reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej kochane:)

Agacia trzymamy kciuki
Ainka zdrówka dla Jasia, trzymam kciuki, żeby to cholerstwo przeszło

Ale tu pustki, ja dzisiaj też wychodzę godzinę wcześniej do domku :-). Weekend wreszcie.
Chciałam powiedzieć, że wczoraj zauważyłam jak dawałam Klusi kolację dolną dwójeczkę, wyszła nam zupełnie bezobjawowo:-). Także wiemy co to ZEN ząbkowanie:-D.
Dzisiaj słoneczko, choć w nocy był przymrozek:szok:, jak jechałam do pracy, musiałam skrobać szybę.

reklama
Agacio &&&&&&&&&&!!!!!:*:*
Basiek gratuluje ZEN ząbkowania, dzielna Marti.
Nadzieja na urodzinki wygasa...:-(
ale trudno, najważniejsze,żeby dzieć zdrowy był.

hej kochane :)

witam z nowu po przerwie, raczej przypominamy sie z lenusią, bo mało co nas niestety.
słoneczko na zewnątrz więc az chce się życ, spacerek będzie zaliczony na pewno :)
wczoraj lenusia skończyła roczek, aż nie wiem kiedy to minęło.
co do ząbków, to zadziwia mnie ta moja mała kobieta, bo nie wiem kiedy wychodzą. ma już po dwie jedynki, jedną, górna dwójke i wychodzi trójeczka. wyglada słodko ;)
wczoraj dostała w prezencie wózeczek z lalą i szaleje bardzo ;) wozi ja, poprawia, przytula, dziewczynki chyba maja to w genach :D pełnia szczęścia ;)
w niedzielę wyprawiam, juz sie nie moge doczekać bo będzie bardzo gwarno i wesoło :) porobie dużo fotek, napewno wrzucę :*
aina mam nadzieję, żę jasiowi przejdzie katarek :*** albo przynajmniej, że będzie dzielnie się trzymać chłopak

gratulacje nowych zębuszków, tych zen i niezen ;)
buziaki dla mamusiek pracujących :)

Agacio &&&&&&&&&&&
Aina, zdrówka dla Jasia. Na zapchany nosek spróbuj Nasivin, może pomoże.
Bra, super, ze się Lenusia cieszy z prezentów:)
Basiek, nie masz za dobrze z tym wcześniejszym wychodzeniem?;) Zazdraszczam, bo ja dziś do końca:)

Bra Lenka prawdziwa kobietka upodobała sobie wózeczek:)) to też miałyście ZEN ząbkowanie???:)
Będziemy czekały na zdjęcia z niedzielnej imprezki :*

Witam się.
U na dziś odrobinkę cieplej.To może już tak będzie;-)
Gratuluję zębulków. U nas jakoś cisza w tym temacie...
Niedługo czekają mnie egzaminy,więc znowu będę miała mniej czasu dla was, ale nie gniewajcie się.
Co do chodzenia my też nie:no: Jesteśmy baaaaaaaardzo ostrożni. Choć na czworakach rozbijamy się po kątach:laugh2::-p
Wczoraj miasłam tel. z przychodni i przesuneli nam szczepienie, bo lekarz wyjezdza.
Dziś mój M ma urodziny,więc po południu będą goście...
aina zdróweczka dla Jasia
bra no instynkt macierzyński ma mała ;)
basiekkk godzina krócej w pracy a cieszy,prtawda?
No nic. Lecę. Muszę ciasto zrobić. Pa.Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Tak Persefona cieszy bardzo. Tym bardziej, że z Marti dzisiaj z moją mamą i w dodatku w domu moich rodziców i denerwuje się czy będzie wsio ok.
Bra super, że jesteś z nami. Gratuluję ząbków Lenusi, koniecznie wstaw zdjęcia i te z roczku i zębuszki chciałabym zobaczyć:tak:

reklama
Do góry