reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka, melduje sie z samego rana! :-D maly churagan szaleje z zabawkami,to matka ma chwile na kompa i kawke:-)
humor mam dzis nienajgorszy, bo prawdopodobnie w tym tygodniu podpisze umowe o prace :-p wszystko wyszlo tak niespodziewanie, ale ciesze sie :) teraz tylko szybko opiekunke dla malego znalezc i juhu!
mam juz typ, takze teraz tylko musze troche z dziewczyna porozmawiac i podpytac sie ile by sobie zyczyla kasiorki.
Wolalabym dac malego do przedszkola, ale najwczesniej dostanie sie w grudniu...takze dupa :(
ok, ide poczytac co tam u was slychac...

reklama
Hej laski!
U mnie nic ciekawego, poza śliczną pogodą. Dzisiaj już normalnie babcia z bąblem.

Madzik ja też wszystko na chybcika robiłam, dasz sobie radę na bank się wszystko uda. Udanej imprezki.
Andzia Tobie również fajowskiej imprezki
Sylwia gratuluję pracy
Futrzaczku no różnica spora, ale chyba warto prawda:tak:

Hejka

Joluś- wiesz moi rodzice mają 7ro wnucząt i jednego prawnuka i jeszcze najmłodszą siostrę w domku więc ciężko , choć moi rodzice i tak na każdym kroku coś kupują , zazwyczaj to drobne rzeczy ale i tak bardzo cieszą - ostatnio dostali koszulki z orzełkiem, na Euro oczywiście ,a jeśli chodzi o teściów hmm to taki dziwny typ jeśli chodzi o to :-(Filiś nic od nich nie dostał ani na chrzest ani na roczek( niby głupie i ktoś by powiedział że co ja się czepiam ale dla mnie to takie dziwne jakieś ) .... nie wiem kiedyś tacy nie byli a teraz chyba ta budowa ich tak zmieniła czy sama już nie wiem...ale przykre to takie i tu nie ma sensu abyśmy ich prosili o pomoc.

dziś idziemy do przedszkola jesteśmy zdecydowani - zobaczymy jak to będzie.

aaa i wczoraj oczywiście za moją namową zakupiliśmy sobie koszulki z polskim orzełkiem :-) POLSKA! tututu! POLSKA! tututu hehe wczoraj Szymcio tak szalał w sklepie ,dmuchał w tubę , klaskał klepaczką a tata...tata się do Nas nie przyznawał hihihi :-D
ciekawa jestem jak organizacyjnie wyjdziemy z tego Euro i mam ogromną nadzieję że wyjdziemy z twarzą! że się nie skompromitujemy i że Polska zostanie długo na językach w dobrym słowa znaczeniu.
ehhh wybaczcie ale mogę być nudnawa i monotematyczna w najbliższym czasie :-):-D ( hehe )

Basiekk jaka pogoda gdzie???? U mnie od rana pochmurno, czekam aż lunie!:(

Madzik co się dzieje kochana??? Trzymam kciuki żeby Wam pogoda na urodzinki dopisała &&&&&

Sylwuś super,że u Was się wszystko układa. A co to za praca będzie???

Futrzaczku no właśnie myślałam o rodzicach D. Kurde ale to przykre że nic dla wnuka nie dali. Może myślą że dali Wam dach nad głową i to wystarczy:/
Mój Igor od moich staruszków też nic nie dostał nawet głupiej kartki!!! Moja matka ma teraz urlop prawie miesiąc i nawet nie zamierza ruszyć doopy i odwiedzić wnuków ( Igora i moją siostrzenice) to takie przykre!
Co do strojów na euro to ja nie szaleję bo mnie nie kręcą mecze,ale moja ciocia zaszalała i przysłała młodemu z okazji Dnia Dziecka dwa bodziaki skarpety i koszulkę ze spodenkami. Miałam wczoraj wstawić zdjęcia ale mocy mi zabrakło:/

Aaaaaaaaa zapomniałam się przywitać więc dzieńdoberek :):)

Futrzaczku masz rację przykre trochę:baffled:, ale cóż począć. Jak dla mnie spoko możesz być monotematyczna, Euro nie trwa długo przeżyjemy to jakoś:-D. Mnie osobiście mecze nie ruszają, ale nie widziałam w piątek mojego serialu "na dobre i na złe":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, wie ktoś może czy w necie mogę gdzieś obejrzeć:-D.
Joluś z Igorka super kibic:-). u mnie pogoda śliczna od rana.
Majeczko - jak zajrzysz kochana napisz nam jak po rowerkach? Nie boli dupinka? Polcia też się rowerowała? Ciekawam bo rowerki to też moje hobby i chętnie zabrałabym Klusencję tylko muszę jej fotel zakupić.

Wpadam na moment przywitać się i tyle co mi się udało ogarnąć :-)

Miłego popołudnia :-)

Czes dziewczynki, mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie ;-)

Ostatnio nie mam za bardzo czasu na neta, mamy piekna pogode wiec korzystamy ile sie da a jak juz jestesmy w domu to maly zabiera mi laptopa wiec przy nim nic nie zrobie. Jak pojdzie spac to zawsze albo sprzatanie albo niemiecki albo prasowanie... ech mam nadzieje ze po egzaminie bedzie troche luzniej.

Milego wieczorku dziewczynki.

reklama
Witajcie bb babki,
ja tylko na moment. wybaczcie, ale nie mam iedy nadrobić. Przeczytałam dwa wątki i padam, niedobrze mi już ze zmęczenia, ale czekam aż M przyjdzie z pracy, żeby choć chwilę pogadac. W pracy mam zajob, bo od przyszłego poniedziałku dwutygodniowa kontrola:baffled:. niech sie to wreszcie skończy.
Poza tym o.k. Zośka odżyła po trzydniówce, jest dobrze.

Dobrej nocy kobietki!pozdrawiam!

Do góry