reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hello mała właśnie zasnęła. Muszę wam powiedzieć że se tyle roboty narobiłam . Kupilismy po Nadii wypadkach kupowych na dywanie Vanish proszek do prania dywanów na sucho. Niby rozsypujesz proszek wcierasz szczotka po 20 minutach odkurzach i po sprawie:wściekła/y: Niby bo nie działało po 20 minutach nic więc wczoraj wieczorem wysypałam cały salon i zostawiłam na całą noc:sorry: No i rano Nadie wsadziłam do fotelika dałam kanapkę a ja za odkurzacz i co okazało się że plamy zrobiły się dziwnie białawe. :confused2: No i musiałam wziąść miskę z wodą i na kolanach wyczyścić ten pierniczony dywan:wściekła/y: Vanish sranisz jak coś może na sucho prać. Jedynie zmusiło mnie to do wyprania ręcznie:wściekła/y:
Persefona może nie złapią Nadia miała kontakt z dzieckiem które dostało ospe i to 6 dni po 7 godzin i nie złapała.
Futrzaczku mamy bramki ale na szczęście nie zadzwoniły jejku chyba bym się pod ziemie zapadła ze wstydu.
Jolek ​ucałuj marudka od ciotki.

Styna szkoda że nie zapytałaś o ten proszek, czy ktoś używał. Ja go miałam i on tylko trochę odświeża dywan ale na pewno nie czyści tak jak w reklamie pokazują. Teraz się czaję na to w spraju.
Dziękujemy za buziaka. Widzę,że dolna czwórką się coś dzieje tylko nie wiem czy się przebija czy kolejny krwiak się robi bo Igor nie daje mi zajrzeć nawet nasmarować nie mogę.

Styna po tym dywan tylko pachnie;) tez to mamy;) nie czysci;P

Persefona no to czekamy 3 mam kciuki zeby dzieciaki zdrowe byly;) Bo to takie glupie ze dziecko juz choruje zaraza a nikt o tym niewie;/

Karolka My kupiliśmy ten proszek bo właśnie dywan przez Nadię capił niemiłosiernie, no i faktycznie przestał śmierdzieć.
Jolek niebyło czasu pytać trzeba było szybko działać dywan naprawdę capił. No ale odrazu ci powiem że na proszek zdecydowałam się bo wcześniej miałam spray no i był do dupy tak jak ten proszek cały. Kurcze zła jestem na mojego byłego że zabrał odkurzacz piorący no ale po urlopie sobie zafundujemy bo przy Nadii to warto.

Po troszku nadrobiłam.
Mamy teraz zabieganie za naszymi roczniakami, psoty, figle i bałagan hi hi. Majka wykąpała dziś mój portfel w kibelku u teściów. Nawet nie wiem kiedy wyjęła go z torebki. Jest taka szybka.
Robię właśnie truskawkowiec na Dzień Dziecka, mam nadzieję że się uda. Powinien smakować dzieciom :tak:.

Witam :-)

I to na tyle, rowerzystka wraca na kolację :-)

Zdrówka! Miłego wieczoru :-)

reklama
Nie mogę wszystkie ostatnio takie wylewne .... :-D

a reklamy to raczej z reguły pic na wodę fotomontaż... ale co zrobić My biedni ludzie dajemy się na to nabrać i lipa :-D;-):-)

Byliśmy po południu kupić dzieciaczkom coś na ich dzień i udało się - została Nam tylko chrześnica Damiana ale z nią zawsze mamy problem,a jak wróciliśmy to poszliśmy na rodzinny spacerek , Szymcio na rowerku oczywiście - super uwielbiam wspólnie spędzony czas. :-)

Do góry