reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku prywatny wyniesie nas okolo 800zl wiec sporo, U nas pracuje tylko M a ja chcialam isc do pracy od polowy wrzesnia zeby mala przyzwyczaic troche do zloba. No u nas do zlobkow tylko chyba samotne matki sie dostaja bo wiecej miejsc brak;/

reklama
karolq szkoda,że się nie dostaliście.Podobno jak oboje rodzice pracują to jest większa szansa.No ale jak iść do pracy jak nie ma się gdzie małej zostawić, rozumiem Cię doskonale, ja tez bym chciała żeby dzieć przyzwyczaił się wczesniej bez stresu a nie tak na głęboką wodę.

basiekk Ty niedobra kobieto, miałaś jedzenie i nie podzieliłaś się , nunu!

Cze laseczki. Młodzież śpi więc ja standardowo czas wykorzystuje na kompa. Czujemy się lepiej, młodego stan się też ustabilizował więc dziś na chwilkę wyjdziemy na dwór.trza korzystać dopóki ciepło bo ochłodzenie zapowiadają. Coś się dzieje u nas chyba w kierunku zębów bo młodzież pcha wsio do buzi a i kupsztal dziś luźny poszedł.

Jaipur ale Juniorowi idą te zębiska biegusiam:):) Gratulacje :):)

Aina i jak imprezka ??

Styna mam nadzieję,że nic poważnego niuni się nie stało. Zdolna z niej mała, Igor nie chce pić z niekapka, ze słomki, jedynie butelka albo szklanka (tu mu się jeszcze rozlew bokami ).

Alex superaśnie że imprezka udana:) Czekamy na dalsze relacje no i zdjęcia oczywiście:)

Madzik
buziak dla biednego Julka. Ważne że się nic nie stało:)

Hope
witamy witamy :p

Futrzaczku a nie uderzył się nigdzie Fifi, a może coś go ugryzło??? Super,że Szymuś się dostał, daj znak jaką decyzję podejmiecie:)

Basiekkk
fajnie,że imprezka udana. Biedna Marti się nacierpi z powodu ząbka, pocieszę,że nie ona jedna niestety:( Biedne te nasze dzieciaczki.
Jeszcze troszkę i brykniesz do domku :)

Persefona
nie mam nic o adopcji, jedynie wiem troszkę co mi znajoma opowiadała bo się starają właśnie, ale to takie pobieżne więc nie pomogę.Szukaj w necie.
Cieszę się że komunia udana, czas leci szybko i niedługo nasze dzieciaki też będą szły:)

Karolq
trochę drogo :(

Uciekam szybko na inne wątki bo M zaraz z pracy wraca a ja nieogarnięta :p

hej hej:-)
Jaipur no ładna ilość ząbków, my do tylu w tym temacie, mamy 5 zębów i kolejny w drodze:)
Basiek a ja taka głodna w domku:-)
Persefona niestety nic nie pomogę:(
My musimy wysłać Jasia do prywatnego żłobka, bo nie będziemy zameldowani w Toronto, ale nawet nie chce o tym narazie
mysleć, bo smutno mi się robi...
My jestesmy wykończeni po imprezce u teściów, było fajnie, moja Mama przyjechala, chrzestna Jasia, wesoło. Jaś wybiegał się na podwórku u dziadków, zrobił "porządek" w ogrodzie:-D Dostaliśmy ogrom prezentów, a w naszym 34 metrowym mieszkanku juz się o wszytsko potykamy... Podczas podrózy Młody troche dał nam w kość. Do dziadków podchodził z dystansem, wszędzie ciągnął mnie za rękę, brał mojego palca i pokazywał co mam mu dawać. Wróciliśmy a w domu tylko światło w lodówce...:p

To melduję sie i ja:-)

kurcze mało czasu, bo zaraz do pracy...

W sobote mamy roczek. Nie moge się doczekać a jednocześnie boję się...
Chcę zeby to były super urodzinki:-)

stynka oj daj buziaka tej nasze biedulce w czółko :*
oj futrzaczku racja ! dzisiaj nie ma takiego słoneczka jak wczoraj :/ czekam na lepszy w dzień :-p haha
no a co do Szymcia to toreszke nie zrobumiałam posta:-p
persefona a co konkretnie szukasz o tej adopcji?
karolq szkoda ze się nie dostaliście :-( a 800zł to spora suma jak na jedną pracującą osobe w rodzinie :/ ehhh masakra !
powinno byc więcej żłobków w ZG

dobra ja zmykam ogarnąć chatę zanim D wróci z pracy choć dzisiaj jestem tak leniwa że nic mi się nie chce :-p

reklama
Kamcia zgadzam sie z Toba no ale jak ja zaczne pracowac to nam starczy ale chcemy kredyt na chate wiec panstwowy zlobek bylby nam na reke no ale coz jakos musimy dac rade;) Moze uda nam sie w totka wygrac te grube miliony;)

Do góry