reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Styna- zdrówka :*
Paula- dobrze że jesteś :*
Basiekk- ehhh fajniutko Wam :*

a ja się nie mogę doczekać soboty bo wybieramy się całą rodzinką na zlot Master Truck pod Opolem , oby tylko pogoda dopisała.

reklama
witajcie z kawką
moje łobuzy dziś wstały o 5.30 i zabawa na całego:-), ten dzień chyba będzie trwał dwa dni :-D jak tak wcześnie zaczynamy
u nas wczoraj była straszna burza, grad wiatr okropności
własnie przyszła babcia więc na razie uciekam

Cześć kochane. Jestem zdechła po ciężkiej nocy. młody płakał marudził, nie wiem co mu było. może to zęby??? Wczoraj odkryłam,że przebiła mu się lewa górna trójka i prawa szykuje się do wyjścia :happy2:

Styna zdrówka życzę. Mojego M też coś rozkłada.Nafaszerowałam go wczoraj proszkami,żeby czasem nas nie pozarażał.
Kochana u mnie też pada :/

Paula
a jak tam Madzia i jej włoski i jak dzieciaczki po ospie się miewają?

Futrzaczku
to super weekend Was czeka:)

Basiekk no to macie fajowo z tym basenem:)

Aina do mnie pisała i prosiła,żeby Was przeprosić za to że się nie odzywa.Korzysta z czasu spędzonego z mamuśką. Pod koniec tygodnia będzie w Zamościu to się odezwie. Pozdrawia wszystkie bb ciotki.

a u nas piękne słoneczko:-)
przesyłam go trochę tym, którym brakuje.
Wieczorem trochę pogrzmiało i popadało,ale powodzie nie było.:-p
Coś jeszcze miałam ale zapomniałam:-D

Jolek różnica między waszym padaniem a naszym to 3 miesiące. Tu naprawdę w ciągu trzech miesięcy może z dwa tygodnie i to po pojedynczych dniach góra dwa dni z rzędu nie padało. Gratuluję zębolka.
Jaipur ja też proszę o słoneczko

Dziewczynki wpadam się tylko przywitać i uciekam bo u nas epidemia....
Byliśmy z Frankiem u lekarza dostał maść do oczu z antybiotykiem po ponad 4 dni utrzymywała się masakryczna ropna wydzielina troszkę też kaszle i ma zaczerwienione gardełko:-( a my z mężem mamy zapalenie gardła chodzimy w maskach:sorry2: A jeśli ktoś potrzebuje słoneczka to zabierać bo ja już ma kur..... dość u nas jest tak gorąco że ledwie idzie wytrzymać o godzinie 14 42stopnie na termometrze fuck mam dość... A teraz będzie burza

Witajcie. Wpadam się przywitać i zaraz uciekam,bo się ciemno zrobiło i grzmi. Coś nadciąga....
Powiem tylko,że weselicho super! Po raz pierwszy zostałam do Rannych zórz :D A odciski mam mega. Na poprawinach też byliśmy-a co :) Gabi zapoznała się z zepołem i grali dla niej Koko euro spoko i oczywiście ze specjalną dedykacją :)
Wyniku egzaminu nadal nie ma.Baba leci w kulki...Młody ma kolejną dwójkę, więc razem już 8 zębulków i chodzi coraz częściej i szybciej:)
O grzmi....kurcze...lecę i potem was nadrobię

Styna u nas też więcej deszczu niż słońca odkąd sięgam pamięcią !!!!!!!!!!

Persefona
super,że się wybawiłaś.Gratuluję Remikowi ząbka.

Agacio zdrówka dla Was. To ja poproszę to słoneczko.

Wiecie, u mnie nie musi już być to słońce tylko niech nie pada:/ Przed 17tą przestało więc wyszliśmy na chwile z młodym podreptać w kaloszkach :):)

reklama
Czesc dziewczynki
U nas tez sloneczko i mam nadzieje ze tak zostanie chciaz do konca lipca bo w sobote przyjezdzaja goscie do nas i zostaja do konca miesiaca, trzeba cos zaplanowac zeby tylko w domu nie siedziec.

Jutro mam ostatni egzamin a pozniej waaakkkkkaaaaacjjjjjeeeee :-) (chociaz mam nadzieje ze krotkie - chcialabym w koncu znalezc jakas prace).

Oskarek biega jak szalony, teraz wychadza kolejne zabki wiec troche marudzienia mamy, nauczyl sie tez otwierac drzwi wyjsciowe wiec trzeba uwazac i pamietac zeby zawsze zamknac na klucz - do czego jeszcze nie moge sie przyzwyczaaic :baffled:

Do góry