reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

O kurcze Jaipur ale się narobiło,oby synio się nie zaraził
A z nianią to rzeczywiście problem
A tymi pijaczkami to nie przesadzajcie przecież nie pisałyśmy ebygdbytgramk huyfuhas jhuyu yyy i nie zaplułyśmy całego forum więc było kulturalnie:-D:-D
Bra szacun za 40 dniowy wegetarianizm
Buziolki dla Olivierka
Basiek całuski dlal córci na dziewięć miesięcy

Ostatnia edycja:
reklama
Joluś daj spokój* żaden kłopot!

Jaipur zadzwoń do pediatry , racja ona powinna Ci coś doradzić.
Widzę, że masz problem podobny do mojego. Bo niby wprost zabroniłam babci-niani oblizywania smoczka i łyżeczki. Przy mnie tego nie robi, ale jak ja nie widzę...mam tylko nadzieję, że nie.

Nawet ja nie mam odruchu oblizywania Igorowi łyżeczki.smoczka też nie lizałam jak ciągnął. Jakoś przez ten mój stan zapalny zęba ostro się kontrolowałam.

Lepi
wy jeszcze w gondoli???

Dzień dobrrry:-)

Ble, jak można dziecku łyżeczkę albo smoczek oblizywać, bleee:eek:

To tyle, trzymajta się mocno zdrowia, idziemy na spacer naszą wypasiona bryką :cool2:

eee mi się nie dobrze robi jak widzę oblizywanie łyżeczki czy smoka . mojej mamie się nawet dostało ostatnio, bo posmakowała z Lenki łyżeczki jej obiadek, a tego nie robimy :no: nie :no:

Racja :no:to koszmarny zwyczaj!
Ale tęsknię mocno za Kluseczkiem. Już nie długo, już nie długo, już nie długo:dry:.

reklama
no tak, oblizywanie jest paskudne.Napisałam o tym, bo tą drogą można się zarazić, no i przez całusa, bo zaraża tylko ślina.A niania nie widziałam aby oblizywała,czy też pakowała cokolwiek Ola do buzi, ale kto ją wie, tylko za siebie mogę ręczyć.

basiekk ja spadam do domu, oczywiście popracować, nie ma co siedzieć zżerać bezy i pić kawę.Mam dokumenty, więc to najważniejsze, teraz nie jest mi nikt potrzebny:-D

witam nową forumkę, Lalita rozgość się i pisz pisz.

a Hope to niedobra kobieta, myśli,że co -można tak wejść i wyjść? babol jeden:rofl2: phi, wypasiona fura:-p:cool2:

muszę zmienić suwaczek, bo gość ma już 6 zębów, a nie dwa bobrowe, więc trochę wstyd.Ale nie ma już tych fajnych suwaczków z " Reksiem" :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry