reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

O kurde felek jakie tu pustki!!!:szok::szok::szok:

Lepi trzymaj się kochana. Oby te dwa tygodnie szybko zleciały.

Karolka super,że pamiętasz jeszcze o nas i zaglądasz choć na chwilkę:*

Gdzie się wszystkie podziały??????????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Witam kobietki:) Ja popracowałam dzisiaj Nadia u opiekunki spisuje się na medal nawet całą kanapkę którą jej daję zjada. Od tygodnia (nie wspominałam wcześniej aby nie zapeszyć) śpi ładnie budzi się tylko raz nad ranem na mleko, no ale od początku jak skończyła 11 miesięcy zmieniłam jej mleko na 1+ (dostawała je ponad miesiąc) no i dostała egzemy na szyi (mama mi podpowiedziała że to po mleku) więc zmieniłam znowu na mleko które dostawała wcześniej i zniknęło ale po kilku dniach postanowiłam spróbować zwykłe mleko z kartonika ugotowałam dosypałam kilka łyżeczek owsianki wypiła i PRZESPAŁA NOC!!!!!!! Od tej pory minął już tydzień Nadia uwielbia mleko śpi smacznie nic jej się nie dzieje żadnych alergii nie dostaje.

hej, witam się!!!
ogarnęłam temat od ostatniej wizyty, ale wybaczcie nie dam rady odpisać
Nie pisałam bo brakło mi czasu - wczoraj przyjechaliśmy do tesciów, a przedwczoraj pakowanie itd. itp. U teściów zostajemy do końca tyg, a w sobote jedziemy do Poznania odwiedzić siostrę męża.
Dziś niestety tez już musze kończyć - idę przytulić się do małża ;-)

Witam się z rana.
Przeczytałam wątek Filipkowy i jestem szczęśliwa:)
Tradycyjnie już nie mam nic do napisania:) Zmykam poczytać co naskrobałyście wczoraj i biorę się do roboty.
Buziole.

I ja się witam:)
Też szczęśliwa po przeczytaniu Filipkowego wątku:-).
U nas ochłodziło się dzisiaj, wiatr zimny.
Pustki straszne na forum naszym:szok:.

jeja tyle się napisałam i komp mi się zawiesił wrrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y: no nic jeszcze raz :-)

Hejka

ja też w mega fantastycznym humorku - Filipku :*

pogoda tez i u Nas się kiepści a szkoda wielka bo w sobotę na wichurce mamy festyn z okazji dnia dziecka i masę atrakcji ma być więc liczę że pogoda dopiszę.
a dziś szybciej zmykam do przedszkola bo jest dzień rodzinny zorganizowany przez dzieci więc mamunia musi być i babcia tez idzie bo tatuś w pracy.
a co do przedszkola publicznego to jednak więcej kasy bo ok 350 zł ale zapiszemy go a ostateczną decyzję podejmiemy po spotkaniu informacyjnym.

laski nie uciekajcie z Naszego forum!??? Gdzie znajdziecie takie wspaniałe i kochane koleżanki jak tu! hmmm ?

juhu! Po Filipkowych informacjach juz wiem ze dzien bedzie wspanialy!

futrzaczku oby pogoda na dzien dziecka dopisala! ja tez na to licze :tak: dzisiaj wlasnie jade kupic malemu jakas drobnostke.
jolek pytalas mnie o robotke :D pochwale sie na 100% jak juz ostatecznie podpisze umowe :tak:

Futrzaczku no to udanego popołudnia:)

Sylwia
trzymam kciuki i czekam na wieści:) &&&&&&&&

Styna super,że Nadii mleczko służy i ładnie śpi:)

Gag ty kobito wpadaj do nas częściej. Jak tam byliście na tych badaniach ze Stasiem??? Jak z małżem się układa???

Ostatnia edycja:
reklama
mniam mniam mniam świeżutki pyszniutki koktajl truskawkowy!!! ktoś chcę ? chętnie się podzielę! :tak:

Styna- no to super! i oby tak już zostało! :*
Sylwia- a masz już coś na oku ? a za prace trzymam kciukaski!!!!!

edit: zmykam bo na 11.30 mam być w przedszkolu , do później :*

Ostatnia edycja:
Do góry