicznie). Z Matim zostaje siostra męża...W sumie ok z tą nianią bo z kasą u nas szału nie ma.
Co jeszcze? Proza dnia codziennego ;)

Do góry