reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć kobitki. Ja tylko szybciorem. Po wizycie u pediatry (wszystko jest w porządku uwarunkowania genetyczne) pojechałyśmy pociągiem do Oxfordu na małe zakupy i moje dziecko ukradło okulary słoneczne za sklepu:szok::zawstydzona/y: W sumie to moja wina dałam jej aby się czymś zajęła i potem szybko szybko przy kasie bo kolejka była mała krzyczała i dopiero jak wyszłyśmy i ja z wózka wyciągałam to je znalazłam nóżką je zakryła, a ja się tak wstydziłam że nie poszłam się przyznać:sorry2: No ale z powodu1,5 chyba sklep nie padnie:tak: No i jak wracałyśmy to spotkałyśmy kolesia w sukience szpilkach z torebką :szok:Z tyłu myslałam ze to laska:szok: No i w drodze powrotnej Nadia na fotelu siedział ale dumna była i jaka szczęśliwa że może jak wszyscy siedzieć.

reklama
Persefona z tego co pamiętam to mamy dwie koleżanki ze skarbówki :p

Joluś, jak Ty wszystko dobrze pamiętasz;-)
Persefona, prześlij mi to zadanie na PW, ale nie obiecuję, że pomogę, bo ani z vatem ani z karnym nie mam do czynienia:)
Futrzaczku zazdroszczę koktajlu:) Ja się wczoraj czereśni nawpierdziulałam aż mnie wieczorem brzuch bolał:-D:zawstydzona/y:
Styna, Nadinka widać łasa na błyskotki;-)

Persefona mnie też to zadanie możesz wysłać, może będę mogła Ci pomóc.
Styna uśmiałam się z Nadii Twojej

U nas po staremu, pogoda się trochę popsuła. Marti już dobrze, apetyt jej wraca, strasznie się cieszę bo już martwił mnie ten jej brak apetytu. Jutro miałam brać urlop bo po pracy mieliśmy na kajaki z pracy jechać taki wyjazd integracyjny. A dlatego wolne, że chciałam z małą trochę czasu spędzić, nie chciałam tak żebyśmy nie widziały się cały dzień. Ale pogoda do duszy więc pewnie wyjazd będzie przełożony.
Udanego dnia laseczki

cześć laseczki,

podczytuje Was, ale nie mogę się skupić, bo nieco zarobiona jestem, przyniosłam sobie babeczkę do pracy i nie mam czasu jej zjeść, ani kawy sobie zrobić już drugi raz wodę nastawiłam:-D
także miłego dnia,
a jutro będą same bibki na dzień dzieciaka!!:-):-)

Witajcie BB - babki :)

jak pisałam ostatnio mam zapieprz w pracy, więc tylko się przywitam i zmykam.
Wczoraj nawet nie mogłam zajrzeć na moment w pracy na bb, bo net szwankował :/

u nas ok, mała wróciła do zdrowia.

Hejka :-)

Joluś- to był pół finał YCD
Madzik- uu no czereśnie dobre dobre ale jak za dużo to boli brzusio ojj boli , ja też wczoraj zjadłam ale nie tyle :-p
Styna- hehe dobrze że bramki nie zaczęły Wam dzwonić, o ile u Was są , bo dopiero byś się wstydu najadła
Jaipur,Lepidoptera- miłej i lekkiej pracy :tak::-)

zaraz idę smażyć naleśniczki :-)

Witam. Muszę się uczyć, a mam ogromniastego lenia. Niech ktoś mnie kopnie w **** :-p Poza tym nocka nieprzespana-młodemu cos się stało i wstał o 2.00, a potem o 6.00 i już nie spał:eek:
basiekkk, madzik wyślijcie mi swoje adresy mailowe, bo nie mogę pw wysłać:confused2:

Witam laseczki!!
Persefona i mi tez możesz wysłać ten kazus, ja pracowałam w Vacie ale od trzech lat jestem nie praktykująca, a wiem, że przepisy sporo sie zmieniły, ale może akurat coś pomogę.
Styna to ci mała spryciulka heheh!

My dzisiaj po obiadku wybieramy sie do centrum. Pogoda dzisiaj taka sobie, trochę wietrznie i nie tak ciepło jak ostatnio buuuuu.
pozdrawiam:)

Witam.

Ooooj pomyliłam się mamy trzy koleżanki pracujące w US. :p
Pogoda do bani,przed chwilą padać zaczęło. Dzieć dalej maruda (właśnie śpi), dziąsła mu się zniekształcają od tych zębów,bidulek mały.

Futrzaczku
ja dziś też naleśniki na obiad robię.Widzę,że się Anka do finału YCD dostała. Jak mnie drażni ta dziewucha!!

Persefona
super suwaczki masz:):)

Styna
super,że u lekarza ok a i zakupki udane i widziałam zdjęcia jaka niunia zadowolona jechała w pociągu.:zawstydzona/y::-(

Jaipur kawkę Ci zrobiłam .....o proszę:)

Lepi oby szybko ta kontrola zleciała:)

Madzik :*

Basiekk super,że z Marti lepiej. To bierzesz w końcu ten urlop????

Ostatnia edycja:
reklama
No to dałam dziewczynom do myślenia:tak:;-)

A z tego wszystkiego zapomniałam napisać,że kuzyn w wieku Gabi ma ospę:shocked2:. I przed wysypem 2 dni wcześniej byli u nas i się bawili. A więc czekam, bo pewnie Gabi też wysypie i młodego pewnie też:confused2: Wczoraj byliśmy na szczepieniu i młody właśnie przez to nie został zaszczepiony. Pielęgniarka kazała jeszcze z tydzień odczekać i obserwować...

jolek dzięki :*Ten bobas przy twoich suwaczkach też mnie rozbraja :D
Futrzaczku finalistka YCD jest z mojego rejonu :)

Ostatnia edycja:
Do góry