reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna dzięki,że piszesz to już nie kupie!

Matusia widocznie brudne pieniądze miałaś :-D:-D

Sylwia a to nie dziś miałaś umowę podpisywać????

Forum ogarnęłam więc idę spać.

Futrzaczku
fajnie że zakupy się udały i popołudnie rodzinnie spędziliście.:)

Ja miałam gościa. Kumpela wpadła na pogaduchy i odwiedzinki do Igora bo jeszcze go nie widziała od urodzenia (no jedynie na zdjęciach). Padam bo młody dał mi się w kość i co... teraz też nie śpi!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA :(

reklama
Aha futrzaczku rozumiem :-)
a teraz to prywatne to ma być lepsze od tego co chodz(nie wliczając że dłużej będzie tam siedział)
oj cenowo widzę ze spora różnica :-(
sylwia gratulacje umowy :-)

co do Euro słyszłąm że jakiś strajk ma być na ulicach... to byłaby straszna kompromitacja dla polaków :/
normalnie pokazaliby prawdziwą klasę :sorry: jesli chodzi o stroje to jeszcz enie mamy ale pewnie D zakupi dla dziewczyn haha

karolka a kiedy masz ten egzamin?
lepi nie dziwię się ja też nie ogarniam :-p haha
futrzaczku masz jeszcze może kawałek serniczka dla mnie??? :-)
styna super :-)
a w ten vanish na sucho ja właśńie też nigdy nie wierzyłam ... :no:

haha styna no to masz niezłego złodziejaszka ;-)
moja Vi raz pobiegła na tej farmie tak samo.. pod kase a tam można było kupić przekąski i zakosiła kinderkę :-p wybiegła i już miała połowę zjedzonej :-p też się nie przyznałam haha
persefona to ja Cię kopię :-p haha

mnie nie było ponieważ jak pisąłam wczesniej przez piękna pogode nie było mnie po porstu w domu :-p haha
wpadałam tylko chwilowo..
dziaij nadrobiłam bo poadało :-p
ale jutro już ma być znów poczatek upałów zaczynając od 22 stopni :-)
i słoneczka.. więc dzień dziecka będzie na dworku zdecydowanie :-)

a teraz spadam bo mąż mi na imieninki sprawił kolacyjkę i już mnie woła ze skończył :-p

buźka i będę w sobotę !

Witam się z rana.
Monitor w pracy mi się rozwalił i dostałam jakieś stare bardziewie.
Pada u nas. Mam tylko nadzieję, że się dzisiaj wypada i do jutra przejdzie. Inaczej jestem ugotowana, nie mam planu B:-(

Witojcie:-)

U nas też brzydko, ale nie pada jeszcze. Po pracy jesteśmy umówione na bibkę u Błażeja z marca tego roku:-). Już nie możemy się doczekać. Na weekend planów brak. Moje dziecię miało wczoraj apogeum marudzenia:dry:. Może zębiska, sama nie wiem. Ale raz, że na rękach jak stałam w miejscu to też źle, koniecznie trzeba chodzić tam gdzie Martynka palcem pokazuje :dry:, a jak chcieć jej wytłumaczyć, że do kominka nie wolno, od razu płacz rzewny:dry:.

Madzik
będzie dobrze kochana. Będziemy jutro zaklinać deszcz. Wszystko już dopięte na ostatni guzik? O której jutro start. Powodzenia kochana. Szkoda, że mieszkamy tak daleko odwiedzilibyśmy Julka przystojniaka:-).

Basiek kochana, dziękuję:) Dopięte na pół guzika. Karkówkę trzeba dziś rozmrozić i zamarynować na noc i zrobić szaszłyki. Po południu odbieram tort z cukierni, resztę ciasta pieką babcie;-) Zrobię jeszcze jakieś dwie surówki do grilla i moż na przekąskę te koreczki, co Kamcia kiedyś pokazywała. Gorzej jak jutro będzie padać, wtedy zostanę z tym wszystkim w domu:)
A na imprezę zapraszamy! Jak wsiądziecie po pracy w pociąg to powinnyście zdążyć do jutra:-D

Witam :-)

Właśnie wstałyśmy :szok: A to ci prezent.

Wszystkim dzieciaczkom na Dzień Dziecka słońca, słodyczy i samych radości!!:-)

A teraz na śniadanie marsz.

Witam.
Wpadłam tylko na momencik złożyć życzonka solenizantowi i dzieciaczkom w odpowiednim wątku;-)
I lecę się uczyć, bo jutro jadę na zajęcia :dry:
U nas też pobudka kolejna - tym razem 4.00:shocked2:
Może też zęby..nie wiem...
Gabi lata od rana,każe sobie życzenia składać i nawet prezent wymyśliła. Wycieła gdzieś z gazety pluszowego Littlest Pet Shop. Ona kolekcjonuje te małe zwierzaki, ateraz marzy jej się maskotka:sorry2:
A Remikowi? Chyba wszystko jedno co dostanie:-p Czekam na małża i wyskoczymy na jakieś zakupki.

A co do pogody....Pada...Leję wręcz, więc ze spacerku nici:dry:

Witam!!
Madzik trzymam kciuki aby pogoda jutro Wam dopisała, przynajmniej niech nie pada!!
Persefona przepraszam ale nie miała wczoraj czasu zajrzeć do tego kazusa postaram się dzisiaj ale nie obiecuje!!
Pozdrawiamy:)

I dotarłam do maja... Witam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki. Mój młodzian śpi.Czekamy na tatę i brykamy do lekarza bo temperatura nam wróciła wczoraj i się utrzymuje:( Ot i taki mamy dzień dziecka. Młody dostał od nas prezent kilka dni temu, wczoraj od cioci dostał wóz strażacki i kinder jajo, dziś je spałaszował. Staram się nie dawać mu czekolady bo potrafi go wysypać ale dziś w końcu jego święto więc niech ma troszkę przyjemności:)

Madzik tak tak będziemy zaklinać deszcz i odtańczymy taniec hulla

Basiekk no to udanej imprezki:)

Alex
i jak tam wczorajsze zakupki??

Persefona
i co dostanie Gabi swój wymarzony prezent??

reklama
Witajcie baby,
troszkę nadrobiłam.
hope - Ty babo, a ja wstaję o 6 :baffled:
madzik - mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze.
styna - dobrze, że piszesz o tym vanischu, bo się nad nim zastanawiałam, ale jako że mam problem z ręką, daliśmy wykładzinę do czyszczenia kercherem - 30zł po znajomości i bez wysiłku

hmm, więcej nie pamiętam.
Od poniedziałku kontrola -niech szybko miną te 2 tygodnie!! roboty pełno znów się szykuje, ale będzie większy luz psychiczny. a gadają, że w biurze się tylko kawki spija, uff...

moja Zośka wczoraj mnie zadziwiała, okazywała wszystkie emocje na maxa - radocha i śmiech jak nigdy i złość z zaciśniętymi piąstkami i krzykiem.

Do góry