reklama
gag
Fanka BB :)
jaipur....Ty sie nie chwal, tylko następnym razem zabierz mnie ze soba na te zakupsy
A Staś dziś zrobił swoje pierwsze "kroki" na czworaka (bo do tej pory było jedynie czołganie sie na brzuchu....no i chyba to mu się bardziej podoba )
Paulina...witaj! i nie ma co się cieszyć na to raczkowanie - od tej chwili bedziesz musiała miec oczy wokół głowy
kamcia...co jest?czemu humor Ci nie dopisuje?
a ja łóżeczka nie opuszczałam tylko wymieniłam na turystyczne i przełożyłam materac. Jak byliśmy przez miesiąc u teściów to młody spał w turystycznym i podobało mu się. A teraz ma frajdę, bo przez rozsunięte okienko spryciarz sobie przechodzi z łóżeczka na moje łóżko i odwrotnie. Babcia go tego nauczyła za poźno się zorientowałam i nie zapobiegłam teraz oczywiście okienko trza zamykać , a wolę jak jest otwarte bo wtedy ma więcej powietrza w środku.
żelka....szybko pod gorący prysznic, masażyk, okłady butlą z ciepłą wodą i młodego przystawiaj jak najczesciej. Powodzenia! oby jak najszybciej puściło!
madzik, agacio - co Wy mi tu świntuszycie!!!!
A Staś dziś zrobił swoje pierwsze "kroki" na czworaka (bo do tej pory było jedynie czołganie sie na brzuchu....no i chyba to mu się bardziej podoba )
Paulina...witaj! i nie ma co się cieszyć na to raczkowanie - od tej chwili bedziesz musiała miec oczy wokół głowy
kamcia...co jest?czemu humor Ci nie dopisuje?
a ja łóżeczka nie opuszczałam tylko wymieniłam na turystyczne i przełożyłam materac. Jak byliśmy przez miesiąc u teściów to młody spał w turystycznym i podobało mu się. A teraz ma frajdę, bo przez rozsunięte okienko spryciarz sobie przechodzi z łóżeczka na moje łóżko i odwrotnie. Babcia go tego nauczyła za poźno się zorientowałam i nie zapobiegłam teraz oczywiście okienko trza zamykać , a wolę jak jest otwarte bo wtedy ma więcej powietrza w środku.
żelka....szybko pod gorący prysznic, masażyk, okłady butlą z ciepłą wodą i młodego przystawiaj jak najczesciej. Powodzenia! oby jak najszybciej puściło!
madzik, agacio - co Wy mi tu świntuszycie!!!!
Cześć laseczki, u nas rodzinnie miło i filmowo. Zrobiłam wielką pizze i zjedliśmy ją całą a teraz zapijamy piwkiem.
Paulinka witaj,
Poziomki super wycieczka małe musiały mieć radochę?
Matusia 6 Gratuluję:-)
Idę dalej trochę poczytać.
Paulinka witaj,
Poziomki super wycieczka małe musiały mieć radochę?
Matusia 6 Gratuluję:-)
Idę dalej trochę poczytać.
persefona
Fanka BB :)
Witajcie.Piszę z Poznania Jutro następne zajęcia.Dziś w miarę.Załapałam 4 i 5:-) "Przeczytałam" z kumpelą Pana Tadeusza i idziemy zaraz lulu Jutro kolejne zajęcia.Potem was nadrobię jak wrócę.Buziaki :**
reklama