reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Chętnie bym poczytała tu trochę, bo mam 2 dni do nadrobienia, ale muszę wykorzystać czas , że Majka na spacerze i muszę rozebrać choinkę i zrobić lekcję z Matim :eek:, bo potem pojedzie do ojca zobaczyć pokot po polowaniu i wieczorem na światełko WOŚP, to już nie będzie kiedy lekcji zrobić.
Pa

reklama
Ale ... znow naskrobalyscie....
Maja witaj ciesze sie ze juz w domku (choc znow tak daleko ode mnie... :sorry: tak to chciaz Ciebie mialam blizej...)
Witam nowa mamusie...
Chorowitkom zdrowia.
Zabkujacym- zabkowania w stylu prezesa- zen... :-D

A ja wlasnie spijam kawe i gotuje obiad, mama zabrala malego na spacer i mam troche czasu dla siebie i na bb...

Cześć dziewczyny,

my juz zdrowi na szczęście, mlody szaleje a ja dzis mialam zajecia wiec nie dawno wrocilam dopiero.
Nie nadrobie Was niestety.

Co do blizniakow to ja raczej wspolczuje, tak czy siak rok roznicy i chyba wiecej zamieszania z tego wszystkiego beda mieli rodzice.

zelka dobrze ze juz po 3dniówce

paulina tak bez powodu

agacio nie wiem sama.. tak sobie kilka spraw przemyslałam z enie poszło tak jak powinno.. no i trochę się podołowałam i wkurzyłam..
w nocy wczoraj nawet trochę sobie popłakałam.. no ale co .. nic już nie zmienią w związku z tym i jest jak jest:sorry:

oj persefona ale masz fajnie.. sama bym sobie tak z kumpelą jakąś poczytała :-p

milla:szok: no ja juz bym cos zrobiła zeby im jedna date wpisali :-) bo to juz bezsens zeby blizniacy byli z innych lat:no:

Witam kobitki. Melduję,że już po gościach:) Postaram się już być ale nie wiem kiedy uda mi się Was nadrobić. Tęskniłam za Wami STRASZNIE!!!!!!! Lecę chociaż z grubsza oblukać co tam się u Was działo :)

Kamcia złociutka a oczym to żeśmy gadały bo tak patrzyłam wstecz i nie pamiętam:zawstydzona/y: Ale nie płakuniaj:no: chyba, że tego potrzebowałaś i pomogło;-)
Joluś opowiadaj jak tam goście, jak Igorito nasz siłacz grzeczny był czy dał Wam popalić?

reklama
poziomki....dzięki za przepis :-)Ty podajesz bliźniaczkom ten syrop? i piją go?:szok:

maja.....dobrze, że już szczęśliwie powróciliście od siebie. Pola pewnie niedługo wróci do rytmu dnia, nie martw się

matusia.......oj Ty niedobra synowa :-D

kamcia....głowa do góry....jeśli cos niie poszło po Twojej myśli to niestety tak musiało byc i już-czasu nie cofniesz i nie możesz się z tego powodu dołowac.

jolek....witaj! mam nadzieję, ze weekend się udał! przeczytaj koniecznie link o fotelikach z ikea i sprawdz serię Waszego.

Do góry