reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam!
zaraz zmykam ale muszę przeczytać wątek Filipka bo widzę, że sa jakieś super informacje!!
Futrzaczku ja chcę, uwielbiam truskawki mniam mniam!!

A ja dostałam dzisiaj @ i oczywiście mam mega ochotę na słodkie, zjadłam juz 4 murzynki!!
Buziaczki!

reklama
Szczęsliwa po Filipkowym wątku witam się:)
tylko na chwilkę, bo Jaś nabałaganił i ktoś musi to posprzątać:))
Pogoda... ciepło nie jest, ale najważniejsze,że nie pada.
Futrzaczku trusskawki............kocham!!!!

jak młody wstanie to muszę pędzić przedłużyć umowę w pewnej sieci:)

Futrzaczku mam nadzieję, że jeszcze jesteś, bo ktoś musi Baśkowi koktajl truskawkowy dać, ośliniłam klawiaturę :rofl:
Sylwia trzymamy kciuki

Nic mi się nie chce dzisiaj:dry: do domu chce. W sobotę do fryzjera maszeruje moje włosinki, aż się proszą. Poszukuję jakiejś fajnej fryzurki na wesele.

Witam i uciekam.
Młody dziś mało spał,ale teraz padł. Ja staram się każdą wolną chwilę wygospodarować na chociażby przeczytanie notatek, bo teraz mam 3 zaliczenia z ćwiczeń.
A właśnie. Mam do rozwiązania kazus karno-skarbowy (jakieś pomyłki w vacie czy cuś). Mamy tu kogoś ze skarbówki???I w dodtaku chętną do pomocy mnie-biednej studentce?:-p

Persefona z tego co pamiętam to mamy dwie koleżanki ze skarbówki :p
A właśnie mi przypomniałaś że miałam poszukać stronki jednej szkoły, może i ja za edukacje się wezmę :p

Mój młody dziś straszna przylepa i maruda. Miałam sprzątać chawirkę, bo mamy mieć jutro gościa,ale się nie dało przy nim.Okazało się że temperatura powyżej 38 stopni...kurde nie wiem czy to dalej to przeziębienie czy zęby, a może jeszcze coś innego:(

Futrzaczku no dobra daj ten koktajl :p:p

Jak było w przedszkolu???

Proszę -Joluś
Zobacz załącznik 469990

a w przedszkolu fajnie i śmiesznie :-) tu widać jak jeszcze małe i słodkie są takie dzieciaczki :-)
ja dostałam piękną kartkę z serduszkiem z kulkami z bibuły ;-) a tata kartkę w kształcie marynarki i koszuli z krawatem :-)

Joluś nie robiłam zdjęć tym razem - mam dosłownie tylko jedno.

Edit : uciekam na YCD :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczku to już finał????

oooooooooooooo i mój dzieć właśnie wstał. Nie wiem czemu on się ostatnio tak budzi dziwnie.

Do góry