reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam
My też dzisiaj grillowaliśmy i piwko do tego też było więc jesteśmy w grupie:-D Nadia spała godzinkę na cały dzień więc wieczorem padła jak kawka.
Majowa trzymam kciuki za leczenie męża
Jolek zdrówka dla was, podzielę się z Tobą grillem jeszcze jakaś kukurydza się obstała mięsiwo też się znajdzie.
Futrzaczku ja już się nie umię doczekać kiedy Nadię do wesołego zabiorę:tak:

reklama
haha no futrzaczku pojechałam :-p
i to jej autem bo moje w naprawie ;-) hahaha
futrzaczku to też mieliście super :-)
ja zdjęcia będe miała jak uwaga.. zgram od siostry bo miała ona aparat.. ja nadal swojego nie kupiłam :-p a popsuty lezy jak lezał :/
ale chyba jak narazie wywalę z niego peknieta szybke to będzie robił normalne zdęcia :p

Witam laseczki,
melduje się i uciekam, wróciliśmy od teściów i jutro sobie Was poczytam, dziś rozpakowywanie, przemeblowanie...
stęskniłam się do jutra!:*

:szok: cały dzię mnie nie było a tu tylko 3 posty
no popisałyście sie dziewczyny :-p haha

my na słońcu cały dzionekk .. ogród ,. plaża, plac zabaw, ogród :-p i dom :-D haha

Cześć laseczki,
no coraz więcej produkujecie ;-);-), pewnie za rok będzie jeszcze mniej jak dzieciaki będą już wszystkie mega mobilne.
dzisiaj dojrzałam ,że Prezes to nie ma dwóch czwórek, ale całe cztery! 12 zębów, nie do wiary ..niedługo będzie miał więcej niż rodzice:-D

reklama
Witam!!
przepraszam ale nie nadrabiam dzisiaj zaległości bo jestem padnięta. Przygotowania, imprezka i dzisiejsza powtórka wykończyły mnie na maxa.
Napiszę tylko, ze imprezka udała sie wyśmienicie, Oli bardzo zadowolony z prezentów.
Postaram sie nadrobić jutro i napisać więcej jak było.
Buziaczki!!

Do góry