reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No ja już po pracy. Dzisiaj Nadia podraczkowała do stolika wzięła kartonik z soczkiem w rękę i sama sobie zaczęła pić:szok::szok::szok::szok: Pierwszy raz :szok::szok::szok: No i po za tym spacerując z tatą po ogródku puściła jego rękę i trzasnęła głową w beton. No i był płacz, oj był. Do pracy ledwie zdąży lam bo się na tatę obraziła i nie chciała mnie puścić.

reklama
Witam się wczoraj jako ostatnia dzisiaj jako pierwsza :-)

Buziaki dla roczniaków, zdrówka dla chorowitków, mniej pracy dla zapracowanych i humoru dla nadąsanych :-)

Jaipur zaktualizuj sobie buzię Juniora bo ma niedobór zębów :-D

Witam się poweekendowo:)
Jaipur, gratulacje dla Juniora!
Jolek, dla Igusia zdrówka, a dla Ciebie poprawy humoru.
Majowa, trzymam kciuki za męża &&&&&&&&
Kamcia, gratuluję udanego weekendu:)
Styna, nic dziwnego, że Nadia płakała:) Julek w sobotę na szczupaka zaliczył kontakt z betonową podłogą całą w błocie:) Głowę co prawda oszczędził, ale resztę ciała miał upaplane błotem:) I też płakał, tyle, że nie z bólu tylko ze strachu:)
Miłego dnia!

Hejka :-)

My wczoraj też chwilę grozy mieliśmy - w sumie nie wiem skąd i dlaczego ale Filiś się tak rozpłakał i zaniósł że już myślałam że ... okropnie mówię Wam , dziadkowie też w szoku bo to akurat stało się na dole na tarasie , wbiegłam z nim na chatę cała roztrzęsiona ehhh , nikomu nie życzę...
a tak to fajnie dzionek minął , po południu byliśmy na spacerku na lodach a Szymcio w tym czasie szalał z drugimi dziadkami na wsi.

z newsów jeszcze to to że Szymcio dostał się do przedszkola! i teraz mamy zagwostkę co robić , bo byłam pewna że się nie dostanie jak w zeszłym roku i dlatego poszliśmy tu do tego 5 godzinnego. do piątku musimy się określić.

Jaipur- wow ile zębisków! super ! My to mamy połowę z Was :tak:
Madzik, Styna - całuski dla kaskaderów :*
Aina- hejka kotek ! czekamy na głębsza relacje :tak:
Kamcia- to super super że taka ładna pogoda i że tak miło spędziliście czas , ale Ty się tak kotek nie jaraj bo zawsze po masz pogodę do bani :-D;-)
Joluś- a u Was co tam ? :-)
Karolqa,Matusia , Karolka Basiekk, Bra , Sylwia,Andzia,Żelka , Gag- a Wy gdzie ? meldować mi się tu ? :-)

Hej kochane

Przepraszam, nie miałam jak wejść, ta imprezka mnie wykończyła. Naprodukowałam jedzenia na głupia , że musiałam rozdawać, nie chciałam, żeby się zmarnowało. Dzisiaj w pracy mam jeszcze tort i 2 sałatki do rozdania. Ale tu chętnych pełno:-D.
Marti jakaś niewyspana była w swoje urodzinki, padła szybko zaraz po zdmuchnięciu świeczek. A my imprezowaliśmy dłużej. Potem sprzątanie i zmywanie, intensywny weekend był.Jutro postaram się wkleić zdjęcia tortu i słodkiej imprezowiczki mojej, dzisiaj zapomniałam aparatu do pracy.
A dzisiaj szara rzeczywistość, ja w robocie, płacz był jak wychodziłam. Tata z córcią dzisiaj spędza dzień, już dzwonili, że płaczliwy dzień bo kolejna dwójka pod wierzchem:dry:. Szkoda, że nie mogę być z nimi.

Joluś zdrówka dla Igusia, a dla Ciebie buziole
Majowa kciuki za męża zaciśnięte.
Jaipur wow już tyle zębisków my póki co mamy 6. Idę zaktualizować buźkę. Ty też koniecznie to zrób:happy:

Chcę do domu!

Basiek - no nie masz po pupie! zdążyłaś napisać jak ja jeszcze swojego posta pisałam ;-) super że imprezka się udała ! mam nadzieję że co nie co więcej napiszesz czy napisałaś na urodzinkach :-)
Alex- u Was tez doczytałam że imprezka super , ciesze się i czekamy na relację i zdjęcia na urodzinach.

Witajcie babolki :-)
Nogi mnie bolą po tej komunii:-p Ale fajnie było. Chrześnica zadowolona z prezentów i zgości. Ściskała każdego przed wyjazdem i dziękowała,że przyszedł;-) Nawet takie aniołki z podziękowaniami za przybycie rozdawała każdemu. Słodziak;-) Remik przespał mszę na dworze we wózku, a Gabi też się zdrzemnęła u mnie na kolanach:-pMam na razie ją jedną-chrześniaczkę i wczoraj zdałam sobie sprawę,że tak szybko dorasta:zawstydzona/y: Nieługo 18-stka,wesele:sorry2::blink:
Uciekam zaraz,bo mam po południu spotkanie z promotorem i muszę spis treści do magisterki już zrobić:szok:
A tu prośba do was - Ma któraś cokolwiek o adopcji??? Bardzo byłabym szczęśliwa.
:tak::tak::tak::tak:
Cieszę się,że imprezki roczniakowe udane i czekamy na fotki i opis imprezki w odpowiednim wątku.
Chorowitkom zdrówka życzę, a zapracowanym-cierpliwości po weekendzie;-)

Persefona-Fajnie że Komunia udana :tak:a pokażesz jakieś fotki? :-) jejku i tak się wzruszyłam trochę jak to czytam bo sama mam chrześnicę jedną jedyną i to moja taka mała córeczka bo nie wiem czy Bozia da abym miała kiedyś swoją księżniczkę ... na razie obdarzyła Nas dwoma pięknymi królewiczami :*
Edit : a o adopcji nic nie mam niestety

aa i Agacio jeszcze do meldunku proszę ! ;-) edit- ciocia gapa :zawstydzona/y:czekamy na relację :*

Ostatnia edycja:
Wiec ja sie melduje;)

Futrzaczku fajnie ze Szymcio sie dostal;) My do zlobka sie nie dostalismy;( mamy 3 w miescie tylko. I chyba musimy szukac prywatnego.

Persefona niestety nic nie mam o adopcji

Basiek super ze impreza udana ja tez przyjme salatki;)

reklama
Karolqa- ojj to nie dobrze i swoją droga to jakiś absurd że tylko 3 żłobki przecież Zielona nie jest wcale mała :no:... prywatne pewnie dużo kasy kosztuje :baffled: ale jak nie ma wyjścia ? kotem przypomnij jaka jest u Was sytuacja ? pracujecie oboje czy ty chcesz wrócić czy jak w ogóle ?

edit: muszę zmykać Filiś rozrabiaka wstał :-D

Ostatnia edycja:
Do góry