reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejkam babeczki
Wpadam na chwilę, dać znak życia. Mojego M. w końcu wzięli do szpitala. Zrobili mu tomograf i okazało się, że ma ubytek kości czołowej, jeszcze nie wiedzą od czego. No i na razie nic więcej nie wiadomo. Ale i tak się nim ostro zajęli, bo pielęgniarka z tego szpitala jest dobrą koleżanką kuzynki M. i powiedziała, że to jej kuzyn i że się martwią i znalazło się i miejsce w szpitalu i ekspresowy tomograf i wszystko. Wiecie co? Żyjemy w chorym państwie, tak być nie powinno...żeby znajomości zapewniały opiekę medyczną...w naszych czasach...szkoda gadać. W każdym razie dobrze, że choć taką drogą się udało. Zmykam do mojego Kubusia. Trzymajcie się Kochane.

Hej Kobietki,

już po przeprowadzce, wreszcie wszystko rozpakowaliśmy, posprzatałam mieszkanko i załozyliśmy internet.
Za nami kilka ciężkich dni, Jaś miał trzydniówkę, czwartego dnia zsypało go i wyglądał komicznie, w tym samym czasie wychodziła mu jedynka na górze, więc jesteśmy posiadaczami dwóch ząbków jedynki po lewej stronie na dole i na górze. Młody odkrył,że da się zgrzytać zębami i robi to nieustannie!
Pierwszy dzien w nowym mieszkaniu był straszny, ja z Jaskiem sama w mieszkaniu zawalonym pudłami, torbami itp. nie miałam gdzie się ruszyć, P nie mógł wziąść wolnego, więc z Małym na rękach rozpakowywałam wszystko, bicepsy mi urosły.
Jas jest wszędzie, raczkuje szybko, łapie się i wstaje o wszystko. I jest na etapie :"tylko ja i moja mama"

Od pazdziernika znów przeprowadzka, na 85 procent Toruń.

Dziś dopiero siadłam, prawie cały dzien poza domem.
Jutro rano się odezwę, tęskniłam, bardzo!

majowa mamusia niestety taka szara rzeczywistość. strasznie to smutne, że człowiek ze znajomościami ma większą szansę na leczenie. no ale życzę zdrówka mężowi. mam nadzieję że szybko wykryją co i jak.

aina witam. to mamy 2 Jasiów :) Mój synek też Jaś.

Hej hej

Ainka - nareszcie! Ale mieliscie intensywnie uuuuuuu! Dobrze, ze juz luzik w miare :)) Buzki dla Jasienka! :***

Dziewczyny Bubbles tez ma chyba to krzeselko z Ikei co Jolek!!

Kamcia
- worek treningowy!!!To jest to! Marze o takim na stale juz dawno, w domu najlepiej :))

Karolka
- jakby tak bylo wiecej czasu to moglobysmy sie spotkac!!! Moze bedzie jeszcze okazja :))

Gag - jak mama sie czuje?jak oko??

Majowa M. - no nareszcie!! Oby szybciutko cos z tym zrobili! Reszty nie komentuje... - Polska....

Agacio - :**

majowa , no to nie zazdroszczę...,
mam nadzieje że szybko dowiecie się od czego to i że będzie wszsystko dobrze :*
a że znajomości... no niestety tak bwa.. albo kasa albo znajomości na 1 miejscu ...:/

majapolka.. o tak w domu..:-)
przydałby sie napewno :tak: dobry na każdą okazje :-)

Kamcia super byłby taki boks, albo nawet zwykły basen lub szybki spacer z dziećmi:tak:
Ainka no w końcu jesteś, gratulujemy Jasiowi mbilności i kolejnego ząbka:-) A to się Bra ucieszy że do torunia zawitacie, zacznie Cię przekonywać i na stówę już Toruń będzie;-)
Kurcze Majowa oby wszystko się raz dwa wyjaśniło, ale przynajmniej M będzie pod opieką, skoro już jest jak jest, ciwszcie się że jakieś znajomości macie ;-) zdrówka dla niego!

Ostatnia edycja:
agacio szybkio spacer z dziećmi?? np moimi?? to nie możliwe :no: :-D hehe
Vika staje przy każdym kamyku na ulicy , i zagląda w każdą wystawę :-p macha do każdego auta ;-) i wszystko co tylko mogłoby nas spowalniać :-D hahaha
nie da rady z nią na szybki spacer iść :-)

aina witaj :-)

P pizzę zrobił, ale się najem:)

Kamcia mogę sobię wyobrazić taki spacerek, co dwa kroki postój:) Wesolo masz:-)

reklama
Do góry