reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej
futrzaczku ja chyba ominęłam Twoją rocznicę , więc wszytskiego naj :*
marzena wiiiiitaj :*:*:* brakowało tu Ciebie :-)
alex współczuję tego przymusu ehhh

u nas pogoda wczoraj była super , pojechaliśmy sobie (mąż wkońcu dostał wolne po 5 tygodniach) więc pojechaliśmy sobie do aqarium , później do aquadomu :-) no i jeszcze na takie zajebiaszcze wybrzeże , a przez to że wszędzie były korki nie zdążylismy już na rowerki wodne :-( buuu
ale planuje kolejny tak wypad jak tylko bedzie super pogoda :-)

zdjęć jeszcze wszytskich nie poukładałam , zostało mi zrzucenie z aparatu i kamery i sprawdzenie kart zapasowych :-) wiec pikuś

reklama
U nas dziś pogoda w kratkę. Zbieramy się żeby gdzieś na spacer jeszcze powędrować. Ale z każdą chwilą chce mi się bardziej spać :D

Jakiś taki śpiący dzień. Bez sensu są święta w środku tygodnia :/

Jolek to w smsie się nie zmieści :p

Bry :-)

Jolek wścibiuchu, nie wszystko można wiedzieć, mi Marzena wyśle sms-ka :-D

Alex tak jest jak Jaipur mówi, co innego chcieć, co innego musieć. Ja chcę wyjść z domu i nie mogę się doczekać października, te kilka godzin zleci niepostrzeżenie i już do domu gdzie można się bawić, tulić i kochać :-) Skoro nie masz wyjścia, może postaraj się zmienić nastawienie? Albo znajdź inne wyjście ;-)

Marzeno pewne rzeczy są niezmienne (całe szczęście) np. moja złośliwość :-D Wrocek musi poczekać, na Studia idę :-p Ale później się ode mnie nie opędzisz :-D

Złośliwość rzeczy martwych - mieliśmy jechać nad morze i dlatego pogoda zbrzydła.

Cześć lasencje:-) Ja dzisiaj się wyspałam rano Nadię do opiekunki podrzuciłam i wróciłam spać o 13 wstałam, za to na noc do pracy:dry: No ale jutro Nadia znowu na wycieczkę jedzie tym razem na safari (dzisiaj w Oxfordzie była) i wróci dopiero o 17:30 :tak::tak::tak::tak:Więc odeśpię nockę przed kolejną. Pogoda u nas do dupy szwagier z Pl wraca a gdzie on się pojawia to zaraz deszcz leje, to przez niego u was lało i zimno było bo dokładnie jak on do Pl poleciał to u nas słonko wyszło a u was niebo zaczęło płakać:-D:-D:-D

Styna mam nadzieję,że z tym szwagrem się sprawdza :-D

Hope tobie za dużo by musiała pisać, mi łatwiej będzie :p

Marzenko emila ci wysłać???Masz priva na forum :tak::-D

Jaipur tata z nad morza wrócił??? Nie sprzątanie ale mam nadzieję,że nie praca :-p

Widzę że pogoda wszędzie do bani. My dziś w domu kiblujemy bo mama jakaś nietomna:(

styna oby ten szwagier już wrócił z PL, bo zaczynam mieć depresję;-)
jolekStary wrócił znad morza, miałam nosa żeby nie jechać, bo ponoć mega zimno było.Nie praca, bo czytam sobie zaległe pisemka.Niestety branżowe, ale ciekawe niektóre. No a jutro znów wyjeżdza do wtorku. Ale potem do października już w domu non stop.
Więc jakby komuś sie nudziło, to zapraszam w weekend, chata wolna:-D(w niedzielę kroi się babska posiadówa, ale na razie w przygotowaniu)

Styna no to gratulacje:) U nas młody luźno się załatwia więc też się zęby kłaniają (chyba)
Co do szwagra to jakaś ściema bo u mnie tez popaduje :eek:

Jaipur przeprowadź się bliżej :)

reklama
Do góry