reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej!
chyba powinnam gdzieś zapisywac odpowiedzi na Wasze posty, bo się napisałam i znów komp sie wyłączył...buuuu :-(
więc teraz juz nie nawiążę do wszystkich.

moje drogie bb-pijaczki :-D - po jakim czasie od wypicia lampki winka można bezpiecznie karmic dziecko? ja jeszcze nie piłam, moze tylko ze dwa trzy łyczki redsa

co do postu-to ja trzymam post tylko w piątki - tj. nie jem mięsa w tym dniu. Kiedys miałam postanowienie, żeby w ogóle nie jesc mięsa w czasie postu i co? - wytrzymałam tylko 2 tyg :zawstydzona/y:

karolq i lepi - gratuluję pierwszych ząbków u Waszych maleństw (a jeśli u innych też sie wykluły pierwszaki, a głoopia ciotka nie doczytała to przepraszam i tez gratki!!!)

jaipur - moje zdanie na temat nianiora znasz - jakby to powiedziała agacio - na drzewo z nią!!!:crazy: a tak serio - to co Wy teraz zrobicie? bierzesz wolne czy znajdziecie kogoś do opieki nad juniorkiem?

mam nadzieję, ze Olo nie złapał ani wira od niani ani od Stasia :-(

karolq - a ja nie wiem jak Zuzik śmiga, bo mój komp nie odtworzy filmiku :((( ale wierze, że nie możesz za nią nadążyc :-D

Basiekk, ypra, alex – buziaki dla Waszych okraglaczków!!!

Lalita –witamy!

Hope – zazdraszczam spacerku – my gnijemy w domu :-(

oki, młody chyba sie obudził bo cos tam mruczy - ide podgrzac obiadek

reklama
to ja z domku:-)
no i pediatra(nasza pediatra:tak:) nam powiedziała,że to mało zakaźne, właściwie to wcale po okresie wyleczenia, więc ona nam poleca jak nianior dobry to zostawić.Co do zastępstwa, to szczęśliwie się złożyło,że na 2tyg przed potrzebowaliśmy niani na weekend, no i w piątek musiałam być w pracy a niania na zjeździe popołudniu, więc poszukałam nianiora-bis.Na zastępstwo, w nagłych wypadkach.No i znalazłam, mieszka niedaleko nas, ma swojego gluta i czasami go zostawia z babcią a sam sobie dorabia.Dzisiaj też Oluś jest z nim, tym razem u niego, ponoć już się zakumplował z kolegę 1,5 rocznym.Sami nie możemy zostać, bo mąż akurat zarobiony, ja w tym tygodniu mniej,ale następny szykuje się bardziej.

gag się okaże czy Olo jest twardym facetem i trzydniówka Staśka zrobi na nim wrażenie.

Jaipur dopiero haribsy przyjechały, zamienisz się w wielkiego żelowego misia:rofl2:
Karolq garuluję Zuzi ząbeczka:***
Żelka u nas też wiosennie nawet przebiśniegi zaczęły wychodzić czyt. piesiowe klocuszki:eek::sorry:
Madziku Julczyński specjalnie mamie dał w kość po tym winkowaniu;-):-D
Bra Lenuni też ząbka grtulujemy albo prawie gratulujemy,;-) Ty jak zwykle czekoladką się zajadasz:-)
Basiek to tak jak Julek MAdzika, Martnka harce za to matczynie hlorowanie w nocy odstawiała:-D
Jaipur dooopiasto z nianiorem się porobiło, co teraz jakieś zastępstwo bo chyba macie zapasową ninię czy się mylę? No nie mylę się-doczytałam;-)
Lalita hello:-)
Lepi Fransisco do niedawna też w gondoli jeździł a i czasem się zdarzyło jeszcze w ostatnich dniach jak większy wiatr był np. Ale szkoda nadgarstka nadwyrężać przesadź Zosię do spaceróy, napewno jej się spodoba:tak:
Gag dalej nawala Ci komp,:confused2: a lapciok jak działa jak należy naprawi Dżuniorek? Przecież niedawno go kupowałaś nie? Może daj do serwisu?

Nic mi się nie chce ogólnie humor jakiś taki nieciekawy, mąż jeszcze dziś na 2 zmianie będzie po 23 dopiero:-( Głodna jestem a nawpierniczać się nie mogę a szkoda:crazy:

gag to nie pierwsze zabki;) pierwsze u goiry:)hihi a wiesz ze ja tez filmu nie moge ogladac bo musze miec zaintalowanego playera jakiegos? ale wchodze na google chrome i wszystko dziala;):tak:

Witam się,

zazdroszczę pijaństwa, ależ mam ochotę na jakieś winko :-)
Jaipur trzymam kciuki za Juniorka by nie zachorował.
Ależ Krzyś hucznie obchodzi skończony 10 m-c. W nocy co godzina pobudka. Wstał o 6, padł dopiero o 15. Do tego częste histerie jak cos nie pojego myśli, mega apetyt, ślinienie i gryzienie wszystkiego. Chyba zęby + skok :no:
No i się obudził, ja nie mogę :wściekła/y:

Edit: dostał cyca i śpi dalej.
Mąż się szkoli, jutro egzamin, a oboje jesteśmy ledwo żywi. Oby zdał bo 1600 zł z własnej kieszeni :no:
Jutro już nie patrząc na pogodę idziemy na spacerek, pomarudzi i uśnie, a w domu to za chiny.

Ostatnia edycja:
hej hej hej,
my wczoraj zaszaleliśmy, znajomi wpadli na śledzika:p Dziś ide do mojego P na fotel, boje się:no:
Jutro mam gości, w piątek mam gości- nie ma czasu na nudę:D
Jaipur asz ta niania!!!:wściekła/y:
Hope nie spotkałaś mnie tam, gdzieś na spacerze?
Ypra, Alex buziaki dla chłopaków:)
Bassiek ucałuj Marti:*
Lalita witaj!!!:)

Zapomniałam :zawstydzona/y: Alex, basiekk buziaki dla okrąglaczków :-)
Karolq nie pomogę, ja tam rzadko zaglądam.
Odnośnie zdjęć, to w końcu przegrałam zdjęcia na kompa, a jak zaczynam obracać to mi się komp wywala, o co chodzi? :crazy:

reklama
ten mój maluch to mnie totalnie rozbraja - ja tylko podejdę do kompa to od razu jest przy mnie i próbuje dojrzec co ja robie, ciągnie mnie za nogawkę i woła mamma mamma - jak go biorę na kolana ale nie pozwalam dotykac komputera to od razu ma nerwy, a jak pozwolę pomacac klawiaturę to od razu przeszczęśliwy. i tak a kazdym razem - czasem odpuszcza - tak jak teraz - nie zwracałam na niego uwagi i sobie poszedł....hehhehe;-)

o nie! wraca :szok:

agacio-juniorek to lepszy fachowiec niż ciotka - ciotka nabroiła w laptoku :zawstydzona/y:

karolq - ups! :zawstydzona/y: a wystarczyło spojrzec na suwaczek zębuszkowy, ale jakby nie patrzec pierwszy u góry

ypra - lubi się chłopak zabawic! szkoda, ze kosztem matki ;-)

aina- to fajnie, że się tak gościujecie

Do góry