reklama
karolq8
Fanka BB :)
A wy tak o tym piwku ze ja dzisiaj sobie pije a co!
Jolek faceci tak maja niestety Glowa do gory
Jolek faceci tak maja niestety Glowa do gory
Majowa Mamusia
Wieczór dobry
O piwkujecie sobie widzę...my dzisiaj zrobiliśmy grilla i kupiłam do grilla piwko po czym...zjedliśmy a o piwku zapomnieliśmy Może wieczorkiem z M. sobie wypijemy. Ogólnie mam urwanie głowy. Od rana do południa pisałam pracę a Kuba był na służbie u mojej mamy. Później zabrałam go, przyjechaliśmy, poszliśmy na spacerek i zakupy, później grill, a teraz mam zamiar pisać drugą pracę. No w międzyczasie jeszcze sprzątanko było. A jutro mamy mszę na Kubusiowy roczek i po pewnie rodzinka się zejdzie na kawkę...i będzie po weekendzie Jak sobie pomyślę, że przyszły tydzień na uczelni to istna udręka to...
A teraz z innej beczki: mój M. w końcu został zaproszony do Łodzi na badania rekrutacyjne do tej terapii eksperymentalnej Był w czwartek, teraz czekamy 3 tygodnie na wyniki i dowiemy się czy może być tej terapii poddany. Miałby testować nowy odpowiednik leku, który jest już dopuszczony, także zobaczymy - mam nadzieję, że się uda...ale się napisałam zmykam pisać tą pracę. Miłego wieczorku babeczki :*
Buziale dla Igusia - niech nie choruje
O piwkujecie sobie widzę...my dzisiaj zrobiliśmy grilla i kupiłam do grilla piwko po czym...zjedliśmy a o piwku zapomnieliśmy Może wieczorkiem z M. sobie wypijemy. Ogólnie mam urwanie głowy. Od rana do południa pisałam pracę a Kuba był na służbie u mojej mamy. Później zabrałam go, przyjechaliśmy, poszliśmy na spacerek i zakupy, później grill, a teraz mam zamiar pisać drugą pracę. No w międzyczasie jeszcze sprzątanko było. A jutro mamy mszę na Kubusiowy roczek i po pewnie rodzinka się zejdzie na kawkę...i będzie po weekendzie Jak sobie pomyślę, że przyszły tydzień na uczelni to istna udręka to...
A teraz z innej beczki: mój M. w końcu został zaproszony do Łodzi na badania rekrutacyjne do tej terapii eksperymentalnej Był w czwartek, teraz czekamy 3 tygodnie na wyniki i dowiemy się czy może być tej terapii poddany. Miałby testować nowy odpowiednik leku, który jest już dopuszczony, także zobaczymy - mam nadzieję, że się uda...ale się napisałam zmykam pisać tą pracę. Miłego wieczorku babeczki :*
Buziale dla Igusia - niech nie choruje
karolq8
Majowa 3mam kciuki za Twojego M
Jolek pije juz ostatnie ale chetnie sie podziele bo juz mi sie spac chce
Jolek pije juz ostatnie ale chetnie sie podziele bo juz mi sie spac chce
ale tutaj się pijaństwo szerzy;-);-)
jolek a Ty kobieto nie ma co w nocy robić tylko się kłocić.Spać trzeba!
majowa oby się załapał&&&&&
no i to będzie na tyle, mam zaległości w pracy, ale znów mam lenia.Chyba pójdę spać z tego wszystkiego.To zawsze najlepsze wyjście
jolek a Ty kobieto nie ma co w nocy robić tylko się kłocić.Spać trzeba!
majowa oby się załapał&&&&&
no i to będzie na tyle, mam zaległości w pracy, ale znów mam lenia.Chyba pójdę spać z tego wszystkiego.To zawsze najlepsze wyjście
persefona
Witajcie.Wpadam się tylko przywitać i uciekam,bo młodzież jeszcze nie śpi. Cały dzionek pomagałam siostrze przy komunii, a wieczorkiem też...GRILL:-)Widzę,że wszystkie majowe mamy zmówiły się dziś na grilla ;-)Jak tak będziemy odwiedzać się wzajemnie (wpadać z jednego grilla na kolejny) i częstować piwkami, to będziemy wyglądać jak w maju 2011 Brzuchole nam urosną a dooopek nie ruszymy Ale co tam. Najważniejsze jest towarzystwo i klimat;-)
Całuski dla chorowitek :***
Miłego wieczorku.
P.S. Jutro wyzwanie - Młody i półtora godzinna msza (dodam,że czas mszy=czas drzemki). Relacje zdam później
Całuski dla chorowitek :***
Miłego wieczorku.
P.S. Jutro wyzwanie - Młody i półtora godzinna msza (dodam,że czas mszy=czas drzemki). Relacje zdam później
Jaipur jakie zaległości w pracy ja Ty ostatnio non stop w niej jesteś ??
Majowa trzymam kciuki żeby M się załapał na to leczenie , no i za Ciebie,żebyś przetrwała ciężki tydzień na uczelni. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolq to ile Ty już wypiłaś? Ja po jednym bym padła.
U nas lipa kataru praktycznie nie widać kaszel też się uspokoił ale temperatura doszła. Dostał popołudniu syropek i chwilowo temperatury brak, zobaczymy co dalej będzie. U mnie dalej humor do bani.
Persefona może Remik prześpi mszę Udanej imprezki jutro
Majowa trzymam kciuki żeby M się załapał na to leczenie , no i za Ciebie,żebyś przetrwała ciężki tydzień na uczelni. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolq to ile Ty już wypiłaś? Ja po jednym bym padła.
U nas lipa kataru praktycznie nie widać kaszel też się uspokoił ale temperatura doszła. Dostał popołudniu syropek i chwilowo temperatury brak, zobaczymy co dalej będzie. U mnie dalej humor do bani.
Persefona może Remik prześpi mszę Udanej imprezki jutro
reklama
persefona
jolek na to liczę;-) A faceci to temat rzeka jak teściowe;-) Wyluzuj, a on i tak przyjdzie łaskę jak to facet.Ja z moim kłócę się teraz prawie codziennie Przepraszam,że to powiem,ale według mnie cały ich świat oparty jest na doopie