reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Maja na urodziny małż dostał ulubione ciasto i namówiłam go na pomalowanie salonu. No a promocji nie obskoczyłyśmy ale w sierpniu nadrobimy Nadia wygrała bon do Smyka wiec poszalejemy.

reklama
Styna - genialne! Cudowny prezent :rofl2::rofl2::rofl2: Oczywiscie to malowanie :-D
To w sierpniu znowu sie wybieracie do Pl ?? Czy zrealizujecie w online shopie wygrana ?

maja hm chyba nie będę miała go gdzie zaczepić, bo to taki "nadrzewny". Trudno, przyjdzie zatęsknić:-D
styna prezent z malowaniem idealny, napewno się ucieszył małż:-D

aa zapomniałam się pochwalic, przyjechał dzisiaj kurier i przywiózł wygraną w konkursie.Nawet nie wiedziałam ,ze coś wygrałam:-D dużą pakę Bebilonu(szkoda,że 4 ale ma długi termin).Musze się zabrać za konkursy, kiedyś wysyłalam na każdy(na zasadzie-czytam gazetę,-cyk sms wysłany),sporo fantów mam z tego.Nawet kieckę od znanego projektanta wygrałam, uszył ją specjalnie dla mnie, o matko ile było z tym zachodu.I podatku od wygranej:eek:

Ostatnia edycja:
Mojeszczęścia w Gdyni jesteś :-p bo tutaka sama pogoda dziś :confused2:

Alex czeresienki są pycha :tak::tak:

Jaipur a w totka też grasz???

Styna no prezent genialny :-D:-D Widzę nowy avatarek i suwaczek:) Super :tak:

Maja nie wyszliśmy :( Z Polci widać mały informatyk :):)

jolek generalnie nie, bo kiedyś wygrałam 4kę i to chyba będzie na tyle.Ale jak jest jakaś mega kumulacja to czasami zapłacę ten podatek od marzeń:-D

u Nas leje praktycznie cały dzień więc lipa lipa lipa!!!! humoru brak trochę przez to ;/

czereśniami też się zajadam .

fajnie że u Was fajnie :tak::-D:-)

Witajcie babeczki bo baaaaaardzo długiej przerwie :tak:
Miałam dużo ciężkich i trudnych chwil ale teraz już wychodzimy na prostą,wszystko zaczyna się normalnie układać
Pozdrawiam was wszystkie ciepło i zaraz poczytam z grubsza co u was:-) no i postaram się być na bierząco

Hej kochane:-)
Ja się zastanawiam gdzie w PL leje jak Was czytam, u nas żar się z nieba leje, Marti z basenu nie wychodzi jak wracam z pracy. Ale mamusia musi być obok, jak tylko na sekundkę się oddali to wyłazimy z basenu i z płaczem biegniemy za mamcią.Więc tak spędzamy popołudnia, a jak mała zaśnie to matka do garów:dry: wczoraj do 22 gotowałam na dzisiaj obiad dla Marti, a do 24 prasowałam, ehh jak ja tego nienawidzę, dobrze, że mam z głowy na kilka dni:-).

Styna prezent pierwsza klasa:-D:-D:-D
Majeczko odpocznij kochana popołudnie wolne

reklama
Witam mnie jednak rozłożyło wczoraj usnęłam razem z Nadią teraz zawiozłam ją do opiekunki zadzwoniłam do pracy że jestem chora i zamierzam przespać cały dzień. No i zgadnijcie co, znowu leje u nas !!!!!!!!!!!!! Cholera ile można zastanawiam się po co oni suszę ogłosili i zakaz używania węży ogrodowych i mycia samochodów skoro tu od trzech miesięcy tylko kilka dni bez deszczu było jak się zaczęło w kwietniu to do teraz leje.
Basiekkk następnym razem teściową do prasowania namów jak mała zrobi se drzemkę to zdąrzy ci poprasować;-)
Paula witaj z powrotem mam nadzieję że wszystko w porządku.

Do góry