reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Zonka witaj, myślałam ostatnio o tobie. Jest zresztą kilka majóweczek które mi po głowie chodzą. Na razie udało mi się Gag zmobilizować, ciebie ściągnęłam myślami zaraz przywołam następne :-p

PODCZYTYWACZKI UDZIELAĆ SIĘ !!!!!

Agnieszka to ciekawe co on ma na sumieniu??:(

Hope a co mnie kupisz ?:-p

Jaipur
miłej gościny :tak:

Matusia słodziak z Twojego Mateusza

Aina cieszę się,że już lepiej

I już więcej nie pamiętam...

Bra Matusia
buziaki dla waszych dziewczyn :*:*:*

My dziś znowu do 10tej spaliśmy :):)

Ostatnia edycja:
Zonka ja cały czas mam ochotę na coś do jedzenia po ciąży nie mogę jeszcze paru kilo zgubić bo zawsze jest od poniedziałku hahah a nie wiem czy przed świętami się opłaca odchudzać haha

Po nocno-porannych przebojach my też w wyrku do 10.

Głodnam więc idę do kuchni :tak:

!00 buziaków dla Majeczki i Lenusi.

Po śniadaniu maszeruję do garów ale co wyjdzie to Wam tradycyjnie pokaże wieczorem po zamknięciu sklepów, a co.

Ale macie fajnie do 10 w lwyrku ja juz od 7 i to niezle...

jolek mysle ze gryzie go to ze wszystko ostatnio jest na mojej glowie a po za tym podpadl mi pare razy wiec teraz mi kwiatki przynosi.

Witka :-)

Śliczna pogoda u nas, więc jak tylko Klusek wstanie, zje to mykamy na spacer:tak:. A potem odwiedza mnie moja najlepsza pisapsióła, a która widuję się baaardzo rzadko ze względu na odległość, jaka na dzieli więc jestem mega podekscytowana:-).

Ainka cieszę się słonko, że już lepiej:-)
Jolciu super, że pospałaś, u nas tradycyjne ja o 7 wstałam, żeby napalić w kominku, coby Klusek miał cieplutko jak się obudzi, a Kluch o 8 oczy otworzył:)
Zonka witamy ponownie:)
Matusia buziaki dla Majeczki*
Bra buziaki dla Lenonka*

reklama
Do góry