reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

oj jaipur chorowity ten Twoj nianior :shocked2: oby juniorka chorubsko ominelo!!

ja nie mam czasu na nietrzezwosc narazie, a szkoda bo chetnie bym sobie jakies winko wypila!

u nas 5 zebow na raz idzie, myslalam ze tylko 4 a dzisiaj szukam i szukam mlodemu w szczenie a tu 5 sie przebilo :szok:
Oskar pobieral chyba nauki od prezesa juniora przez internet bo caly czas jest ZEN :-)

reklama
hej kochane babeczki :)

siedze i wciągam czekolade bo cus hormonymi niefajnie buzują , może miesiączka się zbliża.. buuuu :crazy:

buziaki dla okrągłomiesięcznych :-)

jaipur współczuję z nianiorem, chorowita to osoba :cool: oby juniorka ominęło :tak:
madzik ani kropli do następnego razu:-D

gratutuję nowych zębuszków,u nas druga dolna jedyneczka na wierzchu , a jak nie na wierzchu to już prawie prawie :-)

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

młody śpi a ja zaraz piekę naleśniczki :tak: a i zdążyłam już Pita wypełnić :tak:

fajnie brzmią te zabiegi Wasze , jak sie już uporamy ze wszystkim to trzeba będzie nad tym pomyśleć.
widzę też że popijawa zbiorowa była ;-) :-)

Jaipur- u Was to zawsze kolorową z ta nianią :shocked2: oby juniorek nie podłapał dzidostwa
Karolqa- gratki za zębolka! ale to nic w porównaniu z tym jak ta Twoja mała już śmiga! :szok: :*
Sylwia- to Ci zębiska no! :shocked2: a na winko mam nadzieję przyjdzie czas :tak:
Basiekk- Całuski dla niuni kochanej :*

Żeby nie było to ja też wczoraj po wieczornym karmieniu Kluski wypiłam lampkę wina:zawstydzona/y: i urąbałam się tym wińskiem w 3 doopy:confused2:. także dołączam do grona pijaczek:-D.
A jeszcze jakby tego było mało to w nocy cierpiałam z bólu brzucha tak mi to wino zaszkodziło. Jak około 3 nad ranem zasnęłam tak o 4 Marti się obudziła gotowa do zabawy:confused2:. Harcowała do 6:confused2:, jak tylko zasnęła musiałam wstać na dobre do roboty się szykować:confused2:.
Więc od dzisiaj post. A głodna już jestem, ale będą twarda nie dam się:rofl2:.

Bra ja też zawsze co roku miałam postanowienie bez mięcha i bez słodyczy. W ciąży odpuściłam, a tym roku postanawiam zrezygnować tylko ze słodyczy w poście <całkowicie>, natomiast mięcho zostawiam bo karmię jeszcze dużo małą, a mięso w końcu wartościowe. Poza tym ja i tak jem b.mało mięsa, jakoś nie przepadam.

Jaipur współczuję choroby niani. Co teraz zrobicie? Musicie szukać. nowej dopóki ta nie wyzdrowieje. Trzymam mocno kciuki, żeby Juniorek się nie zaraził.
Aha mamy już górną jedyneczkę:-)

Alex
buziole dla Oliwierka
Futrzaku jak Ci dam za te naleśniki :confused2:zaraz mi język do doopy ucieknie

Dobrego dnia babeczki!

Cześć i czołem :)

Karolq gratuluję zębulka:)

Żelka każda zabawa jest dobra dla naszych maluchów :-D

Madzik
i po co było pić :-p:-pJA tam uwielbiam słodkie wina :):) Mój młody w nocy strasznie niespokojny był.
Basiekk następna co pić nie umie:-p Buziak dla Marti na te 9 miesięcy :*

Lepi u nas pogoda już też drugi dzień do doopy a ja narzekam na ból głowy. Trzymaj się jakoś. Byle do fajrantu i do domku :)

Sylwia no to Oskarito poszalał :szok: Gratuluję wysypu ząbków:)

Bra no to na wierzchy czy nie ?:-p:-D

Ypra buziak dla dziesięciomiesięcznego Krzysia :*

Alex
buziaki dla Olinka dzisiejszego okrąglinka :*:)

Futrzaczku a wy jeszcze na starych śmieciach??? Naleśniczki...ja myślę co tu na obiad zrobić.
Ja PITa wczoraj wysłałam. W tym roku szybko się uporałam ze złożeniem dzięki mojej kochanej Basiekk

Basiekk

Ostatnia edycja:
basiekk po Tobie nie spodziewałam się alkoholizowania;-)

co do nianiora, no to słabo, bo nawet jak wyzdrowieje to zaraża jeszcze 4-6mcy.No ale ponoć... każdy to kiedyś przechodził i mylone jest zazwyczaj ze świnką..Bo też ma się gardło zawalone i temp. Czy juniorek sie zaraził? jak mu nie oblizywała łyżeczki,czy smoczka.Zadzwonię do naszej pediatry i zapytam się co robić dalej.

marti,alex, ypra buziaki(bez mononukleozy) dla okrąglaków

reklama
jolek - u nas tak samo, nawet na spacer z małą nie ma jak wyjść:sorry:.

Co do spacerów, to po ostatnim wciąganiu wózka z Zochną w środku stwierdziłam, że zamieniam gondolę na spacerówkę, bo będzie chociaż trochę lżej... przeskoczyło mi coś boleśnie w, i tak już bolącym mnie nadgarstku:-(, mrozów nie ma, mała nie zmarznie.

bra - czekolada?? a nie miał być od dziś post - dieta??

Do góry