reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej dziewczynki,
piszę na raty bo Jasiek nie pozwala mi odejść na krok.
Agacio droga do teściów z Jasiem minęła spokojnie, horror zaczął się jak jechaliśmy do mnie... :no::no:

Bra ciekawa jestem jak Lenonek wyglądał:tak::tak:
powoli będę Was nadrabiała, bo ciekawa jestem jak Wam mijały dni.
Jaś zrobił się bardziej marudny, nie wiem czy to zęby czy co.
Ja już tęsknie za P wczoraj popłakałam się jak głupia jak z Nim rozmawiałam, miękka dupa ze mnie jak nic. Teraz piję kawkę z cynamonem i mlekiem, podsłu****e już świąteczne piosenki i patrzę się jak Bąk zaczepia mojego piesia.
Całuje:*

reklama
hej kochane :) za nami nocka nieprzespana, bo mała miała problem z brzuszkiem. także oczy mam na zapałki. dziś mają po awanturze przywieźć paczkę , tę której nie dostarczyli bo "mnie nie było". mam nadzieję, że tym razem dotrze.
no nic... udanego dnia moje drogie :)
aina głowa do góry! świąteczne filmy, piosenki, słodycze i mam nadzieję, że twój humorek sie poprawi! &&&&

niestety nie posłuchałam się "złotych"rad :-D i nie wzięłam urlopu
ale kawkę sobie piję , jem batonika nie jest tak źle

a odnośnie wszystkich problemów z facetami- oj tam oj tam:-D nikt nie jest doskonały
U nas tato ubiera juniora jak z nim siedzi, a że nie do kompletu?ważne żeby młody z gołym tyłkiem na mróz nie wychodził:-D

Witam się.
U nas paskudniasto, ja dziś w planie mam robienie testó na prawko cały dzień ... w czwartek mam egzamin wewnętrzny i jak zdam to ruszam na miasto ...

Co do chłopów to ech ja też często się dre na mojego :zawstydzona/y: ale prawda jest taka że bardzo dużo mi pomaga, stara się a to że czasem nie wyjdzie ... ych ... mnie wkurza najbardziej brak samodzielnego myslenia jesli chodzi o dziecko ... boi się podjąc decyzji:szok:

A tak poza tym pospałam dziś do 9tej ... i mieliśmy tylko 2 pobudki w nocy :-)

No wlasnie w tym sek ze moj nic przy malym nie robi :no:, nie wezmie go sam z siebie na rece, nie zmieni mu pampka jak mu nie powiem, nie pobawi sie z nim, a jak ja chce wyjsc do sklepu i zostawiam z nim malego to tylko slysze tekst wracaj szybko z wielkim fochem ze wychodze...
Ech... ok, ponazekalam sobie troche a teraz przyznac sie ktora ukradla mi slonce...:cool2:, za oknem leje jak nie wiem co... nawet pies nie chce tam chodzic zrobila siku i wiala do domu...

karolka a mój pies dał popis rano i nie chciało mu się wyjść na podwórko.Więc nawalił w domu.Skandal.
Bo wygodnicki nie lubi wychodzić rano na mróz, potem jak się rozkręci to może cały dzień siedzieć w śniegu.Ale rano jest niedobrze, bo pies zaspany

co do zostawiania tatów:rofl2: z dzieciakami, to zauważyłam,że im częściej z nim siedzi tym chętniej potem sam się garnie do pomocy.

Cześć,

my dzis po rehabilitacji maly wył doslownie wyl tam a w piatek powtorka z rozrywki...
Pogoda u nas taka byle jaka mrozik jest ale nie narzekam. Jedziemy dzisiaj do Gdańska na zakupy świateczne, bo trzeba wkoncu prezenty kupic. Igor zostaje z babcia wiec nie bede sie denerwowac o niego.
Co do mojego P to tak samo jak nie powiem nie pokaze palcem to nie wpadnie na to ze trzeba coś zrobic.

Witajcie.Wróciłam :-) Muszę się pochwalić,że jeden egzamin był banalnie prosty i dostałam 5:-)Drugi napisałam,ale wyniki w styczniu.
Teraz pędzę za tydzien,bo to przed świętami. Mam jeszcze jedno kolokwium,ale z ubezpieczeń,więc dam radę.
U nas piękne ostre słoneczko+mrozek:tak:
Co do spania-mój maluszek-okrągluszek zjada ok 21:00 i budzi się ok.7:00 (dziś wstał o 8:00).Także mamy spokojne nocki.
U nas rekolekcje,więc po południu do kościółka trzeba wyruszyć:tak:
jaipur miłego pobytu w pracy.
Żelka to już trzymamy kciuki za zdane prawko
mila POWODZENIA!!! :)
ewcia witaj spowrotem :)
aina kochana uszy do góry :) ja też słucham melodii świątecznych,bo je uwielbiam.A młody mi zasypia ostatnio przy kolędach :D
bra walcz z kurierem,to potembędzie cię szanował i dostarczał na czas
Alex zdrówka dla Oliwierka :*
styna nie babciej :p

Mój też odkąd siedzi teraz z Marti to nawet w weekend sam przy niej dużo rzeczy robi. Ja zawsze zostawiam mojemu ciuszki w jakie ma ubrać malutką. Już takki urok facetów, ja tam się nie przejmuje, dla mnie to nie problem wyjąc ubranka. Ważne, że dziecko ubierze bez szemrania. Dziecko jak z nim zostaje jest ubrane, nakarmione z suchym tyłkiem więc nie narzekam :tak:.

Witam się:)
Cudowny , rodzinny weekend za nami. Ja w biurze, ale w myślach tulę mocno Kluska:-).

reklama
Hejo! Znowu mnie przez weekend nie było i już nic nie napiszę na temat ile znów naskrobałyście:)
Byliśmy wczoraj na zakupach, małż się obkupił, bo stwierdził, że nie ma się w co w święta ubrać. Zauważyłam, że do mody wróciły męskie spodnie zwężane na dole w nogawkach, a on ich nie lubi okrutnie, ale w końcu dał się namówić:) Ale co go musiałam nakomplementować... :) Julek był bardzo grzeczny w galerii, a w nagrodę nic nie dostał - skandal po prostu!:)
Czekam jeszcze z godzinę aż się trochę ociepli i mykamy na spacer.
Bra, trzymam kciuki, żeby paczka dotarła tym razem.

Do góry