reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku - to chyba tak zawsze, u nas w kwietniu rok od przeprowadzki, a tu dalej nie powykańczane niektóre rzeczy, a już następne się szykują co w zime wylazły...

jolek - informatyk powiadasz... ja z zawodu jestem nauczycielem informatyki... ale naprawiać nic wirtualnie nie umiem :)

reklama
styna narobilas mi ochoty na czas dla siebie :-D ide więc do wanny, kupiłam sobie peeling kawowy i kakaowe masło do ciała więc trzeba spróbować :-D

aha, zamówiłam wczoraj kwasy i serum do buzi więc czekam na dostawę ;) a ile kasiorki zaoszczędzonej, jeśli oczywiście- tfu tfu sobie twarzy nie skwaszę za bardzo :-D superaśnie, bo starczy mi na 4 zabiegi a zapłaciłam 1/4 ceny w gabinecie :tak: także dzienks jaipur, bo chodziłam myslami koło tematu ale jakos nie mogłam się sprężyć a ty mnie zmobilizowałaś :tak: teraz tylko sprzęcior do kawitacji i witaj piękna cero na wiosnę, barbra może będziesz wyglądać jak człowiek :-D

Bra ostatnio na fejsie ukazało się Twoje zdjęcie z mężem i jakimś kolesiem. To aktualna fotka???

Młoda to co z ciebie za informatyk:-p

Oj ja bym też tak chciała chwilę dla siebie..łazienka rozgrzebana bo M się średnio garnie. przedwczoraj nie robił, wczoraj robił, a dziś byliśmy po farbę bo osiołki z nas.Wzięliśmy się za robienie a farby nie kupiliśmy..<wstyd>.
Mam nadzieję,że do weekendu się wyrobi ze zrobieniem bo chciałabym posprzątać.

Widzę że większość z nas ma dziś dzień(a przynajmniej wieczór) dobroci dla swojego ciała;)hehe ja dziś nałożyłam sobie maseczkę i siedzę tak,siedzę a tu nagle mały zaczął płakać:szok::tak:no i co tu teraz zrobić?więc idę do niego i mówię od drzwi :''Mamusia już idzie,już nie ma o co płakusiać'' a on na mój widok tak się rozryczał że uciekł na drugi koniec łóżeczka:-D:-Dzawsze od razu rączki wyciąga żeby go wziąść a tu ucieka;p hehe od razu kapłam się że się mnie wystraszył wiec poleciałam szybko ją zmyć i dopiero wtedy mały chętnie poszedł do mnie na rączki:tak::-D:-Dhehehe
aina110 to o której Jaś chodzi spać?Bo pisałaś o 20:51 że mały jeszcze nie śpi.Mój Kubuś o tej godzinie już daaawno śpi;)hehehe kąpiel jest o 19 a o ok 19:45 jest już nakarmiony w łóżeczku i sam zasypia;)no i pierwsza pobudka na karmienie dopiero o 6 czasem nawet o 7 rano;)

jolek ta fotka jest sprzed jakiś 4 lat :) na początku myślałam, że to z czasu ciąży, ale potem zauważyłam datę w rogu i poprostu byłam ciąższa o jakieś 7 kilosów, stąd ta myśl :) M z kolei wygląda jak dzieciuch :D a ten kolo to nasz serdeczny przyjaciel, jeden z wielu, który siedzi za granicą i z którym widzimy sie raz na ruski rok :(

a z chwili dla siebie wyszła chwilunia ... weszlam pod prysznic, zrobiłam peeling, nałożyłam masełko i trzeba było wyjśc, bo bałagan w kuchni, a nie lubie gdy wita mnie rano sterta naczyń. tym sposobem siedzę przed kompem i zbieram sie aby tam pójść i posprzątac.

Ostatnia edycja:
Basiekk, ypra buziaki dla Waszych okraglaczków!!!

Ja mam dzisiaj dzień do d....i nic mi sie nie chce pisać......
Może jutro będzie lepiej.
a dodam tylko ze wczoraj miałam bardzo miły wieczór z koleżankami z pracy,trochę się oderwałam od codzienności:)

bra tez tak mam.normalnie szlag mnie trafia gdy schodze na dol do kuchni a tam....armagedon:wściekła/y::wściekła/y::szok::-Dhehehe dlatego wole wieczorkeim na spokojnie powrzucac naczynia do zmywarki i rano miec swiety spokój;)i też mam tak że jak już zalegnę to wstać nieumiem bo tylko ''jeszcze tylko tu cos sprawdze i juz ide''.''a jeszcze tu co tylko i juz napewo ide'':) heheh

Alex wczoraj miło a dziś do doopy..pisz co się dzieje.Utulimy:)

Bra
nawet się nie przyglądałam dokładnie tej fotce. Wspominałaś coś ostatnio o długości włosów i tak sobie popatrzyłam na tą fotkę i pomyślałam że to niedawno robiona.

reklama
Ojj Alex aleeee Ci zazdroszcze;)ja juz nie pamietam kiedy i gdzie ostatni raz wyszlam z kolezankami:-(a szkoda bo cheeetnie bym gdzies sobie wyskoczyla chociaz na chwileczke;/moze jak maly bedzie starszy to sobie to odbije;)

Do góry