reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

z Lenką wszystko ok :) byłyśmy w przychodni u naszej pediatry, obejrzała ją i jest ok. mam ja obserwować przez najbliższe dwa dni jeśli coś się będzie działo, będzie bardziej ospała albo marudna to mam od razu lecieć do lekarza. dziekuję Wam kochane za szybkie odpowiedzi, strachu sie najadłam, patrze na nią , smieje się, gaduli jak zwykle, pierdzi buźką itp więc raczej nic jej nie jest, ale gdzieś tam z tyłu głowy obawy są i tak.

reklama
Bra fajnie że małej nic nie jest:) dzieciaki bez przerwy spadają upadają i aż dziwne że nic im nie jest:-D

M wyjechał,małe czują się dobrze antybiotyk chyba działa,jak nie to zastrzyki będą 2 razy dziennie:no:
Dzisiaj małe dały mi troche pospać ale i tak kręci mi się w głowie i padam na pysk:eek:

Kiedy M wróci czeka nas maraton po sklepach bo prezenty i jedzenie trzeba kupić a święta u nas więc troche tego będzie a i gotować będe chyba ze 3 dni

Jolek jak z wypłatą?

Marzenka ale ci się rok kończy:-D
co do pampków -zdarzało się:-p

Bra cieszę się, że z Lenonkiem ok.
Alex zdrówka Olivierkowi.
Witam się,
dzień mi zszedł na zamawianiu kafelków, w 1ym upatrzonym miejscu nie było i musiałam szukać. W końcu się udało. Małż pojechał do nowego mieszkania ze znajomym radzić się co do usterek. Nowe mieszkanie a ciągle coś wychodzi :no:
Krzyś dziś w miarę, ale noc masakra, z 8 razy wstawałam, w dodatku było mi ciągle zimno. Przytulałam się do męża + 2 kołdry i dalej było zimno. Nałykałam się rutinoscorbinu i ok.
Może uda mi się jeszcze zerknąć na inne wątki :-)

Ainka a czemu droga do Ciebie to horror? No i kiedy P do Was dojedzie?
Agniieszka może w piątek będzie lepiej, mam nadzieję:tak:
Paula gratuluję piąteczki i pewnie kolejna wpadnie;-)
Madzik mój mąż też w takich się buja a i Franek ma wypasione rurki, tylko jeszcze zamały jest do nich:-)

Alex daj znać czy osłuchowo olinek ok!?
Bra oj nie zazdroszczę:no: napewno się najadłaś strachu, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło:tak:
Basiek i jak byliście z Martnką u lekarza? Ściąganie mleczka napewno wyglądało komicznie:-D
Poziomki znowu bidulo jesteś słomianą wdową, Mam nadzieję że obędzie się bez zastrzyków:no:
Ypra gorące uściski przesyłam, żebyś się rozgrzała;-)

U nas dzień jak codzień nic ciekawego spacer itd. Młody już śpi:-) marudził już strasznie, więc go wykąpałam i padł przy cycuszku:tak:

Joluś a Ty gdzie się dzisiaj zawieruszyłaś?

Ostatnia edycja:
Agacio już jestem kochana . Sorki ale jakiś taki rozlazły dzień miałam. Zleciał mi na niczymMały w dodatku marudny.

Bra ufff strachu się kobitko najadłaś. Buziak dla Lenonka.

Jaipur a Ty w domu miałaś siedzieć!:-D

Aguś niestety z tego co wiem to dzieciaczki nie przepadają za rehabilitacją

Poziomka na długo M wyjechał?? Byłam przed chwilą, wzięłam ten marny ochłapek :( ale z lepszych wieści na 99% przedłużą mi umowę od nowego roku więc pociągnę dalej wychowawczy.
Dobrze że z dziewczynami już lepiej.

Alex Basiekk zdrówka dla Waszych dzieciaczków.

Ypra
obyś się nie rozłożyła bo teraz to kiepski moment.

Persefona gratuluję 5yki i trzymam kciuki za dalsze egzaminy.

Madzik jak to dla Julka nic???:-D

Milla kciukasy dziś zaciśnięte mam nadzieję że wyniki dobre będą.

Majusia buziak dla Ciebie. Mam nadzieję,że trochę odsapniesz u mamusi.

To tyle co zapamiętałam kogo pominęłam to przepraszam

Joluś pwnie ok 20stego zjedzie:confused2:
Ochłapek też się przyda:-D ciesze się że Ci umowe przedłużą :tak:
A ja zapomniałam chleba kupić bo do sklepu wybierałam sie ze 14 razy i nie zdążyłam:zawstydzona/y::eek:,placki będą:-D

Hejka , jestem i ja :-p:-)

Po imprezie super , fajnie było się spotkać z wszystkimi siostrami na raz , pobawić się ( choć tak nie do końca bo jako prawie jedyna trzeźwa na imprezie to ciężko trochę... ) ale ogólnie wszystko się fajnie udało.

Marzenka- Gratuluję sprzedaży mieszkania trzymam kciuki za szybką i udaną przeprowadzkę! fajna opowieść a historia z pampkiem :-D
Hope, Karolka
- witajcie :-)
Aina- ojjj będzie dobrze :* tulę rozłąka szybko minie :* oby Jasinek się dobrze za klimatyzował
Bra- cieszę się że Lenusi nic się nie stało! nie martw się będzie dobrze :*
Jolek- dobrze że wypłata jest i że przedłuża umowę trzymam kciuki!

przepraszam to tyle , idę kolację robić dzieciom , kąpać ...
może potem wpadnę a jak nie to jutro resztę po nadrabiam jak Szymcio w przedszkolu będzie.

reklama
Do góry