Witam moje laski kochane
Mam kilka dni zaległości więc do dzieła ...
Aina to w październiku przeprowadzka i od razu żłobek?? Tyle zmian na raz?
I co w tej spółdzielni wyszło???
Udanej imprezki urodzinowej dzisiaj:*
Zdrówka dla chorowitka małego:*
Agacio :*:*:*
Madzik a Ty czemu Julka do żłobka dajesz???
Lepi gratuluję Zosi nowego ząbka
Alex u nas też od kilku miesięcy żaden ząbek się nie przebił. Mamy 8 sztuków jak na razie
Wszystkie czwórki są nabrzmiałe i żadna wyjść nie chce. W dziąśle przy jednej krwiak się zrobił czekam do środy do szczepienia co pani doktor na to zaradzi.
Edit.
oczytałam że się ząbek jednak Wam przebił - gratulacje i gratuluję siuśków na nocniczek
Styna gratuluję Nadusi nowego ząbka. I jak wyzdrowiała nam kobitka??
Gratuluję nocnikowej roboty
Basiekk gratki kolejnego ząbka
Bra witaj kochana wśród nas
Leniutek rozkosznie musi wyglądać tuląc lalę. Gratuluję ZEN ząbkowania
:*
Persefona ucz się ucz czekamy na kolejne piąteczki i trzymamy kciuki oczywiście za egzaminy&&&&&&&&&&
Na głośnych gości trzeba wyjść i tupnąć, a telefon wyciszaj jak młody spać idzie!
Futrzaczku udanej imprezki dzisiaj
Zdrówka dla Szymka :*
Majowa a kiedy się bronisz?? Udanej imprezki urodzinowej dzisiaj. Śmiesznie to musi wyglądać jak Kubutek na doopci się porusza
Maja mam nadzieję,że będziesz się odzywać do nas z zagramanicy?? Mężulek nie jest obrażony że jedziesz bez niego.??
Matusia to sobie krawcowa w kulki przeleciała. I jak rozwiązałaś problem??? Bidna się nalatasz teraz to na pewno kilka kilogramów Ci zjechało
Życzę Ci żeby jutrzejszy dzień obył się bez żadnych przykrych niespodzianek,żeby wszystko się udało tak jak sobie zaplanowałaś
Andzia witaj słonko:*
Ooooo i nadrobiłam wszystko od środy.
U nas ogólnie po staremu.Mi cały czas zimno ale widzę że nie tylko mnie zimno było. Pogoda się poprawia oby na dłużej to ciepełko zagościło.