reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

basiekk, madzik, powodzenia u specjalistów.
basiekk, ja każdego ranka wiozę Maję wybrudzoną , bo jak nie miska z wodą psa, to właśnie jakieś kremy , pasty itp. Jest tak szybka, że rano albo robię śniadanie Matiemu, albo pilnuję Mai, bo dwóch rzeczy nie dam na raz zrobic.
Aina, Majci ósmy ząbek wyszedł 4 miesiące temu i od tego czasu nic.

reklama
Witajcie,
Kamcia, widziałam ten konkurs - wszystkie wyślijmy zdjęcia naszych maluszków, może któreś z naszych majówczątek wygra:-D

U nas wczoraj przebił się wreszcie 8 ząbek - męczyła nas ta dwójka, oj męczyła, choć wczoraj jeszcze były popłakiwania przez sen, bo na całej długości jeszcze nie wyszedł ten zębolek. I widzę, ze Zochna dogoniła Matusiową Majkę, hehe, a zaczęła ząbkować w 10 miesiącu:-p

Ostatnia edycja:
Witam z kawusią
Dziecko bawi się w najlepsze, a ja planuję co by tu dzisiaj porobić. Co do zdrówka Nadii to napiszę w odpowiednim wątku, no ale nie jestem szczęśliwa.
Basiekkk, Madzik powodzenia u lekarzy.

Witam się i ja:) Dzieć śpi więc mam chwilę żeby w spokoju kawcię spić.Zmykam zaraz kuchnię ogarnąć a potem wrócę Was nadrobić.
Pogoda u nas dziś taka jak u Futrzaczka więc chyba nawet nosa z domu nie wystawimy. To wiatrzysko mnie przeraża.

no co Wy... slonko jest:-):-):-)
trochę zimno, ale mam nadzieję,że od dzisiaj będzie już cieplej

poza tym witam sie:-) i pozdrawiam z roboty

No a ja muszę powiedzieć że dzisiaj nowy ząbek znalazłam więc już osiem mamy. Idę po kolacje i seans czas zacząć. Zajrzę potem.

Hej:-)
od wczoraj walczymy z katarem...:-(
Noc starszna, mały nie mógł oddychać przez to cholerstwo, nic nie pomagało.
Dziś mamy iśc na urodzinki do znajomej, ale nie wiem co z tego będzie.
Jutro miałabyć bibka u nas, nie wiem jak to będzie.
Zakupy porobione, tort zamówiony, goście zaproszeni, a Biedactwo zakatarzone:eek:
Nie wiem co robić...
Miłego dzionka:)

reklama
Do góry