reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

agacio to lipton bo wtedy najbardziej się chce:dry:
gag spryciarz:-D my mamy jedno drewniane i turystyczne:-)
styna wyobraź sobie że nie spały i gadały do policjanta,rozsypywały chrupki i wypiły po butli mleka:-)
Persefona powodzenia

Gabi skutecznie co chwila budziła małe i teraz się bawią(gotują) :-D

reklama
persefona....4 i 5 - Ty kujonie ;-)A tak serio - to trzymaj tak dalej!

A u nas zaczyna się coś złego.... :-( przed chwilą karmiłam młodego i wydaje się, że ma nosek zatkany.....a i mnie cos bierze :-( tylko nie to!!!! na wtorek mamy planowane szczepienie :szok:

Czesc kochane!

Nie bylo mnie 'troszke', nadrabiania multum! Ale postaram sie byc choc troche na biezaco!

Wrocilismy do Polandii w srode w nocy, ogarniecie wszystkiego "po" troche zajelo czasu..

Jak tylko weszlismy do domciu to zmienialismy lozeczko na dolny poziom, bo Polka rorabia na calego. Praktycznie to raczkuje, nawet nie wiem kiedy zaczela, winduje na nogach buja sie, sama sie na nie podnosi z kolanek itd, ale trzymana czegos. Pewnie minie chwila i sama stanie na calego. Generalnie niezly czort z niej, oka spuscic nie mozna z lobuziary!
Zaczelo sie.. na calego.. ehh..
Jakas dziwna jestem, ale nie potrafie tego tak ogranac, 'pogodzic' sie z tym jakby .. moja malutka... tak szybko rosnie. Czy w zwiazku z tym bede toksyczna matka? :D
Czy tez tak macie? To chyba powinno tylko i wylacznie cieszyc?!

Pobyt Polcie calkowicie rozregulowal, po krotkiej regenerujacej drzemce po kapieli, budzila sie i szalala do 1 w nocy np! Jest zbyt zafascynowana swoimi nowymi umiejetnosciami zeby spac! A i jeszcze tyle ludzi dookola..
Mam nadzieje, ze juz sie normuje, bo jest troche lepiej i mam nadz.wroci do swojego rytmu.

Podczas drogi powrotnej intensywnie zaczal o sobie dawac znowu wychodzacy zebol, wiec bylo momentami masakrycznie. Zdesperowana dalam jej nawet swoj telefon, ktory to zaslinila i sie zepsul ;/
Na szczesciu po rozlozeniu na czynniki pierwsze i wysuszeniu - dziala :]

GRATULUJE nowych zabkow naszym majowczatkom !
Matusia - WOW!!!
To chyba Majka na przedzie??

Bra - czytam, i jakbym ja to pisala... :/
Ale i tak jestes lepsza mamusia, bo z Twoich postow wnioskuje, ze nie moglabys sie na Lencie zdenerwowac.. a ja czasem potrafie sie wsciec..:zawstydzona/y: Brak czasu, wytchnienia, mozliwosci regeneracji itp i te sre dziala na mnie powoli wyniszczajaco..

Poziomki - gratuluje zalatwienia 'sprawy' - oby pomyslnie!

Madzik, Lepi, Salsera - szczerze podziwiam, za powroty do pracy! Zycze wytrwalosci i cierpliwosci w oswajaniu sytuacji - patrzccie na nasza Basiekk i Matusie - swietnie im idzie!

Jolek
- ma gosci, ni ma jej :( ..ale gdzie Ainka??!!

Zelka - zdrowka dla Was!
Masz zastoj, ale to jest i mleczko :) ostatnio pisalas, ze juz masz niewiele.. Ja po poprawie i teraz po powrocie do PL znowu cos niewiele :(

Persefona - tak trzymaj! Powodzenia

Paulinka - witaj na Maju!

Gag - mi Polka ostatnio w moim Vaio, ktory ma 'wystajace' klawisze zerwala PageDown :))
Ona to w ogole jest "mam piloto, mam laptopo"

Witam pierwsza dziś jestem:-)

Persefona świetnie gratki i oby same piąteczki wpadały w sesji:tak:
Maja super że jesteś, Polcia to już duż apanienka musisz się kochana z tym pogodzić ale pomyśl o wspólnych zakupach z córką wypadach do kina na kawę, a my matki synów co? A no synowe będziemy przeganiać;-):-D

Coś zaczynam prychać i smarkać herbatkę z cytryną i sokiem malinowym wypiłąm na syrop z cebuli się nie skuszę. W ciąży jak byłam przeziębiona piłam, czuję smak na samą myśl na wymioty mi się zbiera:confused2:

Siedzimy z Majką w piżamach, Majka gołe stópki. Czekam na teściową jak wejdzie i co powie, a wejdzie na 100%, bo pojechała z Matim szukać puszek WOŚP. Juz widzę Jej minę na Majkowe nogi bose :szok: i czytam jej myśli jak zobaczy nas w piżamach :no:. A moje myśli będą takie :-D.

reklama
Witam się, w końcu nadrobiłam :-) Rodzinny weekend, pożarłam, nie powiem, z doskoku na BB zawitałam jedynie.

Ja syrop z cebuli zalewam miodem :-)

Gratuluję kolejnych ząbków, zdrowia dla wszystkich chorujących i witam nową majóweczkę :-)

Do góry