reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hej kochane ja na chwilke, bo M usypia malutka i ejstem w pogotowiu.

Majowa super, że zajęli sie M, faktycznie szkoda tylko , że w takich okolicznościach. to pozwala pozbawić się jakichkolwiek zludzeń jesli chodzi o opieke zdrowotna w naszym państwie.

aina witaj ;) super, że juz ogarnęliście, wyobrażam sobie ile miałas na glowie. sama nie znosze pakować się a rozpakowywac tym bardziej, więc szacun , że tobie udalo sie bez ofiar i to jeszcze z maleństwem na rękach :) wiadomośc o Toruniu przyjmuje oczywiście z nieskrytą radością :)

matusia ty niedobra ty! na takie stresy "mamusię" narażać ;)))

maju welcome home ;) kochana w takich gorszych chwilach oddycham głęboko i mam w głowie tylko jedną myśl, że malutka przeciez nie rozumie, że cos jest nie tak, tak osiągam poziom ZEN ;) dołuje sie jak juz jest na rękach u M albo jak mam przyjdzie. wtedy siadam w roku kanapy i przymulam .

milla nieźle, pewnie sporo problemów będzie miała przez to mamusia bliźniakow. swoja drogą 6 godzin różnicy to chyba dużo, nie? czy nie?

Ostatnia edycja:
No to mam chwilę więc poczytałam Was trochę:)

Gag
a jak mamcia się czuje???
Ja odkurzam codziennie a podłogę przecieram kilka razy w ciągu dnia od kiedy młody zaczął wędrować.Niestety pies w domu to i sprzątać trzeba.
Co do prezentów dla Dziadków mam tylko babcie jedną,która mieszka daleko więc kartkę dostanie.
A dla dziadków Igorek też wyśle kartki a dla tych na miejscu pewnie z bombonierką wpadnie.
Gratuluję raczkowania. I trzymam kciuki,żeby choróbska nie było.

Bra jak się czujesz, przeziębienie przechodzi??

Jaipur wcale w czwartek nie spaliśmy do południa , mieliśmy od zatrzęsienia roboty przed gośćmi. Ale buziak dla Ciebie bo Igi naprawdę był mega ZEN, nawet przy ubieraniu na dwór nie płakał:biggrin2::biggrin2:

Aguś zdrówka dla Ciebie i Igorka..Doczytałam,że zdrowi jesteście już- to super:)

Poziomka to se poczta przeleciała w *****
Buziak dla Gosi. Torta bym chętnie spróbowała,ale pewnie już nie ma:(

Styna kurde co za wiatrzysko!! Mam nadzieję,że już się uspokoiło.
Super,że udał Ci się w pracy dogadać.

Marzena a czemu"najprawdopodobniej wracasz" do pracy. A co z Matim jak Ty w robocie będziesz???

Hope dzięki za tą stronkę odnośnie krzesełka z IKEI. Coś ciocia wspominała że w radiu mówili o tym ale nie pamiętała dokładnie. Później sprawdzę te parametry.

Karolka jak psina? Mój ostatnio tak sapał i latał po domu,wyszło,że gruczoły miał w tyłku pozatykane:/

Kamcia
zdrówka

Lepi super,że udało Ci się odespać trochę :)

Persefona gratuluję kolejnego ząbka i super ocen :)

Matusia
widzę,że u was zęby rosną jak grzyby po deszczu. Ależ Ty wredna jesteś och jaka Ty wredna dla tej teściowej :-D

Majowa
gratuluję Kubusiowego "mama"

Żelka dobrze,że choróbsko już mija.

Paulina007
witaj:)

Jaipur kino , zakupy rozumiem,że już zdrówko wróciło.

Maja super że już w domku.Teraz trzymam &&&&&&&&& żeby więcej nerwówek nie było. No i Gratki dla Polci z okazji nowych umiejętności.

Aina
się przeprowadza i neta miała chwilowo nie mieć.

Majowa super,że w końcu udało się dotrzeć do tego szpitala. Zdrowia dla męża.

Ooooo Aina już ma neta:):) Gratuluję kolejnego ząbka.

Coś nam się posypały te trzydniówki:(

Frywolny sex, na indianina ... co tu się działo:eek:

Spóźnione buziaki dla okrągłomiesięczniaków.

Buziak dla Mikołaja Salserki

Po gościach spoko. Igor był mega grzeczny wiecznie uśmiechnięty, zasypiał u mojej kuzynki na rękach ( kto by pomyślał,że on potrafi taki słodki być;-)).Dotrzymywał nam towarzystwa do późnych godzin nocnych. Ciotki były dzieciem zauroczone do potęgi- wczoraj obkupiły go z tej radości w soczki obiadki jogurciki deserki (mamy zapas że ho ho).Oprócz tego przywiozły dla młodego trochę ciuszków. Lubię takich gości ,bo nie są uciążliwe te moje kobitki. Same wyjdą na miasto nie muszę ich oprowadzać bo już znają okolicę, jak trzeba to kanapkę też sobie zrobią nie trzeba nad nimi skakać. Wczoraj wieczorkiem wyszłyśmy sobie na piwko ( ja na bezalkoholowe), a M z Igim został. Super było, nie pamiętam kiedy gdzieś byłam wieczorową porą i się tak świetnie bawiłam.

Edit. Maj nadrabiałam ponad dwie godziny bo mój dzieć się strasznie kręcony zrobił a M chwilowo w domu nie było.
Uciekam wypluskać młodego i do spania go wyszykować.

Ostatnia edycja:
Bra te mi się wydaje, że 6h to dużo, może miało być 6 min.
Aina teraz odpoczywaj :tak:

Majowa dobrze, że wzięli w obroty M. Niestety w Polsce albo kasa albo znajomości:wściekła/y:

Jolek szacun, jak ty to wszystko spamiętałaś? Fajnie, że Igorito był ZEN:-)

Ostatnia edycja:
nie oglądam , za bardzo jestem przeczulona na punkcie dzieci i konsekwencji jakie ponoszą z powodu głupich dorosłych

Jolcia zwasze nadrobi wszystko:tak:;-) Ale Ci słonko zazdroszczę tego wypadu na piffffko! Świetnie, że mogłaś się rozerwać w babskim towarzystwie lepiej nie widzę:-) Igi prawdziwy facet do obcej baby się tulił;-):-D

Rodzicom chłopczyka pogratulować mogę głupoty rodem z podstawówki, a chłopczyka mi szkoda uśmiechał się niby, ale widać jak mu przykro było.:-(

reklama
Aina fajnie ze juz jestescie... (tez nie przepadam za przeprowadzkami- zeby tak sie dalo zrobic pyk i juz wszystko zapakowane a pozniej rozpakowane... :-D)
Jolek no wreszcie, stesknilysmy sie za Toba....
Maja no moze kiedys sie uda... mam taka nadzieje...
Majowa - zdrowka dla meza...
I wiecej nie pamietam...

Do góry