reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć kobietki:) Słonko świeci ptaszki śpiewają zaraz biorę się za chatę. Muszę się pochwalić ostatnio Nadia zrobiła siku na nocnik a dzisiaj nawet kupa poleciała do nocnika:tak::tak::tak:Jejku ale takie rzeczy mogą cieszyć:-D:-D:-D Zębów u nas już 8 i teraz mamy nadzieję na chwilę przerwy.
Agacio &&&&&&&&&&
Bra
czekam na zdjęcia z niecierpliwością, Nadia tez ma wózeczek z lalą no i wozi ją po domu, no ale najbardziej ją anatomia interesuje i oczy chce do środka wciskać do nosa i uszu zagląda i paluszki wkłada.
Aina ściągaj katarek jak najczęściej teraz jak maluchy większe można też śmiało jakieś kropelki do noska zakropić.
Basiekkk ​a co to za wagary??
Persefona ​100 lat dla meza

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie 3 letni Bartuś piszczy na klatce, zawsze wtedy jak J uśpię...
Za dwa lata pewnie u mnie będzie to samo:-p
Kamcia podniosłaś mnie na duchu, liczę,że nam imprezka też się uda. Oby nie było temperatury (tfu!tfu!-odpukać).
Stynka właśnie kupiłam rano nasivin:))

A propo budzenia...Dzisiaj wszyscy się uwzieli na młodego. Jak zasnął to wpadła jedna ciotka i głośnym "dzień dobry" go obudziła. Więc bujałam go we wózku i zasnął w końcu, po czym przyjechała druga ciotka i z moją teściową sobie w korytarzu nawijały (bo po co w pokoju:wściekła/y:) no i po spaniu. Teraz, gdy ułożyłam młodego na drugą drzemkę....zadzwoniła moja mama i go obudziła rzecz jasna. :wściekła/y:Mam dość. Nikt nie potrafi zrozumieć, że to potem ja siedzę z marudnym dzieckiem, nerwy szarpię, a spać nie mogę położyć, bo w nocy nie będzie spało...:confused2:

Ostatnia edycja:
Witajcie
zaraz koniec pracy i weekend :-D

aina - rób imprezkę, rób! Mam nadzieję, że katar nie będzie tutaj przeszkodą, a nic gorszego się nie rozwinie:tak:
styna - Nadia wykazuje zainteresowania za mamą :-D. U nas też już 8 ząbków i też liczę na przerwę w ząbkowaniu :)

Pogoda sie poprawia, może nadejdzie wreszcie lato... w nocy było mi tak zimno, że po koc musiałam wstać, a w pracy też się trzęsłam i kombinowaliśmy jak kaloryfery włączyć (piec).
bra -gratuluję Zen - ząbkowania:-)

Lepi szczerze mówiąc mam nadzieję że jednak nie pójdzie w moje ślady ciężka i niewdzięczna ta robota. No ale może lekarzem zostanie;-)

Hej

przepraszam ale dziś egoistycznie z braku czasu ... imprezka urodzinowa już jutro i wiadomo wiele spraw na głowie ...
Szymek wczoraj wrócił z przedszkola temperaturą , dziś lekarz i obyło się bez antybiotyku - gardło czerwone , a Filiś znowu ma katarek więc też nie ciekawie ale walczymy walczymy i mamy nadzieję że damy radę jutro , także aina dla was też dużo zdrówka i głowa do góry będzie dobrze :*

całuski kochane i odezwę się po imprezce i wrzucę foteczki :)))

Futrzaczku, my też jutro imprezujemy ;) Tak a propos to wszystkiego naj dla dzieciaczków, którym wybił już roczek. Przepraszam, że tak mało tu zaglądam, ale mam urwanie głowy...Pewnie tak będzie do obrony...Teraz też zaraz zmykam robić sałatki i inne pyszności. Widzę poruszałyście temat chodzenia. Mój łobuz jak chce to chodzi, choć bardzo niepewnie. Za to kilka dni temu nauczył się....przesuwać na pupie i teraz tak się przemieszcza:szok: Raczkować nie raczkował a teraz jak już na dwóch by pasowało latać to on na tyłku...

stynka - gratki dla Naduni za udane nocnikowanie:tak:

No i więcej nie pamiętam, zakręcona jestem. Miłego wieczorku kochane!!! :*

Witam się i uciekam. Chciałam Was poczytać,ale właśnie młody obudził się z wielkim płaczem więc zmykam.

ania .. nie martw się będzie dobrze.. my after party zrobiliśmy sobie karaoke :-p nie chciałabys słyszec jak z tą chrypą śpiewałam hahahah :-p
persefona 100 lat dla męża !
oj widze że masz zły dzień :* nie martw się jutro będzie lepiej :-)
majowa :* fajnie ze wpadłaś :-)
futrzaczku nie przejmuj się ... imprezuj imprezuj :-)

reklama
Witam sie szybciutko i tutaj i zmykam zaraz bo juz pozno
...
no moze wrzuce pare fotek urodzinowych, niewiele ich mamy ogolnie.. no ale juz trudno.. bylo tyle atrakcji i zamieszania, ze trudno z aparatem skakac bylo :)

Aina
, Futrzaczku - zdrowka dla Waszych pociech kochanych :** i urodzinek bezkatarkowych!

U nas tez tak ostatnio zimno! nawet kaloryfery wlaczyli wczoraj rano! od razu lepiej bylo - bo spalam juz w szlafroku i skarpecialach frotowych :p
No ale od dzisiaj sie poprawia .. slonko jest i niebo jest ..

Ainka
- Polka wczoraj tez wstala o 6... a ja hulalam potem caly dzien i do polnocy jak zombie..

W niedziele wyjezdzamy, w niedziele wyjezdzamy .... 1000km lalalalalalalala ... :p

Chyba musze sie juz polozyc bo swiruje..

Mamusie nasze pracujace - milego weekendu kochane! :*

Do góry