reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Paula zdrówka dla dzieciaczków:-)
Jolek trzeba było powiedzieć że czapke juz ma i może mu kupić coś innego,swoją droga się rzuciła teściówka niema co:confused2:
Madzik fajnie że to tylko katar a wolne sie przyda:tak:

Paczka którą wysyłałam ważyła 60kg co oczywiście było to zaznaczone przy zamówieniu,kurier nie miał nawet byle jakiego wózka:eek:

reklama
Jolek, mówiła, że żeby dać mi całe 2 tygodnie to by musiała wymyślić Bóg wie co. A tak mi spokojnie dała na tydzień, a później kazała przyjść po jeszcze:) Także jest spoko całkiem, tyle tylko, że dwa razy będę musiała chodzić, ale to nic:)

Hej lasencje !

Jolek - ty zrob jakies badanka! Aspargin jest ok, ale trza sie zbadac.. Moze to mostek od taskania Igorita? Mnie czesto pobolewa tez w te oklocy, zreszta gdzie nie,, ale to moze byc mostek wlasnie.

Ainka
- buziaczkow moc dla Jasienka! :***

Madziku - szkoda, ze tylko tydzien wyszarpalas, ale zawsze cus! :))

Bra - jak Lenonek sie miewa??

Styna - wspolczuje kurierow i lokatorow! Niepowazni. ... Ale sie nadenerwowalas buuuu....... :*

Paula
- oj to fatalnie macie... duzo zdrowka, co by maluchy do Swiat ozdrowialy! :*

Persefona
- jak egzaminy poszly??

Marzena - sajgon trwa widze,,, ciekawe jak chcrzcinki ? Pozdrawiamy!

Poziomki
- oby mazlowina juz zjechala Twa! Kolo Hannoveru tez bedziemy przejezdzac..

Zyczonka imieninowe dla malych Gabrysiek :D :))

U nas lepiej, moj pojechal po auto, ponoc jest na tip top zrobione...
Wczoraj zrobilismy polowe zakupow, z tesciem pojechalismy po poludniu.
Dzis spacer - do lekarza z Pola, tak na wszelki wypadek - ktorego kuzwa nie bylo jednak, zaliczony, sprzatanko tez.
Nie wiem kiedy wyjedziemy, malz chce w dzien jechac - bo mu wygodniej, ale nie wiem czy Polka, ktora ciagnie cysia w dzien co chwile i rozrabia da rade tyle jechac,,, Lepiej chyba wieczorem. Eh. Pakowac to sie w nocy chyba bede-bo oczywiscie wszystko ja musze.

Paula zdrówka dla dzieciaków
Styna wspolczuje nerwow od rana, nie daj sie kurierom i lokatorom!!!
Persefona, Poziomki buziaki dla Gabryś:*
jolek siostra P. uznala ze nie slyszy komentarza, A i niezla spryciula z Twojej tesciowki:D
maja ja bym chyba na Waszym miejscu wyjechala na noc.
A my dzis bylysmy u mojej siostry(zawiezc jej czesc ciuszkow po Nadii bo jest w 6-stym miesiacu. Polowe ) i Nadia prezentowala swoja skale glosu, nie wiem co jej sie stalo bardzo dawno mi takich cyrkow nie robila... Wrocilysmy do domu i juz sie smieje w najlepsze:eek:

o matko ale jestetm podekscytowana moja wiola wlasnie rodzi:)) tzzn ma cesarke bo juzx jej wody zmienily kolor. Dzwonila do mnie jej siostra juz jest na operacyjnej. Normalnie przypomnialam sobie jak to bylo u nas:)

Ostatnia edycja:
Maja też muszę zabrać się za pakowanie, a weny brak....ehhh
Wisienka pogratuluj koleżance, dzidzia będzie urodzona tego samego dnia co ja:) tylko 27 lat później. heheh

milla - no to 100lat! :))

Wisienka - jeeeee... powodzenia dla Twojej Wioli :)

Madzik - doczytalam - to dobrze, ze jeszcze dostaniesz zwolnienia z tydzien, a moze i wiecej :p!

edit:
Opony zmienione! UFF.. Myjnia rano dopiero...
Glowa boli i rzygac mi sie chce - czyzby reisefieber juz? O nie.............:baffled:

Ostatnia edycja:
milla sto lat!!!
no i zostalam ciocia malej julki 57 cm 3650, dostala 9 punktow. Nie wiem tylko jeszcze jak moj wiola bo jeszcze jest na operacyjnej ale napewno wszystko dobrze tylko wymeczona bo od 22 miala skurcze i male rozwarcie dzis rano juz 7 cm dali jej kroplowke ale nic sie nie dzialo no i tetno zaczelo slabnac zbadali wody ->zielone no i szybko na operacyjna. biedna najgorzej tak jak zacznie sie porod naturalny akonczy cesarka...

Maja czyli jest nadzieja że pojedziecie:-D,mój małż jak gdzieś wychodzimy to stoi wypiękniony w drzwiach i tupie dlaczego ja sie grzebie:eek::wściekła/y: bo ozywiście 4 dzieci sama się ubierze,nakarmi ispakuje:-D
Wisienka zdrówka dla młodej mamy i maluszka:-)GRATULACJE!
Milla 100 lat 100lat

Kapusta na pierogi się gotuje,zaraz zrobie ciasto na pierniki,tylko nie pamiętam na którym wątku jest przepis.
Świątecznym czy kulinarnym:-p

wisienka gratuluję zostania ciocią...aż mi się wspomniała moja cesarka...ah....
milla wszystkiego naj na urodzinki!
Wszystkiego najlepszego dla Gabrysiątek :)

U nas dzisiaj śliczna pogoda była, zaliczyliśmy dłuuugi spacer, długi był z konieczności, bo z M. poszliśmy na pocztę i była kolejka że hoho, a ja z Kubą na dworze czekałam. Jakaś taka rozjechana jestem...Czekam na @ i na razie cisza...Zjadłabym coś dobrego...

reklama
młoda, piękne pierniki, ale pokaż je też po ozdobieniu!
poziomki, podesłać Ci grzybki? Chyba do świat już by nie doszły.
Majowa, zdrówka dla taty.
bra, bigos z ziemniakami?! Jak to? Razem sie je czy kroi do bigosu?
styna, daj niedźwiadka na pocieszenie Zobacz załącznik 417920.
gag, witaj po wakacjach.
Aina, buziole dla Jana!
Persefona, Poziomki, wszystkiego naj Gabrysiom.

Do góry