reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
U mnie też leci. Tekst " złodziej i pijak!!! Bo każdy pijak to złodziej!!" mnie rozwala na łopatki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Majusia trafiło mi się wyjście , nie wiem kiedy następne będzie :p

Majowa.....mam nadzieję, że to wszystko tylko tak groźnie brzmi i Twój M. szybciutko dojdzie do zdrowia

aina.....łojej, wciąż nowe miejsce, współczuję rozpakowywania się bo tego nie znoszę, ale zazdroszcze Torunia, bo uwielbiam to miasto i chętnie bym się tam wyprowadziła....kto wie, moze za kilka lat.....:-)
Gratuluję ząbków!

Maju, jolek - dzięki! - mama czuję się lepiej, był moment, ze widziała na to operowane oko lepiej niz ja, ale dzis się skarżyła, że napisy widzi podwójnie :szok: dlatego jutro będziemy dzwonic do kliniki, bo wizyta kontrolna dopiero za tydzień

jolek...to miałas fajny weekend :-) zazdraszczam tego wypadu na miasto! jak mi w czasie pobytu u teściów udało się raz wyskoczyc do kina, to chodziłam przeszczęśliwa przez kolejne kilka dni ;-)

kamcia...bidulek mały....szkoda mi go :-(

edit...

teraz moja kolej na doła......Staś wciąż się wybudza.....i tak codziennie.....nawet nie mam nadziei, że może się to kiedyś zmienic :-(

poczytałam inne wątki i stwierdzam, że wszystko robię źle.....moje dziecko ma ze mną przechlapane......:-(
brakuje mi czasu dla siebie....:-(
a babcie wciąż mówią mi co mam robic......:-(

Ostatnia edycja:
ale dzisiaj pustki....

Hejka kochane :-) tęskniłyście ??? ;-):-D

Chrzciny bardzo bardzo udane :tak: , Filipek w kościele grzeczniutki , księdza zaczepiał i gadał do niego , nic się nie bał i nawet dostał na koniec pochwałę i zrobiliśmy sobie pamiątkowe zdjęcie z księdzem. A w domku był oczywiście w centrum zainteresowania i ja praktycznie nie miałam go na rękach :-) Prezenty też udane bo głównie kasa więc pokupujemy co sami uważamy a tak to jeszcze 4 komplety dresików więc fajnie :tak:. Sobota mega sprzątanie a niedziela błogi odpoczynek i lenistwo :-p;-)

poczytałam ale odniosę się do kilu wybaczcie :
Joluś- fajnie że wizyta udana i że Igorek był grzeczny :tak:
Aina- cieszę się że już uporałaś się z przeprowadzką i gratulacje dla Jasia za postępy :-)
Majowa- zdrówka dla męża i trzymam kciuki aby wszystko było ok
Gag- kochana na pewno nic nie robisz źle nawet tak nie mów , a babcią powiedz aby czepiły się kogoś innego ! co masz dokładnie na myśli mówiąc że się wybudza ? Mój Filip wstaje w nocy minimum 3 razy.

Hej Kobietki!

Ale dziś młody się budził w nocy! Nie wyspałam się:)
Teraz siedzimy, czekam aż mały zaśnie i wtedy ja doprowadzę się do porządku:-)
Kawy chcę a mleka nie ma!

Gag nie myśl,że wszystko robisz źle, rób tak jak podpowiada Tobie intuicja, inaczej nie znaczy źle:-)

edit:
Futrzaczku jasne,że tęskniłyśmy! Ciesze się,że chrzciny się udaly:)

Cześć fakt pustki straszne:-)

Futrzaczku ciszę się że chrzciny udane i z prezentów jesteście zadowoleni. Czekam na fotki Filipka:tak: Pochwal się co do jedzenia zrobiłaś;-)
Gag głęboki wdech i wydech. Babcie zawsze mają "dobre" rady nie przejmuj się i wypuszczaj wszystko drugim uchem;-) Matką jesteś najlepszą Staś wie o tym, poprostu widocznie ma gorszy okres może ząbki idą? trzymaj się słońce:-)

Mój mąż miał dzisiaj okropny sen. Śniło mu się że ktoś go woła otwaorzył oczy i widział jak ktoś wynosi z salonu kołtskę:szok: Strasznie się przestraszył ja też jak mi powiedział to aż gęsiej skórki dostałam...

Aina zaparz sobie siekierę daj dużo cukru o niewyspaniu zapomnisz raz dwa:tak:

Ostatnia edycja:
Agacio- zdjęcia będą będą :tak: a do jedzonka to kotek poszłam jednak w standard ( obiad- rosół , ziemniaczki udka i roladki surówki) bo nie miałam już za dużo czasu ani sił aby zrobić coś szałowego ;-)( ale na pewno wypróbuję coś z tego co mi podałaś już na spokojnie w domku ) , jedynie co robiłam pierwszy raz to schab po cygańsku no pychaaa! podałam tak pod wieczór na kolację :-) a tak to jeszcze 4 rodzaje sałatek.
nie rozumiem tego słowa " kołtskę" ? i ciężko mi coś napisać na temat tego snu ale współczuje że się przeraziliście...

reklama
Do góry