reklama
gag chyba musisz wypić duży kubek gorącej czekolady, bo zdecydowanie masz zbyt pesymistyczne myśli.
A gadanie babć olej..
Mama zawsze wie najlepiej! to żelazna zasada i tylko jej się trzymaj, reszta to ściema!
agacio co Ty jesz na noc ,że masz takie sny? brrr.A jak się coś złego przyśni, to sposób żeby nie pamiętać to szybko spojrzeć w okno,albo w lustro(ot takie zabobony)
poza tym dzisiaj dzien w pracy.Trochę już mi brakowało..
Właśnie pije czekoladę z miętą(polecam, fajne połączenie), więc źle nie może być....
p.s niania mi przysłała mms z fotka juniora jak stoi.. no nieźle..
A gadanie babć olej..
Mama zawsze wie najlepiej! to żelazna zasada i tylko jej się trzymaj, reszta to ściema!
agacio co Ty jesz na noc ,że masz takie sny? brrr.A jak się coś złego przyśni, to sposób żeby nie pamiętać to szybko spojrzeć w okno,albo w lustro(ot takie zabobony)
poza tym dzisiaj dzien w pracy.Trochę już mi brakowało..
Właśnie pije czekoladę z miętą(polecam, fajne połączenie), więc źle nie może być....
p.s niania mi przysłała mms z fotka juniora jak stoi.. no nieźle..
Ostatnia edycja:
Jaipur to chłop mój taki sen miał;-)
Pracoholiczką jesteś i tyle Ci powiem;-):-) A Junior dziś pierwszy raz stanął? Gratki:*
Ja właśnie się obawiam, że jak wróce do pracy to Franek zrobi coś po raz pierwszy i nie będę tego widzieć
Pracoholiczką jesteś i tyle Ci powiem;-):-) A Junior dziś pierwszy raz stanął? Gratki:*
Ja właśnie się obawiam, że jak wróce do pracy to Franek zrobi coś po raz pierwszy i nie będę tego widzieć
oj tam, ja już widziałam jak się podciągnął do stania z kucek.Ale teraz faktycznie, nóżki ma proste, a wcześniej to był raczej żabi rozkrok Nie ma co się dołować, zawsze nas coś ominie, w końcu nie da się być z dzieckiem całe życie..
no albo ja wyrodna jestem natura i już.. no ale co mam zrobić z tym?
no albo ja wyrodna jestem natura i już.. no ale co mam zrobić z tym?
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Agacio- teraz już rozumiem to rzeczywiście sen przerażający ale na pewno to znak że kołyskę trzeba już zamienić na normalne łóżeczko :-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
a to widzisz szukałam przyczyny więc to mi się nasunęło hehe ;-) ale przecież po zastanowieniu nie realne jest aby Franio jeszcze w kołysce był
zaraz zmykam po Szymka , będę wieczorkiem
zaraz zmykam po Szymka , będę wieczorkiem
reklama