reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie babolki kochane:-)
Wczoraj wróciłam późno z uczelni i padłam na pysk.A dziś wybaczcie,ale was nie nadrobię,bo muszę przygotować coś mojej solenizantce Gabi,bo dziś ma imieninki:-):-):-)A codo młodego,widzę białe dziąsło u góry-czyli idzie powoli lewa górna jedynka:sorry:
poziomki twoja Gabi też dziś obchodzi???Jeśli tak to najlepsze życzenia :)
Buziale,lecę,bo się nie wyrobię,a tu jeszcze mamy choinkę ubrać:-p

reklama
Persefona najlepsze zyczonka dla Gabi:-), moja też dzisiaj swiętuje:tak:
Twoja urodziła się 26.10 a moja 29.10 :-D

I cud się stał bo zadzwoniłam do kuriera i powiedział że będzie u mnie za 20 min i ma dla mnie paczke:-p.
Facet który czeka na paczke odemnie juz mi żyć nie daje:no:

Ostatnia edycja:
Cześć kochane.
Bosz , ale mam dzisiaj zapiernicz w robocie :confused2:. Także dzisiaj będzie krótko.
Poziomki, Matusia, Bra - spóźnione :zawstydzona/y:buziaki dla laseczek Waszych*
Ainka -buziaki dla Jasieńka
Gratuluję też wszystkim naszym małym zębatym, szczególnie Jagodzi bo zbieram szczękę z podłogi, że już tyle ząbków ma:szok:.
U nas dalej łyse oponki jak to Aina mówi:-D
Poziomki, Persefonka - dla małych Gabi też życzonka imieninowe

A ja jestem ze świętami w czarnej doopie. Na nic czasu nie mam:confused2:. Dzisiaj w nocy jak mała zaśnie mam zamiar coś działać.

Witam jak nie urok to sraczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dostaliśmy rachunki za gaz i prąd za 3 miesiące 230 gaz 220 prąd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja zabiję tych moich lokatorów. Kurcze jak można kompy mieć 24h włączone, i do tego ja cały dzień nie włączam ogrzewania tylko zegar jest nastawiony na 16 aby wieczorem było ciepło tak to siedzimy z małą i tak na dole to od czasu do czasu kominek włącze aby dogrzać no i ubrane jesteśmy o 16 się włącza i ja ustawiam na 20 stopni moim zdaniem to wystarcza wiadomo jakaś bluzka ciepła i jest OK, nawet Nadia cieplutka jest a ona jest chodzącym termometrem bo jak jej się chłodno zrobi to zaraz ma czkawkę, a oni w krótkich rękawkach latają i ogrzewanie na 26 podkręcają:szok::szok::szok::szok:. Bo nie lubią chodzić naubierani:szok::szok::szok::szok::szok:Niby ja lubię nie lubię ale rachunków takich też płacić nie chcę. Mało mnie obchodzi że w czwartek jadą autem do Polski mają mi do tego czasu oddać połowę za rachunki i koniec kropka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Idę obiad robić bo mi się mała obudzi zaraz. Zajrzę potem jak się uspokoję.

Stynaa licznikowych sami nie płaca??
Mi za sezon grzewczy prad mc wychodzi ok 100zł bo pompa od co działa a poza tym to ja mam pranie 5 razy w tyg:-p a z kad taki rach za gaz??

Przyszedł fotelik,zaraz przelece go domestosem i testujemy jak się Lele obudzi,bo to dla niej:-)

Witamsie tylkoimelduje że zyjemy
Męża wróciła więc nie maczasu na BB :-D:-D
A na dodatekdzieciaki mi siępochorowały znowu i jest cięzko( biegunka i wymioty):-(
Wpadnę w wolnej chwili

Styna skąd ja to znam.Mieszkałam jakiś czas temu z taką co w doopie miała jakie rachunki przychodzą.I tak wszystko było dzielone na 3!
To jest najgorsze jak przychodzą rachunki do zapłacenia,nie chce mi się ich otwierać. Jedynie mogę otwierać rachunek za neta bo tam zawsze wiem ile jest do zapłacenia i kwota nie taka straszna.:-D

Persefona Poziomka
buziaki dla dziewczynek :*:*

Kurde właśnie "teściowa" dzwoniła i mi Igiego obudziła. Czapkę za małą wymieniła na za dużą. Teraz oddała i dzwoniła że nie mieli takich pośrednich więc żebym sama kupiła a ona mi kasę zwróci! Nie wiem co się uwzięła na tą czapkę.Najlepsze,że czapka która miała być na mikołaja już dziś zrobiła się prezentem pod choinkę. Niektórzy to potrafią przykombinować!:crazy:

Paula no to zdrówka dla dzieciaczków. A jak tam Madzia??

Aina, buziak dla Jasia.
Persefona, Poziomki, najlepsze życzenia imieninowe dla dziewczynek!

Jak tak czytam o tych Waszych kurierach to strach mnie ogarnia, bo właśnie teściowa ode mnie przed chwilą wyszła i zamówiłam jej na allegro prezenty dla jej bratanków, teraz mam stracha czy dowiozą je w ogóle. Coś okropnego, nie wiem czy kurierzy myślą, że ludzie naprawdę są tacy głupi, że oni mogą robić co im się podoba i decydować komu paczkę dostarczyć a komu nie?! Masakra po prostu.

A tak z innej beczki, byliśmy dziś u pediatry, oprócz kataru nic się osłuchowo nie dzieje, mamy obserwować i jakby co to przyjść ponownie. I dostałam tydzień opieki na młodego. Także jakoś do stycznia pewnie w domu dotrwam:) A wtedy niestety czas już będzie wrócić do mojej tyrki...

reklama
Madzik to już nie mógł dać Ci dwóch tygodni do końca roku?! Dobrze że u Julka oprócz kataru nic więcej się nie rozwinęło.
Uciekam. Młody ponownie zasnął więc może uda mi się obiad skręcić :)

Do góry